Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kusura bakmayın müsait degilim de birde ya
Dedim uyuyordum gece kızım uyuması evim musait değil yemeğim bile yok dedim ama nota kafa nato mermer ya aranmadan gelmelerine karşıyım kocaya kahvaltı hazırladım ise gönderdim oğlumu giydirip okula bırakıp geldim kizima ikinci öğünü verdim market gordum evi toplarim ucustaydi ve dedim hele sukur oturacağım yok bide çocuklu arjadasda ev yine uçtu

S
Hosgeldin senin kocan bana benziyor ben de yakin da markette uyuyacagim ama bu gece 00.00 dan sonra verdigim sozleri tutacagim

ya valla cnaım açık açık söyle
lütfen bana önceden haber veirn
iki çocuk müsait olmayabiliyorum de
şimdi geldilersede lütfen bir şekilde tepikini koy cnm ortaya

Benim korkulu ruyam hatta elm sokak kabusu

çakıl sende haftaya , güzel bir başlagıç yaparsın cnm yarından itibaren

Ayyy herkes doğum hikayesini anlatmış ben hiç anlatmayayim korku filmminden hallice çünkü koca İstanbul da sadece bir hastane kabul ediyor beni oda devlet işkencenin tozunu anlatamam

ayyy hele ben gözümü açında 12 milyar borçlu oldugumu hiç anlatmayım ahahahah

Ahh be balım çok zor benim dogumlarim ozeller kabul etmiyor zaten sezeryan yapmıyor ikisi de normal doğum ve işkencenin ağa babasını yaşadım hele ikincide tek başıma doğum yaptım hastanede kıyameti kopardı eşim ama başka hastane tercih edemiyoruz kansizliktan dolayı kabul etmiyorlar hatta biri yüzüme karşı dedi sen masada kalırsınız senden umudumuz yok dedi

Herkes binecek afedersin ama bi eşek arıyor her defa da o eşek ben oluyorum nedense bide diyor ki evde yemek yok bu yemekleri bi kaba koyda kocaman götüreyim dedim artık akşam benim.kocamda aç geliyor kusura bakma iki çocukla gece onlar uyunca yapıyorum yemekleri sende öyle yap

Ayyyyy waytttt waytttttt
Sen nasıl birisin yaaa..

Sevimli canavarlar da guzeldiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…