Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Korumada gibi olman almaman da güzel kuzum hadi bakalım
hahahahahahaha

ne dadlusunuz yineeeee

vurmak bizim işimiz diyorsun
Görev başındayız Ciddilik oradan geliyor

Anladım Efserim seni anlıyorum tabisi Dürüst olmak her zaman en güzeli İnşallah korursun ve bundan sonrada her şey istediğin gibi ilerler

tebrik ederim.
sevindim dersem yalan olur.
tartı sonucuna bakmıyorum çünkü.
bu hafta sorumsuzdun.
listeye karşı kendine karşı.. yediklerin üzdü.. o sorumsuzluk da üzdü..
Evet internetim az kaldı onun icin gecmisede bakamiyorum ama Antepia27 etiket gelirse bakarim
Gecen hafta 67.1
Bu hafta 66.3
Yuzde %1.19
Sonuctan beni haberdar edin he bekliyom
helal be eceeeeeee

as bayrakları asssss

akşama fırın Fatma var Antepia27
Kilo bildirimi
Gecen hafta 64.800
Bu hafta:64.500
Fark:-300
@MiuLego
nevom az olsun öz olsun kuzucum.. oo menülere bu eksi normal değil.. kızdım mı yooooooooooooooook.. asla.... kaçamaksızsa menüler asla kızmam.. bugün bi meta yı şaşırtıyoruz.. bu hafta evde leslie yapalım mı bir de kuzucum
Kilo bildirimim

Geçen hafta 74.3
Bu hafta 73.7
Fark 0.6
Yüzde 0.81

@MiuLego YaKaMoZz-z @hatice901217
çok güzel eksiii
takıldım şnmiyor diyordun -0.6 gelmniş kuzummmmmmmmm
sevin azcık 600 gr gönderdin sen bu hafta
Kilo bildirimi
Kızlar malasef bu haftada Gr gitti üzgünüm
Geçen hafta 102.8
Bu hafta 102.4
Fark 400
Yüzde 0.3
Fatma hala beklediğim eksi gelmedi.. ama haftaya için de sözün var..

bu hafta bu sorumlulukla sıfır kaçamaklı geleceksin cuma gününe..

senin kilo bildirimine de sevinmek istiyoruz...

liste yükü bu hafta senin omuzlarında .. o kadar derim..o vicdanla seni bırakıyorum baş başa emi.
ay şükür bonusum o 100 den kurtulduk.. az eksi evet ama dikkat edilmemiş bir hafta.. toptan salmadın en azından..

önümüzdeki cumaya şov yap emi

Allahım hepimiz aynı moddayız
Sarayca, makbule, ada, sen, ben, bonus, ersesi inşallah bırakmayalım artık devam edelim kızlar
Yoksa bende 70 olacağım
Destek olalım birbirimize

Degil hemde hic degil
Sadece sıkıldım zaten hep aynı menuler fark yok bunu yazmaktan kaynaklı
menüleri zevk almak için yazmadık zaten hiçbir zaman..
gerekli olduğu için yazdık..

arkadaşlar için yazdık..
verilen emekler için falan filan..

sıkılmak.. anlıyorum.

olay basit.

Ayyy banu

Dogumdan sonra inatla yeni kiyafet almadim ben bu kiloda kalmicam dedim ama yazin artik mecburen biseyler almam gerekti.Bari bi kot alayim her seyle giyerim dedim ama cok para da vermek istemedim.Kotonda bi tane buldum en buyuk bedeni 32 beden yuksek bel dedim toparlar biraz. Kabine bi girdim resmen kendimi icine tikistirdim fermuari ziplaya ziplaya cektim.Hatta bi gun sikistim da dedim tuvalete gidene kadar patlayacak heralde Neyse bu kadar gevezeligi niye yaptim.Ben artik o pantolonu dugmesini fermuarını acmadan giyip cikarabiliyorum

YaKaMoZz-z gelelim sanaaaaaaaaaaaaaaa

kuzucum vayt bahsetmiş..
sen de haftalardır buradasın liste nasıl önemli anlamışsındır..

listede istikrar çok önemli.. ben bir hafta -2 geleyim sonra da -0.2 geleyim.. bu olmaz mesela.. istikrar.. her hafta maksimum özen ile hedefe koşmaca.. bu zaten seni de hedefine çabuk yaklaştırır..

Ama emziriyorsun.. korkum o.. hani dediğğim gibi baskı olur bir şey olur.. yersin.. olmaz!

sen zaten sağlıklı besinleri menünden eksik etme.. sadece şuanki düzenini koru bana yeter.. spor şuan yok ama ileride olur.. sıkıntı yok.. ama her hafta en az -800 isterim.. net!..

misafir geldi.. misafire gittim.. ısrar vardı yedim.. vay çok bunaldım.. kabul etmem.

gelemedim kaç gündür cümlesi duymak istemem.. listedeysen hep gözümün önünde olacaksın..

çünkü listedeki herkesin sorumluluğu olacak üzerinde..

şehir dışı seyahat tatil vs olur mu çok? tartını götürüp diyetine devam etmek durumundasın.. bu konuda da anlaşalım..

listeye girersen 2 ay izin hakkın da yok.. bunu da belirteyim..

anlatabildim umarum..

bunlar okey dersen.. evelAllah her hafta maksimum dikkatimle istikrarla diyetime devam ediyorum burdayım listede benim de tuzum olsun dersen..

alıcam listeye..
ne diyorsun?

menüleri zevk almak için yazmadık zaten hiçbir zaman..
gerekli olduğu için yazdık..

arkadaşlar için yazdık..
verilen emekler için falan filan..

sıkılmak.. anlıyorum.

olay basit.
Bu benim karekterimle kaynaklı sanırım.Yoksa yapılması gereken en doğru hareket menün buraya yazılmış olması ve bende kaptan olsam bu mecbüreyeti üyeden isterim olmazsada üzülürüm.
Bu sebebtenki sizi kendi iç dünyamdaki şavaşlara tahil edip üzmek istemedigim icin gidiyorum sonuçta bir emegi benim ic sıklıgım sebebimden dolayı sekteye ugratmak istemem diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…