CocoChanelmademoiselle im benim kızımda yumurta takibi ile oldu.Çatlatma iğnesi olduğum gün eşim rahatsızdı,parmağını kıpırtadacak hali bile yoktu.Aynen senin gibi üzülmüştüm boşa gitti emeklerim tutmaz diye.Allaha şükür hamile kaldım.O günü şart koyma ,aynen takvim veriyor zaten dr günaşırı.Her hamile kalan o gün kalmıyor ya,üzme kendini bitanem ,moralini bozma.
Varsın tartı fazla desin ,sen inceldiğini biliyorsun ,yarın tartılınca eksi çıkacağını biliyorsun ya,listeye de az geç girersin ,sonuçta buradasın.
Ablacm bu hafta değil inşallah haftaya goruruz
Aman canım dikkat uykusuzluk diyet ilaç yorgunluk halin kalmadı bu hafta bedenine kendine iyi bak canım diyet yapmak ve anne olmak için güçlü olman gerek
Güzel başlangıç canim
Vayyy maşallah yüzdeye tartiya canım geçen yıl bendede yüksek insülin direnci vardı Aralık ayında gittim günde 1 ilaç alıyordum sonra gitmedim ama 1 yıl oldu bende baktiracagim iyi olur sağlık çağı yapıyormuş kızlar şeker tahlili özele gidemem devlet hastanelerinde uzak
Canım bu hafta gerçekten emek verdin sporu nla diyetinle önemli olan emek bunun karşılığında ncelme olarak aldın birçok kişi benim yüz üst u olduğuma inanmiyorlar çünkü çok güzel toparlandı çok şükür
Çok güzel vermişsin canim tebrikler
Benimki de ikizdi ama birinde kalp atışı yoktu,diğerine zarar verir ölmesi diye çok korkmuştum .Dr zamanla küçülür yok olur dedi kalp atışı olmayan bebek,gerçekten de öyle oldu.
Sağol kuzum umarım tartı da ben üzmezooohh pattis detoksu hayırlı olsun bol eksi getirsin eflalim
spor da yapılmış detoksa rağmen
seninle emeğinle dikkatin özeninle gurur duyuyorum
daha listeye girdiğinden beri beni hiç üzmedin beslenme açısından
iyi ki varsın beee
ağlarımki,pazardan beri +300 ü kovamadım, ben ağlamıyımda kimler ağlasınay sen ağlama lütfen minik kuşum
Geçen hafta : 66.4
Bu hafta 65.6
Giden _800
cok beklenti içine girmişim
Sanırım beğenmedim
Cumartesi 65.8 di ctesiden bu yana 200 nasıl gider
Çevreden de inceldiğimi söylüyorlar ama ben fazla farkında değilim .Ben sadece göbeğe endeksli olduğumdan herhaldeEvet cnm yılbaşında girerim diye düşünüyorum yinede ama çok inceldim
Evet abla baya toparladı vücudum
Çevreden de inceldiğimi söylüyorlar ama ben fazla farkında değilim .Ben sadece göbeğe endeksli olduğumdan herhalde
Benimki de ikizdi ama birinde kalp atışı yoktu,diğerine zarar verir ölmesi diye çok korkmuştum .Dr zamanla küçülür yok olur dedi kalp atışı olmayan bebek,gerçekten de öyle oldu.
abla kilo bildirdinmi,heyecanla bekliyorumKafamda deli sorular spor pazar temizlik var ve spora gitmek bugün bana zor geliyor gidip gelsem daha iyi hissedicem
Ayyy ne bilim bakalım artik
Okudum mesajını bazen takılabiliyor belki bir başka taktik bekliyor vücut begüm. Ben bazen bitki çayını değiştiriyorum bazen dukan içeceği yapıyorum bazen sadece pro gidiyorum. İllaki fark edecek canım. Demekki eksik bişeyler var yapılmayan.
Oha falan oldum yani
Tebrikler:)
Ablacm bu hafta değil inşallah haftaya goruruz
Aman canım dikkat uykusuzluk diyet ilaç yorgunluk halin kalmadı bu hafta bedenine kendine iyi bak canım diyet yapmak ve anne olmak için güçlü olman gerek
Güzel başlangıç canim
Vayyy maşallah yüzdeye tartiya canım geçen yıl bendede yüksek insülin direnci vardı Aralık ayında gittim günde 1 ilaç alıyordum sonra gitmedim ama 1 yıl oldu bende baktiracagim iyi olur sağlık çağı yapıyormuş kızlar şeker tahlili özele gidemem devlet hastanelerinde uzak
Canım bu hafta gerçekten emek verdin sporu nla diyetinle önemli olan emek bunun karşılığında ncelme olarak aldın birçok kişi benim yüz üst u olduğuma inanmiyorlar çünkü çok güzel toparlandı çok şükür
Çok güzel vermişsin canim tebrikler
Teşekkür ederim Kızlartebrik ederim :))
Verecek yağ kalmamıştır belkiBenim kilom sabit
51.1
Neden boyle oldu kicok dikkat etmisdim oysa. Bol -bol da spor yaptim
Uzuldum gercekten
@MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?