Bugün günlerden dogum hikayeleri oldu sen beni cagir ben sana taktik veririmEfser Sguat girls çok güldüm doğum hikayelerinize ayyy bi yerinize koydum kendimi de ben anneleri doğumda istemiom ya sadece eşim olsa yeter. gerilirim sanki başkasının yanında sancı çekemem
Shut Up olan sessiz vatandaşa oluyor, sindiriyorlar böyle böyle. ama azıcık bilgili olduğunu farkettiler mi iş yalakalıkla halletmeye dönüyor, aman civanım yaman civanım oluyorlar. azcık bi karakteriniz duruşunuz olsun yazık ya
Karambole geldi ama 2,3 kilo verdiydim sporsuz. Miu ne yaptı geçen hafta
Sağlam ödem varmış
Bugün günlerden dogum hikayeleri oldu sen beni cagir ben sana taktik veririm
Neden 2 :)Aha sözü kaptım, 2 sene sonra düşünüyorum hamilelik/3 sene sonra doğumda koçum olucan
He laa 2 haftadır neticemi kaldırmıyorum ya dün bi pantolonum vardı tam oturan cinsten bi giydim patlayacak. Kilo almadım ama gevşemişim biraz
O kaç verdi ? De hele ? Yendim mi yaptım mı bunuSen onu yendinmi
Ayy adaHahaha cok komik düşmüş video gordum kahka attim nasıl anaysam artiko dusme ile o plastik sandalye nasil paramparca oluyor ben sok ...cok sukur biseyi yok...
He laa 2 haftadır neticemi kaldırmıyorum ya dün bi pantolonum vardı tam oturan cinsten bi giydim patlayacak. Kilo almadım ama gevşemişim biraz
O kaç verdi ? De hele ? Yendim mi yaptım mı bunu
Demek pambık olmuş Sarılması ne hoş olur şimdiii @MiuLego de mi miuO kadar spordan sonra sporsuzluk:)
Normal gevşemen
Ama miu pamık gibi olmuş o kaslı halinden eser yok
Karnı oturunca 3 kat mı oluyormuuuşKarın kası yağ bağlamış öyle diyola kaptan için
Karnı oturunca 3 kat mı oluyormuuuş
İmam böyle yaparsa cemaat ne yapar
58 mi olmuuuuş. e ben nası kaldıracam seni @MiuLegoHı öyle diyolaaaa
En son 58
Birde bizeçıkarır
Çok sinsimi dedikoducumu gördün kendimi
Kaldiricam derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?