- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
He bende oldum ustune aramadan gelme lütfen dedim kapak oldugönlündekini görursun insallah canım bu arada o sana gelen misafir de baya saygısız yani sınır oldum okurken
Ya Allah aşkına kim bu yüzsüzHerkes binecek afedersin ama bi eşek arıyor her defa da o eşek ben oluyorum nedense bide diyor ki evde yemek yok bu yemekleri bi kaba koyda kocaman götüreyim dedim artık akşam benim.kocamda aç geliyor kusura bakma iki çocukla gece onlar uyunca yapıyorum yemekleri sende öyle yap
Rahatlamadim çünkü şimdide vicdan yapıyorum neden bu kadar ağır konuştum diye amannn herşey olacağına varacak inşallah hayırlısı olurRahatladin mi iyi geldi mi konusmak
Ayy cok sahane hosgeldinnnn seni gormek cok guzelBen geldim
Etiketlerinizi okudum. Okurken doldu gözlerim... Ne güzelsiniz be... Nası da merak etmişsiniz... Sizi merakta koyduğum için de ayrıca üzgünüm...
İşte böyle cins bir huyum var. Derdim olduğunda kaçıyorum kabuğuma çekiliyorum. Kimsecikleri üzmeyim dedim.
@Ausencia mesaj atmışsın sağlıkla ilgili mi diye. aklına getirme en kötüsünü iyiyim sağlıktan yana problemim yok şükür kurban olduğum...
Ailevi bir takım problemlerim var. Ben ve babamla ilgili.
Aşılacak mı bilmem ama toparladım kendi içimde.
Sözün özü feylesofa vermek istemiyorlar.
Nedenlerini nasıllarını sormayın nolur... Sadece şunu bilin istiyorum geçersiz sebepler.
Önyargılar falanlar filanlar...
Atanmamı isteme falan işi yokuşa sürmekmiş onu anlayınca bi konuşayım dedim.
Olanlar oldu işte. Üzgünüm kırgınım accık. Ama hepsi geçecek...
İnanın sürekli girmek istedim ama o kadar moralsiz ve bitiktim ki kimsenin enerjisini emmek istemedim.
Sizler nasılsınız ki acep?
İyi demıssın canım haddini bilmeyen insanlara haddini bildireceksın herkes sınırını bilsin ayıp yahuHe bende oldum ustune aramadan gelme lütfen dedim kapak oldu
Eşimin akrabası canım teyze kiziYa Allah aşkına kim bu yüzsüz
Bence vicdan yapma canim bence esin farkında değildi durumun böylelikle ne kadar uzdugunu fark etmıstırRahatlamadim çünkü şimdide vicdan yapıyorum neden bu kadar ağır konuştum diye amannn herşey olacağına varacak inşallah hayırlısı olur
Dedim yeter da yardım edecekleri halde nedir ya bu böyle kapinin önünden geçen eve damlıyorEvetttt canım artık dur de lütfen.
Sen akıllı bir hatunsun enerjini çocuklarına eşine ve kendine harca..
Sonra eşimi arayıp söyledim zaten çünkü ben aramadan yalan yanlış arayıp dolduruyorlarİyi demıssın canım haddini bilmeyen insanlara haddini bildireceksın herkes sınırını bilsin ayıp yahu
Bu isler zor isler insani yorar hakkinda hayirlisi olsun. ya gorecek gunun ya cekecek cilen var bunu onceden kimse bilemez kavun degil ki koklayip alasin ama surec de kendine ve sevgine guveniyorsan hersey yoluna girecektir.Ben geldim
Etiketlerinizi okudum. Okurken doldu gözlerim... Ne güzelsiniz be... Nası da merak etmişsiniz... Sizi merakta koyduğum için de ayrıca üzgünüm...
İşte böyle cins bir huyum var. Derdim olduğunda kaçıyorum kabuğuma çekiliyorum. Kimsecikleri üzmeyim dedim.
@Ausencia mesaj atmışsın sağlıkla ilgili mi diye. aklına getirme en kötüsünü iyiyim sağlıktan yana problemim yok şükür kurban olduğum...
Ailevi bir takım problemlerim var. Ben ve babamla ilgili.
Aşılacak mı bilmem ama toparladım kendi içimde.
Sözün özü feylesofa vermek istemiyorlar.
Nedenlerini nasıllarını sormayın nolur... Sadece şunu bilin istiyorum geçersiz sebepler.
Önyargılar falanlar filanlar...
Atanmamı isteme falan işi yokuşa sürmekmiş onu anlayınca bi konuşayım dedim.
Olanlar oldu işte. Üzgünüm kırgınım accık. Ama hepsi geçecek...
İnanın sürekli girmek istedim ama o kadar moralsiz ve bitiktim ki kimsenin enerjisini emmek istemedim.
Sizler nasılsınız ki acep?
Bende hasta olduğum donemde sorumun kilo yapıp yapmayacağını dusunmustum ama sadece dusundumKomşu dedikodu yazayım.sitede son durum komsumun gelini 9 aydır diyetisyen kontrolünde kilo veriyordu geçen hafta tatile gitmiş eşiyle orada 1 kilo almış bunu goren diyetisyen şok diyet vermiş 5 gün boyu sadece brokoli ve karnabahar diyeti vermiş
Sonu şuan hastanedeymis serum yiyormuş ve doktora sorduğu tek soru
Serum kilo yapar mi
Buradan anlaşılacağı gibi benden takintilisi da varmış
İnşallah öyle olur be kuzum 10 gündür evde huzur yok ben alisik değilim bu duruma inşallah anlar ne diyeyimBence vicdan yapma canim bence esin farkında değildi durumun böylelikle ne kadar uzdugunu fark etmıstır
White kesinlikl ben kabul etmem net. İkinci oğlum doğunca bebek görmeye gelmek isteyen kimseyi kabul etmedim. Oğlum kolikti benim psikolojim berbattı. Müsait değilim dedim bitti. Getirecekler bir hediye ben paralıycam kendimi günlerce hiç gerek yok.Eşimin akrabası canım teyze kizi
O sormuş kaynanasida bi güzel haşlamis bide geldi bana anlatıyor bende acaba yapar mı diyince kimi kime anlatiyorsam dedi ve gittiBende hasta olduğum donemde sorumun kilo yapıp yapmayacağını dusunmustum ama sadece dusundum
Kız hediye vermeye çocuk görmeye falan gelmedi açıkmış yemek yemeğe geldi benim ev as eviyaWhite kesinlikl ben kabul etmem net. İkinci oğlum doğunca bebek görmeye gelmek isteyen kimseyi kabul etmedim. Oğlum kolikti benim psikolojim berbattı. Müsait değilim dedim bitti. Getirecekler bir hediye ben paralıycam kendimi günlerce hiç gerek yok.
Olur Insallah canım guzel dusumi guzel olsun iİnşallah öyle olur be kuzum 10 gündür evde huzur yok ben alisik değilim bu duruma inşallah anlar ne diyeyim
O sormuş kaynanasida bi güzel haşlamis bide geldi bana anlatıyor bende acaba yapar mı diyince kimi kime anlatiyorsam dedi ve gitti
Amin balimOlur Insallah canım guzel dusumi guzel olsun i
Kız hediye vermeye çocuk görmeye falan gelmedi açıkmış yemek yemeğe geldi benim ev as eviya
Onu anladım kız :)) yani bebek görmeye bile kabul etmedim kaldı ki öyle çat kapı geleni edeyim demek istedimKız hediye vermeye çocuk görmeye falan gelmedi açıkmış yemek yemeğe geldi benim ev as eviya
Gerçekten hakkını yiyemem o kadar güzel kilo verdi ki obezdi söylemesi ayıp 100 kilolardaydi şimdi 60 lardaymis maşallah 9 aydır ugrasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?