Direk bogsam kaloriler gider demi,en iyisi bakisayim da kalori yakarım
Banum bugün acele çıktım evden yazamadim bundan iki hafta önce sen 68.4 yani bu 65 senin için çok güzel bir rakam idaren maşallah var kuzum çok ama çok tebrik ederim seniKızlar ben kirlendim eccuk
Yoğurt çorbası ve az Bulgurlu köfte yedim , pişman değilim yarından sonra yine temizim
tamamdır. ekleyeceğimanladım. bu akşam 83.4 çıktım.
ama bu kirlenmek değil ki banum ... sen ıf bozulunca da kirledim sayıyorsun
bence temizsin
Bencede temizsin Masummama bu kirlenmek değil ki banum ... sen ıf bozulunca da kirledim sayıyorsun
bence temizsin
tarçınlı süt kesmiyor diyorsun ... mantık şu kakaolu süt içmeyince daha kötü şeylere yöneleceksen bence iç ...
vaytıma bir daha bu şekilde naziksiz davranırsan sopalar falan çıkarırsın seni banlatırımWhite her ota b..ka karışma bakayım sen frenle la kendini bu da sana benden
evet tamam ne bileyim yahuBak aglamiyordum niye böyle yapıyon simdi
Burdayım daha on kilom var sadece haftalık hedefimi aya cevirmem gerekiyor buda listeye uymaz kuzum
Banum bugün acele çıktım evden yazamadim bundan iki hafta önce sen 68.4 yani bu 65 senin için çok güzel bir rakam idaren maşallah var kuzum çok ama çok tebrik ederim seni
Dimi ozamangelsin halay
Bu ara fren ayarları gevsedi White hak etti her halta karışır oldu haketmeyecekti o zaman onun hadidine mivaytıma bir daha bu şekilde naziksiz davranırsan sopalar falan çıkarırsın seni banlatırım
aşırı kirlenmişin banu.. keseye gelem miKızlar ben kirlendim eccuk
Yoğurt çorbası ve az Bulgurlu köfte yedim , pişman değilim yarından sonra yine temizim
Teşekkür ederimanladım. bu akşam 83.4 çıktım.
tatlım tebrik ederim seni. çok güzel kilo verdin
Banum o senin azmin eğer sen istemesydin olmazdı bence çok yakın sana liste artık iki uç haftalık işi var ondan sonra gelsin 55 ler nede yakışır be sana zaten suslusun ama enişte beye dikkat kıskançlık krizine girmesinCanimmmm desteğiniz için çok teşekkür ederimkendimi en çaresiz hissettiğimde bile destek oldunuz bana
Bu ara fren ayarları gevsedi White hak etti her halta karışır oldu haketmeyecekti o zaman onun hadidine mi
Ay @MiuLego seytan bi durttu ki beni bu aksam.hastaneden gelmisim yorgun argin ve ac kahvaltiyla duruyorum.dedi ki bana ne ugrascan yemekle git ye su pasta boreklerden hazir duruyolar orda dedi niye yemeyesin dedi zaten yuzde 2 yapmissin dedi kendini odullendirsene dedi.
Ayaklarımin altı su toplamış çok zevk alıyorum suan
Nurdan Seferoğlu sesleniyorum nerde spor nerede menü siz neredesiniz
yoğurt çorbası ve bulgurlu köfteyle mi? başka bişey mi yedinKızlar ben kirlendim eccuk
kim la senin canınCanimmmm desteğiniz için çok teşekkür ederimkendimi en çaresiz hissettiğimde bile destek oldunuz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?