- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
İp atlamayı deneyeyim o zaman ama evde iki kedi bir köpek var ipi görünce üçü de saldırıyor oyun zamanı diye şapşikler, saklanabilsem onlardan yaparım.O zaman sana ilk baskı sporun az kilon az olduğu için çok spor şart ve ip atla lütfen çok iyi gelecek
Sen damdan düşensin o yüzden damdan dusenler için yorum yapiyorsun ve inanılmaz güzel yorum yapiyorsun yol gosteriyorsun kuzum.
Emzirenlere yeşil çay içmeyin zararlı diyorsun..
Alternatif yollar sunuyorsun sonuç ortada bakk incecik oldun.
Çünkü seni incitmislerdi senin yaşadığın kirginligi kimse yasamasin istiyorsun..
Sen diyorsun kii ben basardiysam herkes yapar..
Bu ne biliyor musun?
Mütevaziligin dibii dibiiii..
BakkAusencia o da senin gibi insanlar böyle şeyleri paylasmaz yol göstermez kim nasıl verirse verir der sır vermez...
Haaa insanoğlu olurda farklı düşünen olursa kendi kaybı olur...
Sen niye şimdi böyle negatif düşündün kii hemen kovuyorsunn kış kış....
Pozitif düşün güzel yureklim
anladım canımliste için güven ver bana demek istiyor :)
Kuzum sen hep yap lutfen.Sağol nefsim şuan bu o kadar iyi geldi ki bana anlatamam evet kırıldım hemde çok fena burası benim sahip olamadığim ailem gibi ve kirmasin incinmesin istiyorum bu yüzden de elimden ne gelirse yapmaya çalışıyorum bazen içimden diyorum sen kimsin de yorum yapıyorsun tamam unuttum gitti
Bende o mantıkla ilerledim canım o yüzden hala menü veriyorum spor yapıp söylüyorum bir ay olacak mezun olali kime nasıl destek verebilirim diye düşünüyorum ama bazen diyorum işte elimde olmadan tut su ceneniBen sana bişey demiyorum nede olsa bu hafta mortimsin.
Ama şunu söyleyeyim ki ben senin azmine hayranım.Son zamanlardaki arkadaşlara yardımın yorumların üstüne bende şöyle düşünmüştüm.Artık bizde korumadayız kilo vermek için gelen arkadaşlara nacizane öneriler sunabiliriz kaptanın yükünü hafifletebiliriz.Çünkü kalabalık bir takımız cidden.Kaptandan hepimiz aynı ilgiyi istiyoruz.Eğer bizde takım olarak üstlenirsek bazı durumları daha içten daha samimi olur.Çünkü benim bilmediğimi bir başkası biliyor ve ben menü yorumlarını kaçırmamaya çalışıyorum.Öğrenmek istiyorum.Böyle negatif düşünmen üzer beni vayt.
hıııı tabi tabi
bunuEfser insanın kendini bilmesi ne kadar güzel, bilip basardikca etrafında bilgilendirmek istiyoruz ama bazıları o kadar kapaliki aşmak çok zor, başta mesela eşime bile ulaşamıyorum, gittiğim ortamda şuursuzca yiyenleri görünce çok kızıyorum
Keşke mesela senin gibi bu konuda başarılı olan lari hasetle degilde can kulağıyla dinleseler sorsalar ogrenseler ama maalesef üzülüyorum boyleleri için
şşttt naber
yaaa çok teşekkür ederim bonusuummmm
Çok fantastik menüm
Sabah(10.00)
1 bardak çay
1 bardak sütlü şekersiz kahve
Öğlen(14.00)
bir minik kaşık köy peyniri
İki dilim hindi jambon
İki dilim çemensiz pastırma
1 haşlanmış yumurta
Akşam (20.00)
2 dilim ince ızgara et
İki kaşık yoğurt
1 adet büyük salatalık turşusu
Gece: 1 bardak ayran
Hodri meydan kilolar
Sağol nefsim şuan bu o kadar iyi geldi ki bana anlatamam evet kırıldım hemde çok fena burası benim sahip olamadığim ailem gibi ve kirmasin incinmesin istiyorum bu yüzden de elimden ne gelirse yapmaya çalışıyorum bazen içimden diyorum sen kimsin de yorum yapıyorsun tamam unuttum gitti
Aynı sayılırız 1.60 benşm de iki santim de sayılmaz :)
O zaman süper birbirimize çok benziyoruz, adil güzel bir yarış olur bizimkisi :)
Yaaa bak bu da kilo vermek için farklı bir bakış açısı. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim çok mantıklı.Dedigim gibi ancak bir kaç duygumu zehirlendi sadece
Bu hayat benim ben bedenime kendine saygı duymayinca hayata hic kimsenin bana saygı duymasını beklemem lazım.
Kilo verirken sen bu bedene ait degilsin sen bu kadar nimetin arasında bunları hak etmiyorsun diye diye 30 kilo verdim.
Hocanın bahsi gibi malesef ye kürküm ye dünyası içindeki zenginligi bu devirde kürkünle gösteriyosun bir duruşun bir tarzın olmalı ki icindeki zenginlikleri paylaşasın.buda acı yani o yüzden ki tüm insanların saglıklı zayıf görünmesini istiyorum bu konuda benden kim yardım isterse elimden geleni tüm tecrübelerimi zevkle paylaşırım...
Şuanda ailede bir ilgi söz konusu kuzum nere gitsem kendimi bir grubun icinde hayranlıkla seyrettiklerini görüyorum bu benim gururumu okşuyor bana yeter varsın onlar kendi kirli kalplerini hesapin versin.
Ayy çok teşekkür ederim gercektende bugün o kadar degisiktim ki dedim senin bu kadar insanlara yorum yapma hakkın var mı falan diye iyi daldim kendimeSen gercekten cok iyi niyet lisin canım ve buradaki herkes bunun bilincinde kendi adıma sana asla kırılmam ve alınmam bana hunharca yazabilirsin
Biraz ama spora basladim. Spor dedigim de ip ve plates .Nisamm nasıl gidiyor koruma aldın mı kilo
Sen ye ben leptin ablayla kucaklasiyorum
@
bunuAusencia çok paylaştım yolda gördüğüme bile diyesim var gel kilo verelim diye çünkü onun içindeki tüm duguları aynısını bizde yaşadık bu duyguların yerine çok güzel şeyler seni bekliyor diyesim var ausuda dediği gibi bir gün kafama yiyeceğim çantayı.
Sana bir şey diyeyim aslında bana soracakları çok soru var onları tutan içlerindeki egoları engel oluyor bunu hissetmek benim doğru birşey yaptığıma işaret boşver demesinler hissetiklerim bana yeter
AAAA Bİ DAHA ÖYLE ŞEYLER SÖYLEME O ZAMANAyy çok teşekkür ederim gercektende bugün o kadar degisiktim ki dedim senin bu kadar insanlara yorum yapma hakkın var mı falan diye iyi daldim kendime
Sporların çok güzel güzelde kas yapar ama kilo vermek istiyorum diyorsan ip ekle canım buda sana yazamadigim içimde kalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?