Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar ben kirlendim eccuk
Yoğurt çorbası ve az Bulgurlu köfte yedim , pişman değilim yarından sonra yine temizim
Banum bugün acele çıktım evden yazamadim bundan iki hafta önce sen 68.4 yani bu 65 senin için çok güzel bir rakam idaren maşallah var kuzum çok ama çok tebrik ederim seni

Banum bugün acele çıktım evden yazamadim bundan iki hafta önce sen 68.4 yani bu 65 senin için çok güzel bir rakam idaren maşallah var kuzum çok ama çok tebrik ederim seni

Canimmmm desteğiniz için çok teşekkür ederim kendimi en çaresiz hissettiğimde bile destek oldunuz bana

anladım. bu akşam 83.4 çıktım.

tatlım tebrik ederim seni. çok güzel kilo verdin
Teşekkür ederim hadi bakıyım liste size emanet bak kaç haftatır olmadı birincilik hiç yakısmadı bu bize el verin kaldıralım uyuyan devi biliyorum listede degilsiniz ama bu bile listeyi etkiler toparlanın göreyim sizi

Canimmmm desteğiniz için çok teşekkür ederim kendimi en çaresiz hissettiğimde bile destek oldunuz bana
Banum o senin azmin eğer sen istemesydin olmazdı bence çok yakın sana liste artık iki uç haftalık işi var ondan sonra gelsin 55 ler nede yakışır be sana zaten suslusun ama enişte beye dikkat kıskançlık krizine girmesin

seferoğlu olarak sana bu var komşuna ikram et tutma onları evde

Spor bildirimi
30 dak kosu
25 dak jillian
80 dak hulahop
@MiuLego
begum75

kızım bu nasıl spor şu saatte tekrar eliptik yaptırıcan bana utanmıyon mu, yazık değil mi bana

Ayaklarımin altı su toplamış çok zevk alıyorum suan

yaşasın seferoğulları

Nurdan Seferoğlu sesleniyorum nerde spor nerede menü siz neredesiniz

ben burdayım 1 saat sporumu yaptım geldim ama donna nın sporlarını toplayınca ağlamak istedim

Kızlar ben kirlendim eccuk
Yoğurt çorbası ve az Bulgurlu köfte yedim , pişman değilim yarından sonra yine temizim
yoğurt çorbası ve bulgurlu köfteyle mi? başka bişey mi yedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…