- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Evet katılıyorum, ama geçmişe bakamadım, Tellioğlu daha mı güçsüz olmuş sence? Ziyanı yok kuzum daha çok çalışırız azmederiz :)Şaka bi tarafa bu iş diyetle spor işi hiccc belli olmaz azmeden kazanır tk sıkı tutan kazanir
Ausum o geçen hafta uykusuzluktan gelme ama yedigin için artı gelmemistim geçen hafta artı 1.7 diydi aslında sadece verdiğim ya 100 grbu saydıklarına göre haftada 1.800 çok
Evet canım iki haftadır çok az gidiyor ve ciddi sinir oluyorum
Kaçamak yok sadece hafta sonu bulgurlu birşeyler yedim
İnan tatlı,hamur işi,makarna vs hiç yemiyorum
Bu hafta iki gün sadece yumurta yedim,1 gün patates detoksu ,yemedim bile aç gezdim..1 gün sadece akşam tavuklu mantar sote yedim oda diyet :)
2 öğün yapıyorum.Yürüyüş var başka spor yok ama ben inan bu sıra o kadar çok hareket halindeyim.1 gün de ne yaptığımı yazsam benim yerime siz bile kalori yakarsınızNe yapacağımı şaşırdım
Bugün güya kaçamak yaptım.1 minik börek yedim.Oda kahvaltı ve öğlen yok akşama kadar o börekle kaldım...Bu haftasonu biraz şaşırtma yapayım.Belki şoka sokarımAyyy çenem düştü kusura bakma
Ben sana rakibim ama ben güçsüz gormuyorum dediğim gibi herşey spor ve diyete bakar birisi tutacak tk zorlayacak hisr yaptıracakEvet katılıyorum, ama geçmişe bakamadım, Tellioğlu daha mı güçsüz olmuş sence? Ziyanı yok kuzum daha çok çalışırız azmederiz :)
Ausum o geçen hafta uykusuzluktan gelme ama yedigin için artı gelmemistim geçen hafta artı 1.7 diydi aslında sadece verdiğim ya 100 gr
Damlaya damlaya göl olur, bu iş gaza gelme işi, bir iki derken herkes katılırİşte bak mesaj açık ama tek kişiyle hiç bir şey değişmez önemli olan tk bi arada tutup herkese aynı hırsı azmi yukleyebilmek
Haftasonu yemediğim şeyler yiyeyim o zaman belki sonra kendine gelir...Ama tatlı değil börek vs olabilircanım inan çok emindim zaten ... şimdi kilolara bakarken eskisi kadar geçmişi okumadığım için , soruyorum ne yedin kaçamak var mı ? sende çok eminimçalışkan öğrencisisin takımın .
ama evet bir şok lazım .
Metan direniyor , akıllı hemen önlem aldı ... heee dedi demek yemiyorsun nevo ..al sana :)
Evet katılıyorum, ama geçmişe bakamadım, Tellioğlu daha mı güçsüz olmuş sence? Ziyanı yok kuzum daha çok çalışırız azmederiz :)
ay Ben seni telli zannettim, olsun kapışalım bu hafta sonu:)Ben sana rakibim ama ben güçsüz gormuyorum dediğim gibi herşey spor ve diyete bakar birisi tutacak tk zorlayacak hisr yaptıracak
Değiştircem listeyi yeaaaacanım güç meselesi de değil aslında ... 200-300 gr veren ... zaten o kadar vermeyi hedefleyen çok arkadaş orda .
metası yavaşlar orda .
seferde şov var resmen .
İş size düşüyor .... yeni kilo verenlere
bu hafta çok iddialıyım, pazartesi iş başlıyor, önümüzdeki 2 ay tadilat yapacağız, bir de reglim bitti sonunda metam hızlanır bir de üstüne spor be sıkı bir diyet, bu hafta 500 gr gitti ama hedefim önümüzdeki hafta en az 1000canım güç meselesi de değil aslında ... 200-300 gr veren ... zaten o kadar vermeyi hedefleyen çok arkadaş orda .
metası yavaşlar orda .
seferde şov var resmen .
Anladım, o zaman gözler miu’dacanım güç meselesi de değil aslında ... 200-300 gr veren ... zaten o kadar vermeyi hedefleyen çok arkadaş orda .
metası yavaşlar orda .
seferde şov var resmen .
-300 gr canımNevreste bu hafta ne kadar verdin sormamda bir sakınca var mı?
Ben niye yokumhu huuuuuuuuuuuuuuuuuu
duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnnnnn
seferoğulları-tellioğulları bugün itibariyle başlamıştır.......
haydi gazanız mübarek ola
TELLİOĞULLARI
begum75
@nehirnil111
@masumm
@Donna_salut
@Triplimelek Megi
@malipina
Floweroflife
@Nefs
@ecemavi
@Leeshinmee
@Bonus
@ada81
SEFEROĞULLARI
@eflalim
@Candysugar
@Portakal Sulu Ordek
Whiteblacklife
@Sarayca
@cakil80
@Shut Up
@suspushanimcim
@Antepia27
@matematik61
@Ahu060812
hepfit
Daha önceki iki hafta 1 er kilo verince insan üzülüyor...Bir de aç geziyorumBence iyi bir rakam, metabolizman harekete geçmiş haftaya daha çok olur bozmadan gidersen Eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?