Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım benim Allah yardımcın olsun

canım süperrrrr gidiyorsun,devamı gelenden olsun inşallah

canım kısa sürede tekrar vereceğine eminim.zaten doğum yapınca bir çok kilon gidecek.emzirme döneminde de dikkat edebilrsen çok çabuk zayıflarsın

iyi geceler hanımlar
pek tenha kalmış buralar..ne güzel herkes gezmelerde demekki
bizde ablamdaydık maaile

menümü yazayım: (ablamda yemekteydik nelere karşı koydum yemedim,yazayım da okuyun ve tebrik edin beni ııı tabi bir de karşı koyamadıklarım var nihaha eve gelince sporumu yaptımkiii )

kahvaltı:öğlen yemeği saatinde oldu

maydanoz-limon kürü
2 kayısı kıvamı yumurta
4 zeytin
3 kk na yakın peynir
domates
3-4 dilim sucuk
1 çay bardağı ceviz
1 fincan çay

akşam:

yayla çorbası içmedimkiiii
güveçte mantarlı et
fırında makarna yemedimkiii sadece 1 lokma tadına baktım
bol marul salatası
3-4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
2-3 kaşık patlıcan ezme
havuç ezme yemedimkiii havuç pişince g.i. i çok yükselir.sadece minik bir lokma yedim tadına baktım
pancar ezme yemedimkiii aynı şekilde sırf şeker o yüzden bununda tadına bakmakla yetindim
rakı,bira,kola,ice tea içmedimkiiiii sadece su içtim
kelebek pasta incecik bir dilim yedim,gerçekten çok inceydi ve eve gelincede leslieye takıldım 30 dk,2 mil yürüyüş

su: 2 Lt 3 şekersiz çay

spor: gündüz 30 dk leslie,2 mil,aynısından gece de yapınca toplam 1 saat leslie yaptım bugün

Kimsecikler yok.Bizimde keyfimiz yok.Kızım hastalandı dün gece uyumadık ateşliydi.Sabah 6.30dan sonra uyuduk.Burnu akıyor öksürüyor,keyifsiz.Keşke ben hasta olsaydım diyorum,kıyamıyorum ona.
Hepinize mutlu pazarlar

gülümle bu konuyu görüşürüz canım ama kilo vermeye çalışmak zararlı olmasın bebişe..kilonu koru yeter canım..hamurişi yeme bol sebze ve protein bu şekilde kilo almazsın canım ..........

Herkese mutlu pazarlar

harikasın canıım..çok azimlisin menün harika olmuş o kadar kaçamak tan bişey olmaz emiin ol o gözpayı....

geçmiş olsun canıım..............ben burdayııım.......

kızlaar biliyorum biraz çok oluyorum ama bugün biraz daha inmişim ben yaaa.....

yeni kiloom .................121............
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::129::129::129::129::129::129::129::129::124::124::124::124::124:

iyi akşamlar kızlar,biz bugün evde geçirdik tatilimizi eşimde trigimeneralnevralji var yani kafasına elektrik çarpıyor gibi bir ağrı tüm gün yattı kocişim yusufla oynadık bizde daha sonra yusufu uyuturken bende uyudum yemek hazırla ye akşam oldu umutsuz ev kadınlarını bekliyorum çok güzel bir dizi çok gülmüştüm geçen hafta..

ben bugün

sabah

1 tost
4 yeşil zeytin
domates salatalık
1 bardak süt le kahvaltı yaptım

arada 3 erik
21 tane kuru üzüm yedim

öğlen yemedim saat 17.00 de

kıymalı patatesli menemen yumurtasız
1 kase yoğurt

ara
2 tane magnumun draje bitter çkolata yedim

birazdan karpuz yicez

dengesiz beslendim ama bugün pazar...

kaptancım benim amacım kilo vermek değil almamak 4-5.ayıma kadar zaten veremem ama aşerme dönemm çok şiddetli geçerse ki inşallah geçmez o zaman verebilirim onuda istemiyorum....

ben o diziyi hep cnbce de seyrettiğim içim desperate house wives orjinal adı türk işi kabak tadı veriyor ya...hiç alakası yok orjinaliyle...

çok geçmiş olsun canım

harikasın canıım..çok azimlisin menün harika olmuş o kadar kaçamak tan bişey olmaz emiin ol o gözpayı....
teşekkür ederim dattllımmm

ay sen hep çok ol canım benim,maşallah maşallah

menüm:

kahvaltıöğlen yemeği saatinde yedik)
maydanoz-limon kürü
2 rafadan yumurta
peynir
domates
2 zeytin
1 ad. sütlü gevrek (ne zamandır çok canım istiyordu,en sonunda yedim,mutluyum )
tereyağ
2 bardak şekersiz çay

akşam:
5 ad. köfte
1 ad. baget
yarım kase yoğurt
salata

su:2.5 LT
spor: 30 dk leslieyle 2 mil yürüyüş

Safiş süpersin yaaa az kaldı 11..rakamlara hadii

günaydın kızlaaaaar.......

günaydın doğaaaaa.............

günaydın kızlaaaaar.......

günaydın doğaaaaa.............

günaydın canım ....kırmızım-safişim bu hafta sizden izin istiyorum işler acaip özelden yazarım ne olduğunu girerim ara ara ama sayıyı bilemiyorum bu hafta beni maruz görün fıstıklarım ..kapatıp yine işime dönüyorum mucukssss

bu hafta sonum baya yoğun geçti gezdim yağmurda teyzemlere gittim
topikde pek ıssız kalmış yahuuu
bugün tartıldım yarım kilo artıdayım ama sanırım regl olduğum için oldu yoksa abartılıda yemedim:26:

hemen dünki menümü yazam

sabah
geç kalktım 11 egeliyodu canımda bişey yemek istemedi
saat 12 30 da
bir kase yoğurt ve yulaf yedim

saat 5 de
7 8 kaşık kısır
bir çatal kek yedim

akşamda
1 elma yedim o kaddar

Çaysız sohbet , Aysız gökyüzü gibidir ! Sigarasız çay'da Ay tutulması gibidir ! :))

sigaraya zam gelmiş yaa az buzda değil
içmiycem şu meredi diyorum bakalım ne yapicemmm

günaydın arkadaşalar.
ctesi günü kızıma doğum günü düzenledim çok güzel geçti.
annemler 1 aydır yanımdaydı onları yolcu ettim pazar günüde
kızçemde bakıcıya gitti. yogundu yani.
kızımın doğum günü çok güzel geçti davet ettiğim herkes geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…