- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Benim menume niye yorum yapmadınMiu seni çok özldim de gir konuşmaya işte
Menü güzel kuzum akşamı dengelemişsin öğlenki yemekle
Sarmalar pirinçlimiydi
2.kez 100 altina inişim inş son olsun.
Tükendim bunlarla yaşarken.
Efser insanın kendini bilmesi ne kadar güzel, bilip basardikca etrafında bilgilendirmek istiyoruz ama bazıları o kadar kapaliki aşmak çok zor, başta mesela eşime bile ulaşamıyorum, gittiğim ortamda şuursuzca yiyenleri görünce çok kızıyorumDedigim gibi ancak bir kaç duygumu zehirlendi sadece
Bu hayat benim ben bedenime kendine saygı duymayinca hayata hic kimsenin bana saygı duymasını beklemem lazım.
Kilo verirken sen bu bedene ait degilsin sen bu kadar nimetin arasında bunları hak etmiyorsun diye diye 30 kilo verdim.
Hocanın bahsi gibi malesef ye kürküm ye dünyası içindeki zenginligi bu devirde kürkünle gösteriyosun bir duruşun bir tarzın olmalı ki icindeki zenginlikleri paylaşasın.buda acı yani o yüzden ki tüm insanların saglıklı zayıf görünmesini istiyorum bu konuda benden kim yardım isterse elimden geleni tüm tecrübelerimi zevkle paylaşırım...
Şuanda ailede bir ilgi söz konusu kuzum nere gitsem kendimi bir grubun icinde hayranlıkla seyrettiklerini görüyorum bu benim gururumu okşuyor bana yeter varsın onlar kendi kirli kalplerini hesapin versin.
Sana öyle geliyor canımSağol balım düşünmediğini biliyorum ama arada fren lazım galiba bana
Nasıl anlatayım nefs bilemedim bazen yorum yaparken dilimin ayarı yokmuş gibi geliyor herkes kilo versin istiyorum vermeyen görünce üzülüyorum kaçamak yapanlara kızıyorum özellikle listeye girme durumu varsa yada listedeyse üzülüyorum sabah kalkıp aksamcilara bakıyorum temiz mi diye yani biraz insanları sıkıyor gibi hissediyorum kendimi kaçamak yapana kızıyorum neden yedin falan diyorum böyle uzar bi liste gercektende biri çıkıp sana ne olur sana ne dese ne derim ben diye düşünüyorum freni patlamis kamyon gibiyim herkesi zayıf gormek kilo vermiş gormek istiyorum
Senin desteğin olmasaydı bu kadar hızlı toparlayamazdım yeterince net mıNasıl anlatayım nefs bilemedim bazen yorum yaparken dilimin ayarı yokmuş gibi geliyor herkes kilo versin istiyorum vermeyen görünce üzülüyorum kaçamak yapanlara kızıyorum özellikle listeye girme durumu varsa yada listedeyse üzülüyorum sabah kalkıp aksamcilara bakıyorum temiz mi diye yani biraz insanları sıkıyor gibi hissediyorum kendimi kaçamak yapana kızıyorum neden yedin falan diyorum böyle uzar bi liste gercektende biri çıkıp sana ne olur sana ne dese ne derim ben diye düşünüyorum freni patlamis kamyon gibiyim herkesi zayıf gormek kilo vermiş gormek istiyorum
Kuzum menülere gece uyumadan bakcam.. şuan arada girip o sayfada ne varsa ona bakıyorumBenim menume niye yorum yapmadın
Nerde benim onaylanma ihtiyacım eger benle ilgilenmezsenız guzel menulerımle gece yerim gömerim tatlıları sonra ilgilenirsiniz sopa gösterirsiniz ama olsun ben ilgiyi almış olurum
oh maşallah hepimizeördekim 3.yüz ama yüzdemiz very good :))
Yaa Bennn nasilimmm nevommmSana öyle geliyor canım
Bence gayet mülayim birisin
Gece uyumadan vercem
Aaa canim cook gecmis olsun....Ay çok canım sıkıldı
babam kolunu kırmış ya
bana hiç bisiy demediler ya şimdi geldim öğrendim
KolladımGece uyumadan vercem
Az değil hedef heee azlarla işimiz olmaz bizim
Kendini kolla ona göre şimdiden
Gecmis olsunnnAy çok canım sıkıldı
babam kolunu kırmış ya
bana hiç bisiy demediler ya şimdi geldim öğrendim
Kuzum menülere gece uyumadan bakcam.. şuan arada girip o sayfada ne varsa ona bakıyorum
İlgi köpeeen olsun emi
hepfit
3 mil (45 dakika) Leslie bugün
Bir de bişi dicem boyun kaç?
Benşm de üst small popo medium beden , merak ettim senin boyunu, ay bir de nerelisin?
Nasıl anlatayım nefs bilemedim bazen yorum yaparken dilimin ayarı yokmuş gibi geliyor herkes kilo versin istiyorum vermeyen görünce üzülüyorum kaçamak yapanlara kızıyorum özellikle listeye girme durumu varsa yada listedeyse üzülüyorum sabah kalkıp aksamcilara bakıyorum temiz mi diye yani biraz insanları sıkıyor gibi hissediyorum kendimi kaçamak yapana kızıyorum neden yedin falan diyorum böyle uzar bi liste gercektende biri çıkıp sana ne olur sana ne dese ne derim ben diye düşünüyorum freni patlamis kamyon gibiyim herkesi zayıf gormek kilo vermiş gormek istiyorum
Takıma nefs gelmişSen damdan düşensin o yüzden damdan dusenler için yorum yapiyorsun ve inanılmaz güzel yorum yapiyorsun yol gosteriyorsun kuzum.
Emzirenlere yeşil çay içmeyin zararlı diyorsun..
Alternatif yollar sunuyorsun sonuç ortada bakk incecik oldun.
Çünkü seni incitmislerdi senin yaşadığın kirginligi kimse yasamasin istiyorsun..
Sen diyorsun kii ben basardiysam herkes yapar..
Bu ne biliyor musun?
Mütevaziligin dibii dibiiii..
BakkAusencia o da senin gibi insanlar böyle şeyleri paylasmaz yol göstermez kim nasıl verirse verir der sır vermez...
Haaa insanoğlu olurda farklı düşünen olursa kendi kaybı olur...
Sen niye şimdi böyle negatif düşündün kii hemen kovuyorsunn kış kış....
Pozitif düşün güzel yureklim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?