Bizde seni çok özledik ama yaÇooooooooooook özledim beeeeeeeeee
Dün ki menüm@MiuLego @begum75 bu sabah ki tartım 52.7 memnun değilim tabi ama yine de hafta başı 1 kg artıda girince hoşnutum kaslarım çok ağrıyor hala merdiven inip çıkamıyorum pert olmuşum Kaslarım yorgun inşallah daha da eksiyimdir
Geçen hafta 52,8
Bu hafta 52,7
Aradaki fark 0,10
Yüzde 0,19
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe domates çorbası + fırında tavuk gögsü kare kare + 1 kase salata
Ara; 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:30 - 1 paket etiform + çeçil peyniri+ 4 çtl yoğurtlu kereviz
42 dakika tempolu yürüyüş + 30 dakika pilates
Sarayca @begum75 Triplimelek Megi ada81 Nare83 @Makbule007 temizim akşamcılar 4 günü galibiyetle atlattım
gece bunu gördüm Berna.. kalpten gidiyodum yeminle.. yedin sandım yaaa
sonra alttaki yazıyı okudum.. oh dedim ama sana saydırıyodum yazarken şarhjım bitti kapandı
Eki Görüntüle 2076510
Gecen haftaki kilom 67.1
Bu haftaki kilom 65.9
Aradaki fark 1.2
Mezününiyetimi istiyorum
Evet internetim az kaldı onun icin gecmisede bakamiyorum amaAntepia27 etiket gelirse bakarim
Gecen hafta 67.1
Bu hafta 66.3
Yuzde %1.19
Sonuctan beni haberdar edin he bekliyom
kuzu niye öyle oldu
Canım tebrik ederim ama oranına göre az sende biliyorsun inşallah haftaya daha çok gider çünkü sende 1-2 kg bile gitse fazla durmazSpor yapıyor muydun metanı hızlandıracak bir şeyler yapsan
ya fatma abla neden böyle senin kilonda en az hafta 1 ayda 4 gitmeli
neden asılmıyorsun yabu kilollarda takır takır gider kilollar
80 ve üzeri çok rahat gider
Antepli hatun nerde kacti mı
Olsun abla sıkma canını olsun gitmiş sonuçta ya sabit kalsaydın daha kötü olmazmiydi tebrik ediyorum seni
Coooooookkkkk ozlendin beeeeÇooooooooooook özledim beeeeeeeeee
Allahım hepimiz aynı moddayız
Sarayca, makbule, ada, sen, ben, bonus, ersesi inşallah bırakmayalım artık devam edelim kızlar
Yoksa bende 70 olacağım
Destek olalım birbirimize
menü yazmak nasıl iç dünyada savaşa sebep olabilir efser yahu?Bu benim karekterimle kaynaklı sanırım.Yoksa yapılması gereken en doğru hareket menün buraya yazılmış olması ve bende kaptan olsam bu mecbüreyeti üyeden isterim olmazsada üzülürüm.
Bu sebebtenki sizi kendi iç dünyamdaki şavaşlara tahil edip üzmek istemedigim icin gidiyorum sonuçta bir emegi benim ic sıklıgım sebebimden dolayı sekteye ugratmak istemem diye.
Tebrikler canim
Canım evet sporum hiç olmadığı kadar iyi
İşte bu süperDogumdan sonra inatla yeni kiyafet almadim ben bu kiloda kalmicam dedim ama yazin artik mecburen biseyler almam gerekti.Bari bi kot alayim her seyle giyerim dedim ama cok para da vermek istemedim.Kotonda bi tane buldum en buyuk bedeni 32 beden yuksek bel dedim toparlar biraz. Kabine bi girdim resmen kendimi icine tikistirdim fermuari ziplaya ziplaya cektim.Hatta bi gun sikistim da dedim tuvalete gidene kadar patlayacak heraldeNeyse bu kadar gevezeligi niye yaptim.Ben artik o pantolonu dugmesini fermuarını acmadan giyip cikarabiliyorum
ya biz ya biz
Çooooooooooook özledim beeeeeeeeee
Ayyy banu
Çooooooooooook özledim beeeeeeeeee
hepsinin cevabını biliyom
seni yirimmmm yirimmmmmmmmmmmmm kuzum
dur hele çatlayacağımmmmmmmmmm
fatma ile ece ne yaptııııı ???ecemavi Antepia27
Banuuuuuuuuuuuuuuuu şoooooov geldi miiiiiiiiiiiiNare83
Hande yine 3-4 kilo verdi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiShut Up
efser mezun oluyor muuuuuuuuuuuuuuuuuuuEfser
ayyyyyyyyy çook meraklardayım ..... firsevsli adayı , yeni start saraycamı triplimi makbuşu ...Sarayca ada81 @Makbule007 Triplimelek Megi
hadi hadi tutmayın beni ... şimdi yazmadıklarım beni merak etmemiş sanmamışaceleeeeeeeeeem var geçmişe uçacağımmmmmmmmmmmm
ve göz ucu ile alıntılarda gördüm döneceğim sonraigdedali mmmmmmmmmm
Olur canım eminim ikimizede iyi geleceksüpersin canım, istersen seninle morti olalım bu hafta, ikimizde olgunlaştık artık, diyeti bozmayacağız gibi görünüyoruz. ne dersin
Coooooookkkkk ozlendin beeee
hepsinin cevabını biliyomtüm kiloları da atardım sana ama o heyecanı yaşa geçmişte
Ayyy yarıldım
ayy gül güll bendee güldüm
hatta çantam ve şapka boynuma
geçti bir kaldırşım vardı ki görmeliydin
çok özledik be reissssssssssssssss
seni yirimmmm yirimmmmmmmmmmmmm kuzum
dur hele çatlayacağımmmmmmmmmm
fatma ile ece ne yaptııııı ???ecemavi Antepia27
Banuuuuuuuuuuuuuuuu şoooooov geldi miiiiiiiiiiiiNare83
Hande yine 3-4 kilo verdi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiShut Up
efser mezun oluyor muuuuuuuuuuuuuuuuuuuEfser
ayyyyyyyyy çook meraklardayım ..... firsevsli adayı , yeni start saraycamı triplimi makbuşu ...Sarayca ada81 @Makbule007 Triplimelek Megi
hadi hadi tutmayın beni ... şimdi yazmadıklarım beni merak etmemiş sanmamışaceleeeeeeeeeem var geçmişe uçacağımmmmmmmmmmmm
ve göz ucu ile alıntılarda gördüm döneceğim sonraigdedali mmmmmmmmmm
bu ne minnosluk kurban oldugum bu ne boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?