iyi akşamlar hatunlar,inşallah herkes iyidir,biz iyiyiz çok şükür bugün ev gezmesindeydik ka aydır ilk defa kurabiye börek falan yedim uzun zamanden beri yemeyince midem çok ağrıdı bende akşam yemeği yemedim,hamileliğin ilk belirtileri olan aşerme hafiften hafiften kendini belli etmeye başladı heryerden kokular geliyor dua ediyorum mide bulantım falan olmasın diye yusufta çok fenaydım,ağızımda değişik bir tat var böyle böyle günler geçiiip gidecek inşallah sizler manken olacaksınız, ben sil baştan bi güzel şişicem sonra tekrar uğraş elimden geldiği kadar az kilo almaya çalışacağım ama hamilelik hormonları ne yazık ki beni şişiriyor.....
kaptan 4.aya kadar burda olmak istiyorum ama takıma girmek isteyen varsa konuk olarak yazarım karar senin kaptancım...
canım süperrrrr gidiyorsun,devamı gelenden olsun inşallahselam kızlaaarrr....yaklaşık 3 saattir çocuk odasının kurulup bitmesini bekliyorum...ne zor şemiş bee pazıl gibiii.....
sabah tartıldım çok mutluyuuuuumm......benim tartı taksitle iniyo nedense biraz cuma biraz cumartesi heee....her hafta böyle oluyor....
yeni kilooooommmm.......................121.3....................................:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::128::128::128::128::128::128:
haftayverilmiş kilolarım hazıır.....
iyi akşamlar hatunlar,inşallah herkes iyidir,biz iyiyiz çok şükür bugün ev gezmesindeydik ka aydır ilk defa kurabiye börek falan yedim uzun zamanden beri yemeyince midem çok ağrıdı bende akşam yemeği yemedim,hamileliğin ilk belirtileri olan aşerme hafiften hafiften kendini belli etmeye başladı heryerden kokular geliyor dua ediyorum mide bulantım falan olmasın diye yusufta çok fenaydım,ağızımda değişik bir tat var böyle böyle günler geçiiip gidecek inşallah sizler manken olacaksınız, ben sil baştan bi güzel şişicem sonra tekrar uğraş elimden geldiği kadar az kilo almaya çalışacağım ama hamilelik hormonları ne yazık ki beni şişiriyor.....
kaptan 4.aya kadar burda olmak istiyorum ama takıma girmek isteyen varsa konuk olarak yazarım karar senin kaptancım...
iyi geceler hanımlar
pek tenha kalmış buralar..ne güzel herkes gezmelerde demekki
bizde ablamdaydık maaile
menümü yazayım: (ablamda yemekteydik nelere karşı koydum yemedim,yazayım da okuyun ve tebrik edin beni ııı tabi bir de karşı koyamadıklarım var nihaha eve gelince sporumu yaptımkiii )
kahvaltı:öğlen yemeği saatinde oldu
maydanoz-limon kürü
2 kayısı kıvamı yumurta
4 zeytin
3 kk na yakın peynir
domates
3-4 dilim sucuk
1 çay bardağı ceviz
1 fincan çay
akşam:
yayla çorbası içmedimkiiii
güveçte mantarlı et
fırında makarna yemedimkiiisadece 1 lokma tadına baktım
bol marul salatası
3-4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
2-3 kaşık patlıcan ezme
havuç ezme yemedimkiiihavuç pişince g.i. i çok yükselir.sadece minik bir lokma yedim tadına baktım
pancar ezme yemedimkiiiaynı şekilde sırf şeker o yüzden bununda tadına bakmakla yetindim
rakı,bira,kola,ice tea içmedimkiiiiisadece su içtim
kelebek pasta incecik bir dilim yedim,gerçekten çok inceydi ve eve gelincede leslieye takıldım 30 dk,2 mil yürüyüş
su: 2 Lt 3 şekersiz çay
spor: gündüz 30 dk leslie,2 mil,aynısından gece de yapınca toplam 1 saat leslie yaptım bugün
Herkese mutlu pazarlar
Kimsecikler yok.Bizimde keyfimiz yok.Kızım hastalandı dün gece uyumadık ateşliydi.Sabah 6.30dan sonra uyuduk.Burnu akıyor öksürüyor,keyifsiz.Keşke ben hasta olsaydım diyorum,kıyamıyorum ona.
Hepinize mutlu pazarlar
iyi akşamlar kızlar,biz bugün evde geçirdik tatilimizi eşimde trigimeneralnevralji var yani kafasına elektrik çarpıyor gibi bir ağrı tüm gün yattı kocişim yusufla oynadık bizde daha sonra yusufu uyuturken bende uyudum yemek hazırla ye akşam oldu umutsuz ev kadınlarını bekliyorum çok güzel bir dizi çok gülmüştüm geçen hafta..
ben bugün
sabah
1 tost
4 yeşil zeytin
domates salatalık
1 bardak süt le kahvaltı yaptım
arada 3 erik
21 tane kuru üzüm yedim
öğlen yemedim saat 17.00 de
kıymalı patatesli menemen yumurtasız
1 kase yoğurt
ara
2 tane magnumun draje bitter çkolata yedim
birazdan karpuz yicez
dengesiz beslendim ama bugün pazar...
kaptancım benim amacım kilo vermek değil almamak 4-5.ayıma kadar zaten veremem ama aşerme dönemm çok şiddetli geçerse ki inşallah geçmez o zaman verebilirim onuda istemiyorum....
çok geçmiş olsun canımKimsecikler yok.Bizimde keyfimiz yok.Kızım hastalandı dün gece uyumadık ateşliydi.Sabah 6.30dan sonra uyuduk.Burnu akıyor öksürüyor,keyifsiz.Keşke ben hasta olsaydım diyorum,kıyamıyorum ona.
Hepinize mutlu pazarlar
teşekkür ederim dattllımmm
harikasın canıım..çok azimlisin menün harika olmuş o kadar kaçamak tan bişey olmaz emiin ol o gözpayı....
kızlaar biliyorum biraz çok oluyorum ama bugün biraz daha inmişim ben yaaa.....
yeni kiloom .................121............
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::129::129::129::129::129::129::129::129::124::124::124::124::124:
kızlaar biliyorum biraz çok oluyorum ama bugün biraz daha inmişim ben yaaa.....
yeni kiloom .................121............
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::129::129::129::129::129::129::129::129::124::124::124::124::124:
günaydın kızlaaaaar.......
günaydın doğaaaaa.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?