Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güven olmasa sopa çıkardı direk... sorduk bak...Ikinizinde bana hiç güveni yok dimi![]()
Belki 6 ay sonra seninle yarışırızevet tamam ne bileyim yahu![]()
40 kilomu olcanNiye yanlış anlayayım kuzum
Hedefim 40 kilo benim onun icin en az 57- 58 olmam lazım
Şu an hissedigim şey metanin direnci yaz aylarında daha kolay gidiyordu o yüzden ayda 1 kilo vermeyi hedefliyorum yaza kadar sanırım en az 3 kilo vermiş olmalıyım ondan sonra ver elini 57 insallah![]()
evet kuzum dedim yaaaaaaaaaaaa@MiuLego ilk uce girmisiz kuzu![]()
40 kilo vermiş olacagım :))))40 kilomu olcan![]()
totalde 40 kilo vereceğim demek istedi o :) verdiği kiloyu 40 yapacak40 kilomu olcan![]()
kızım bu nasıl spor şu saatte tekrar eliptik yaptırıcan bana utanmıyon mu, yazık değil mi bana![]()
güven olmasa sopa çıkardı direk... sorduk bak...
demek ki tarçını içiyo ki kesmiyor dedik.. ama yine de emin olalım soralım dedik..
ANLIYON MU ACABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
Bende dedim mikroskoplanmi bulunma niyetinde acaba40 kilo vermiş olacagım :))))
Niye olmasın kiolur ki
![]()
Şakası bi tarafa da miu valla freni patlamış kamyon gibiyim bi dur demek lazım herkese bi yorum herkese bi cevap biri çıksa sana ne oluyor dese verecek cvp yok o yüzden frenleri bi kontrol etmem lazım artık farkındayımaz daha böyle konuşursan
diri diri gömerim mezaraaaa
o takımı çok sahplenmekten kuzucum.. seviyoz seni biz![]()
Kendimi toparlayabilsem herseyi toparlayacagim da çok dagildim. Şuan kendimle mücadele ediyorumHarikasın canım tebrik ederim
Çaban gitmesin tabi ki de bu hafta çok mu kaçırdın nasıl geldi öyle bir anda bir de bence fazlalık vardır sıktığın an gideceklerdir öyle düşün ama kendine yapma bunu bu hafta hemen atağa geç derim
Bu ne be
Tebrikler canım nasıl muhteşem bir tartı listeye girmeden hedefine ulaşacaksın diye korkuyorum
Olsun kuzum sonuçta gitmiş mi gitmiş demek ki tuttu biraz hafta içi ama yine de güzel rakam 64 göz kırpıyor
Tebrik ederim canım çok güzel
Begüşüm nasıl çabaladığını biliyorum o yüzden üzülme lütfen o kesin kaslarını yorduğundan oldu hafta sonu düşeceksin bak gör çünkü temizdin bütün hafta
Kilo oranın çok az canım o yüzden fazla gidecek kilon olmadığı için spor vücudunu şekillendiriyordur merak etme çok normal![]()
Şakası bi tarafa da miu valla freni patlamış kamyon gibiyim bi dur demek lazım herkese bi yorum herkese bi cevap biri çıksa sana ne oluyor dese verecek cvp yok o yüzden frenleri bi kontrol etmem lazım artık farkındayım geçen akşam çakıl a gittim mesela sonrada çok üzüldümaz daha böyle konuşursan
diri diri gömerim mezaraaaa
o takımı çok sahplenmekten kuzucum.. seviyoz seni biz![]()
Ikinizinde bana hiç güveni yok dimi![]()
aşırı kirlenmişin banu.. keseye gelem mi![]()
Banum o senin azmin eğer sen istemesydin olmazdı bence çok yakın sana liste artık iki uç haftalık işi var ondan sonra gelsin 55 ler nede yakışır be sana zaten suslusun ama enişte beye dikkat kıskançlık krizine girmesin
seferoğlu olarak sana bu varkomşuna ikram et tutma onları evde
kızım bu nasıl spor şu saatte tekrar eliptik yaptırıcan bana utanmıyon mu, yazık değil mi bana
yaşasın seferoğulları
ben burdayım 1 saat sporumu yaptım geldim ama donna nın sporlarını toplayınca ağlamak istedim
yoğurt çorbası ve bulgurlu köfteyle mi? başka bişey mi yedin![]()
kim la senin canın![]()
Seni listede görmeyi 55 gormeyi inanki çok istiyorum yaz başı 55 olacaksın eminimHahaaa gel yevrummmm gel
Bugün zayiflamissiniz diyenler bile oldu wayt ıns yeni yılın ilk haftası listedeyim
Yok kız onları yedim sadece
İşte bende böyle bı piskopatim
Seyyyy tabiki sennnn![]()