Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O zaman sana ilk baskı sporun az kilon az olduğu için çok spor şart ve ip atla lütfen çok iyi gelecek
İp atlamayı deneyeyim o zaman ama evde iki kedi bir köpek var ipi görünce üçü de saldırıyor oyun zamanı diye şapşikler, saklanabilsem onlardan yaparım.

Kuzum sen hep yap lutfen.
Zamanini enerjini harciyorsun buraya hemde hic zorun yokken.
Tabi ki kirilmiyoruz incinmiyoruz.
Sen destansin kizim bizim icin.
Yaz sen okuruz uygulariz biz.

Bende o mantıkla ilerledim canım o yüzden hala menü veriyorum spor yapıp söylüyorum bir ay olacak mezun olali kime nasıl destek verebilirim diye düşünüyorum ama bazen diyorum işte elimde olmadan tut su ceneni

@
bunu Ausencia çok paylaştım yolda gördüğüme bile diyesim var gel kilo verelim diye çünkü onun içindeki tüm duguları aynısını bizde yaşadık bu duyguların yerine çok güzel şeyler seni bekliyor diyesim var ausuda dediği gibi bir gün kafama yiyeceğim çantayı.
Sana bir şey diyeyim aslında bana soracakları çok soru var onları tutan içlerindeki egoları engel oluyor bunu hissetmek benim doğru birşey yaptığıma işaret boşver demesinler hissetiklerim bana yeter

hani benim etiketim görmeyim istedin demiiiiii çooookkkk feci bi menü olmuş yarın bende pro yapıcam

huuuu ben istiyom diyom beni iplemiyon mu

Aynı sayılırız 1.60 benşm de iki santim de sayılmaz :)
O zaman süper birbirimize çok benziyoruz, adil güzel bir yarış olur bizimkisi :)

menüyü görünce bi şok geçirdimacıkmadın mı sen? bişeyler yesene

Yaaa bak bu da kilo vermek için farklı bir bakış açısı. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim çok mantıklı.
Bu arada senin yazılarını hep okuyorum. Çok ince dusuncelisin kalbi okşayan bir tarzın var. Çok beğeniyorum fikirlerini belirtmek istedim.

Sen gercekten cok iyi niyet lisin canım ve buradaki herkes bunun bilincinde kendi adıma sana asla kırılmam ve alınmam bana hunharca yazabilirsin
Ayy çok teşekkür ederim gercektende bugün o kadar degisiktim ki dedim senin bu kadar insanlara yorum yapma hakkın var mı falan diye iyi daldim kendime

Ayyy efserim okudum kizz senin Cadılari nasil bir fesatliktir hee..
Ama boşver iyi oluyor sen devam et erimeye onlarda devam etsinler çatır çatır catlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…