Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen oyle oldu canim bide ruh halimde iyi degildi bu hafta cozuttum insallah bi an once 69lara geri dönüş yapacam

Bi kere bilmem ki insaflı hedef koysun

ben 98.9 dediydim onu beğendin mi ?

Yani miu kaptan dağılım adaletli mi sence. Sonuç şimdiden belli

Sarayca susar mısın lütfen

açık ara seferoğulları diyor listeler

Geçen cuma 60,8
Bu cuma 60,3
Verilen kilo 0,5
Oran: - 0,82

tebrikleeeeeeeeeeeeeeer

ben bakıp yazmıştım miu hande ilk yazdığı zaman .
Çünkü yeni üyelik almış .
eskisini bildirmen lazım demiştim miu ya ...
aleksia gibi bişeydi sallıyorum şu an :) geçmiş mesajlarımdan bulayım mı ?

Ausencia bu korumayı becerebiliyor muyum ben bide yiyorum ama yine de verdim neden bunyemi kafayı yedi ben mj

canım takip edemiyorum ki hiç ... ne yiyorsun ne kadar spor yapıyorsun ? ezbere yorum olur şimdi benim ki .
ama korumada bu kadar kilo verilmez tabii ki de ..
hani amacım 200-300 vermekken 1.8 çoooooooooooooooook

Sana zor olur ben bulayım ausum eve gidince

Geçmiş yapamadım gene mi yenildin Antepia27 ya

Yaaa evet Gr larimla ezdim

sen bakma geçmişe, kız yarışı bile bıraktım ben, kaç hafta kilo yazmadım, çok zor durumdaydım , sen yoktun hayrişim, ama küllerimden yeniden doğdum, artık buradayım

Heee her yarış devam de hele kaçıncı golü yedin bu Gr larla ancak senin diyet yapmamış halinden başka kimseyi yenenezdim

Neden böyle oldu mortim en az 1kilo bekliyordum senden duelloya devam mi

Canım devam rovansimiz var bu hafta sonunda ful dikkat edeceğim geçen hafta ümitli değildim zaten ama ciddiyim bu hafta şansın yok

Yaa ben bir ara ultrastarlar şimdi megayim acaba terimi ettim iyi spor yapıyorum diye

Kaptanim 109 fayda böyle Gr gittim sonra kilolar gitti inşallah gidecek veya bı Dr gitmeyi düşünüyorum

Tamam canım

Kalan yaklaşık 5 ayda 11 kilo üzerine çıkmamayı nasıl başaracağım bakalım .....

Kaptanim son aylarda daha hızlı alırsın canım

Ayyy kızlar çok mutluyum hemde çok rabbim hepimize nasip etsin 34 36 beden giymeyi

Yaaa sen gönlü ne geniş samimisin amin canım

Başım bağlı benim

Benimle demi üzerine kaç kişiye boncuk dagitsanda ilk geldin Antep'e kaçırmaya gelecektin

canım takip edemiyorum ki hiç ... ne yiyorsun ne kadar spor yapıyorsun ? ezbere yorum olur şimdi benim ki .
ama korumada bu kadar kilo verilmez tabii ki de ..
hani amacım 200-300 vermekken 1.8 çoooooooooooooooook
Ausum haftanın 3 4 günü sıkı spor yapıyorum geri kalan günler 30 1 saat arası yuruyus 3 gün diyet gibi yiyip 4 gün sütlaç pilav bitter çikolata yada akşam ekstra meyve tuketiyorum

Hayırlı akşamlar sevgili arkadaşlar
Menü veriyorum
1. Veya 2 dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Yumurta
Zeytin
Domates

Tavuklu bulgur pilavı
Salata
Birkaç turşu

2 mandalina

Yoğurt daha yemedim birazdan yerim inşallah

Spor
30 dk yürüyüş
24 dk koşu bandı
20 dj bisiklet
15 dk kardiyo

ecemavi bakta spor menü gör
nehirnil111 canım eklersin inşallah bı zahmet

Eve geleli 1 saat olmadi oglani degistim yedirdim derken kendim ye.ek yiyemwdim hizlica bi muz yedim.Yine kimse yok evde dolapta dünden kalma katnabahar var da kim kalkip yiyecek valla halim yok.

@MiuLego kuzum bana verdigin hedef biraz ucuk oldu bu sefer :) haftaya cumartesi halam gelecek

Evet canım iki haftadır çok az gidiyor ve ciddi sinir oluyorum
Kaçamak yok sadece hafta sonu bulgurlu birşeyler yedim
İnan tatlı,hamur işi,makarna vs hiç yemiyorum
Bu hafta iki gün sadece yumurta yedim,1 gün patates detoksu ,yemedim bile aç gezdim..1 gün sadece akşam tavuklu mantar sote yedim oda diyet :)
2 öğün yapıyorum.Yürüyüş var başka spor yok ama ben inan bu sıra o kadar çok hareket halindeyim.1 gün de ne yaptığımı yazsam benim yerime siz bile kalori yakarsınızNe yapacağımı şaşırdım
Bugün güya kaçamak yaptım.1 minik börek yedim.Oda kahvaltı ve öğlen yok akşama kadar o börekle kaldım...Bu haftasonu biraz şaşırtma yapayım.Belki şoka sokarımAyyy çenem düştü kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…