Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benimde oğlanlar catlamali oldu ve tek gün ile oldu bunu yazmayı unuttum CocoChanelmademoiselle

Varsın tartı fazla desin ,sen inceldiğini biliyorsun ,yarın tartılınca eksi çıkacağını biliyorsun ya,listeye de az geç girersin ,sonuçta buradasın.

Evet cnm yılbaşında girerim diye düşünüyorum yinede ama çok inceldim

Evet abla baya toparladı vücudum

Benimde oğlanlar catlamali oldu ve tek gün ile oldu bunu yazmayı unuttum CocoChanelmademoiselle
Benimki de ikizdi ama birinde kalp atışı yoktu,diğerine zarar verir ölmesi diye çok korkmuştum .Dr zamanla küçülür yok olur dedi kalp atışı olmayan bebek,gerçekten de öyle oldu.

Sağol kuzum umarım tartı da ben üzmez

ay sen ağlama lütfen minik kuşum
ağlarımki,pazardan beri +300 ü kovamadım, ben ağlamıyımda kimler ağlasın
sen niye ağlıyon bakim
Geçen hafta : 66.4
Bu hafta 65.6
Giden _800

cok beklenti içine girmişim
Sanırım beğenmedim
Cumartesi 65.8 di ctesiden bu yana 200 nasıl gider

masumm fazla kilon kalmadığı için az az gitmesi normal,benimde bu hafta böyle oldu,hafta sonundan beri aynı rakamdayım,geçen haftada aynısı olmuştu,niye böyle anlamıyorum ama bazen takılıyo vücut,sanırım alışa alışa iniyo
yinede eksi görmen güzel tebrik ederim

Çevreden de inceldiğimi söylüyorlar ama ben fazla farkında değilim .Ben sadece göbeğe endeksli olduğumdan herhalde

Canım bende bir göbek vardı ilk o göze çarpar di ama spor salonunda bazı aletlerle çalıştım o bile küçüldü çok şükür imkanın varsa tavsiye ederim

geçen hafta:57
bu hafta: 57,3
fark:+300 gram
@MiuLego
Okudum mesajını bazen takılabiliyor belki bir başka taktik bekliyor vücut begüm. Ben bazen bitki çayını değiştiriyorum bazen dukan içeceği yapıyorum bazen sadece pro gidiyorum. İllaki fark edecek canım. Demekki eksik bişeyler var yapılmayan.

Oha falan oldum yani

Tebrikler:)

tebrik ederim :))
Teşekkür ederim Kızlar

Benim kilom sabit
51.1
Neden boyle oldu ki cok dikkat etmisdim oysa. Bol -bol da spor yaptim
Uzuldum gercekten

@MiuLego
Verecek yağ kalmamıştır belki
Maaşallah kilon çok güzel keşke benim olsa
Bence direniyor şuan vücudun bi anda gidecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…