Niye yanlış anlayayım kuzumEfser kuzum yanlış anlamazsan sen 65 kalacak misin yoksa 55 58 arasını görecek misin
Sonunda derece yine ama haftaya 1 olak laTebrik ederim minnoşlarımmmmm
üçüncülük ile derecede yerimizi aldım
@Shut Up hande kuzum tebrikler be
Tesekkurler. Adimiza layik olmaya calisiyor kaptanTellioğlu süpersin
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnSonunda derece yine ama haftaya 1 olak la
İnşallah balım ya bana 65 fazla geldi bi de sıkılasma yapsana sen yaNiye yanlış anlayayım kuzum
Hedefim 40 kilo benim onun icin en az 57- 58 olmam lazım
Şu an hissedigim şey metanin direnci yaz aylarında daha kolay gidiyordu o yüzden ayda 1 kilo vermeyi hedefliyorum yaza kadar sanırım en az 3 kilo vermiş olmalıyım ondan sonra ver elini 57 insallah
sen bence kas yapmaya başladın , ondan sabit çıktın
Balım coconun hedefi kactiamiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gitme Tülay beni birakma geri dön Tülay geri donnnnazcık dinleneyim bennnnnn
gece gelrimmmmmmmmmmmmm
Ausencia ausum sonuçlarda yanlış bişey yaptıysam geç olmadan beni cepten dürt emi
ablam boğazlayacakGitme Tülay beni birakma geri dön Tülay geri donnnn
Hoşgeldin balım korumaya tebrik ederim mezuniyet rabbim bir daha gostermesin sana o eski kilolariNiye yanlış anlayayım kuzum
Hedefim 40 kilo benim onun icin en az 57- 58 olmam lazım
Şu an hissedigim şey metanin direnci yaz aylarında daha kolay gidiyordu o yüzden ayda 1 kilo vermeyi hedefliyorum yaza kadar sanırım en az 3 kilo vermiş olmalıyım ondan sonra ver elini 57 insallah
Kafasina odunla vurdum afgurma fazla dedim pasa pasa corbamla karnabaharimi yidimmmKaybol.git la başımdan hiç meraklı değilim miu dan sopaya yemeye White diline dusmeye demi canım böyle dedin
Anlama selam söyle benden White gondermiyor beni aşık olmuş bana de kocayi bosayip beni alacakmis deeeeeablam boğazlayacak
daha hala iş kıyafetiyle oturuyom evde üstümü bile değişmedim
Tellioğlu yesin bitteri hadi kızlar yeşil çay için bakayim sizzzzherkese benden sade türk kahvesiiiii
1 kare de bitter ulannnnnnnnnnnnnn
bol keyi yapın emi yüzdemiz epey iyi
Sansima evde cikilota yok.Bi dilim tavuk gogsu yiyem miherkese benden sade türk kahvesiiiii
1 kare de bitter ulannnnnnnnnnnnnn
bol keyi yapın emi yüzdemiz epey iyi
Sen sopa ye sopadaSansima evde cikilota yok.Bi dilim tavuk gogsu yiyem mi
beni ye ben daha yağlıyı şuanSansima evde cikilota yok.Bi dilim tavuk gogsu yiyem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?