Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vatanım sensin. Vermediler fragmanı boşa bekledim

Vayyyy beee ne guzel laftiiii bi tarti ivin sevmedik wayyyy wayyyy gel opecem seniiii

Hani ortmenler sınıfta hep en basarilari sever ya bende burada en cok kilo vereni kaptan daha cook sevecek saniyorum

o neydi gızzzzzzzzz

Zannımca ayrılık kaygısı sendromunu soruyosun canımcım.. bu bebeler yeni doğduklarında kendilerini anneyle tek vücut sanıyolar sonra gel zaman git zaman 7-8 aylık olduklarında da bi bakıyolarki anne başka kişi kendi başka kişi ve anne her an onu bırakıp gidebilir.. alıyor bir panik.. anne çişe gitse ağlama krizi geliyo falan

süper menü kuzucummm
yarın tartı da süper dedirtsin sana emi..

spor??????????????????????????????????????????????????
Henüz popişim yeni yer gördü kaptancım onda da bebişimi emziriyorum.. yatarken bi mekik yardırcam inşallah :)

Ooooo süper menü bu hafta menülerin gayet güzeldi bakalım yarın kaç kg vermişsin çok merak ediyorum

İki gün önce artıdaydım şaka gibi.. inşallah her neyin artısıysa gitmiştir

Vayyyy beee ne guzel laftiiii bi tarti ivin sevmedik wayyyy wayyyy gel opecem seniiii

Hani ortmenler sınıfta hep en basarilari sever ya bende burada en cok kilo vereni kaptan daha cook sevecek saniyorum
Öpheyecanlandkmhadi öp

Tartı köpeen olsun la kilo nedir ki istesek -3 göstertiriz

Ama sevgi baki

Pko varsa tek ilaci sogan kuru canim ... sogan kuruni yapmis ve once rabbimin izniyle sonra sogan kuriyle bi kizim oldu )

Ayyy kuzu bebek düşününce yaparım kesin. Bana insülin direnci yüzünden adetler düzene girsin diye verdi endokrinci ama yok çok fena yapıyor o ilaç

Oyyy gel yamacima gel CANIMMM

sevgi pitircigimmm benimmmm ohh be yarin korkmadan yazip basliyacam firdevs pazar gidiyor zaten )
Yaz kuzum yazzzz
Pazar mısonra tam gaz liste için çalışmaya başlıyoz mu
Ayyy kuzu bebek düşününce yaparım kesin. Bana insülin direnci yüzünden adetler düzene girsin diye verdi endokrinci ama yok çok fena yapıyor o ilaç

Oyyy gel yamacima gel CANIMMM

Heeee şöyle yaaaaa

Kız eveeet

Katya yoksa firdevsliğin ne anlamı kalmış

Ay nerden bulucam katyayıuuu ah nerde ada sen gibisi

Senin firdevs işini biliyor katyanın en iyisini kapmış
Gelem yanina firdevs seninki kolay olur diyetlik yemekler isime gelir benim firdevs gibi yöresel yemekler istemezsin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…