Ben de onu dusunuyorum ama esim hic listeye bagli kalan biri degil ki gecen sefer yesillik yerine nutella aldi geldi bu seferde sade soda yerine meyveli soda hatta beyim begenmezse listeyi hic almaz. Ama allah var domates ve ayran alma isinde iyi 2 kilo donates derim 2 tane alir gerek yokmus cokmus bosanma sebebi adam. Ilk evlendigimizde beraber giderdik ben sepete atardim o arkamdan geri yerine koyardi habersiz. Bu fazla su fazla diye. Artik esyalari tasimaya cagiriyorum
doktorda öyle demişti ama dayanacak halim kalmadı az önce arka üstü merdivenden yuvarlanacaktım.yürümeye mecalim kalmadı.saat 10 da randevum var gideyimde bi çare bulsun bu nedir arkadaş mide bulantısından ishalden geberdim
çakılım ne oldu kuzum anlamadım benGunaydin kizlar sabah sabah dilime dolandi sarki
Kendim ettim kendim buldum gul gibi sarardim soldum eyvah eyvah
Tarti sonucum korkunc 88.2 dogru olabilir mi gercekten bu olabilir mi ben ne yaptim kendime.
@MiuLego
Benim butun cabam gitti
Eki Görüntüle 2076467
geçen hafta : 83.1 kg
bu hafta : 79.0 kg
fark: 4,1 kg
yüzde : 4,9
tırnaklarımı bile kesemedim siz ayaklara bakmayın.@miulego
@MiuLego beğendinmi kaptan
Günaydın kuzuuuummmmm@MiuLego Günaydın minnosss daş hatunnn
Yoldayım midem bulanıyo telefona bakınca
Bilgisayara geçince yazcam
Bireysel derece geliyooor
Günaydın kuzuuuummmmm
Ben artık listeye girene kadar tontik hatunun
hiç kıskanmadımkiEki Görüntüle 2076467
geçen hafta : 83.1 kg
bu hafta : 79.0 kg
fark: 4,1 kg
yüzde : 4,9
tırnaklarımı bile kesemedim siz ayaklara bakmayın.@miulego
geçmiş olsun bu aradaGlukofen 1000 lik cakil gunde 3 defa aliyorum
sanada günaydın kiGünaydınki
doktorda öyle demişti ama dayanacak halim kalmadı az önce arka üstü merdivenden yuvarlanacaktım.yürümeye mecalim kalmadı.saat 10 da randevum var gideyimde bi çare bulsun bu nedir arkadaş mide bulantısından ishalden geberdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?