Sağol nefsim şuan bu o kadar iyi geldi ki bana anlatamam evet kırıldım hemde çok fena burası benim sahip olamadığim ailem gibi ve kirmasin incinmesin istiyorum bu yüzden de elimden ne gelirse yapmaya çalışıyorum bazen içimden diyorum sen kimsin de yorum yapıyorsun tamam unuttum gittiSen damdan düşensin o yüzden damdan dusenler için yorum yapiyorsun ve inanılmaz güzel yorum yapiyorsun yol gosteriyorsun kuzum.
Emzirenlere yeşil çay içmeyin zararlı diyorsun..
Alternatif yollar sunuyorsun sonuç ortada bakk incecik oldun.
Çünkü seni incitmislerdi senin yaşadığın kirginligi kimse yasamasin istiyorsun..
Sen diyorsun kii ben basardiysam herkes yapar..
Bu ne biliyor musun?
Mütevaziligin dibii dibiiii..
Bakk @Ausencia o da senin gibi insanlar böyle şeyleri paylasmaz yol göstermez kim nasıl verirse verir der sır vermez...
Haaa insanoğlu olurda farklı düşünen olursa kendi kaybı olur...
Sen niye şimdi böyle negatif düşündün kii hemen kovuyorsunn kış kış....
Pozitif düşün güzel yureklim
Aynı sayılırız 1.60 benşm de iki santim de sayılmaz :)158(boyum çok kısa)
valla doğduğum yer konya ama daha çok ankarada yaşadım. ankaralıyım demek daha doğru olur sanki :)
senin boyun benden uzundur, merak ettim :)
wayt bana yapabilirsin, şahsen ben bu baskı ve sorumluluk için geldim buraya
Hadi bonusum sık disini verme canini.2.kez 100 altina inişim inş son olsun.
Tükendim bunlarla yaşarken.
Tabbbi kii seniii soru mu buu loooooEn çok beni dimi ama
İnşallah can inşallah zatenn taduna varınca patir patir iner kilolar..2.kez 100 altina inişim inş son olsun.
Tükendim bunlarla yaşarken.
nasıl yani kuzumsenin liste hakkında fikirlerin lazım bana
Ben sana bişey demiyorum nede olsa bu hafta mortimsin.Nasıl anlatayım nefs bilemedim bazen yorum yaparken dilimin ayarı yokmuş gibi geliyor herkes kilo versin istiyorum vermeyen görünce üzülüyorum kaçamak yapanlara kızıyorum özellikle listeye girme durumu varsa yada listedeyse üzülüyorum sabah kalkıp aksamcilara bakıyorum temiz mi diye yani biraz insanları sıkıyor gibi hissediyorum kendimi kaçamak yapana kızıyorum neden yedin falan diyorum böyle uzar bi liste gercektende biri çıkıp sana ne olur sana ne dese ne derim ben diye düşünüyorum freni patlamis kamyon gibiyim herkesi zayıf gormek kilo vermiş gormek istiyorum
hıııı tabi tabiİlgi köpeeen olsun emi
Gece uyumadan vercem
Az değil hedef heee azlarla işimiz olmaz bizim
Kendini kolla ona göre şimdiden
O senin azmin o senin isteğin balımSenin desteğin olmasaydı bu kadar hızlı toparlayamazdım yeterince net mı
Hadi bonusum sık disini verme canini.
Gidecek o kilolar.
liste için güven ver bana demek istiyor :)nasıl yani kuzum
O zaman sana ilk baskı sporun az kilon az olduğu için çok spor şart ve ip atla lütfen çok iyi gelecek158(boyum çok kısa)
valla doğduğum yer konya ama daha çok ankarada yaşadım. ankaralıyım demek daha doğru olur sanki :)
senin boyun benden uzundur, merak ettim :)
wayt bana yapabilirsin, şahsen ben bu baskı ve sorumluluk için geldim buraya
Sağol nefsim şuan bu o kadar iyi geldi ki bana anlatamam evet kırıldım hemde çok fena burası benim sahip olamadığim ailem gibi ve kirmasin incinmesin istiyorum bu yüzden de elimden ne gelirse yapmaya çalışıyorum bazen içimden diyorum sen kimsin de yorum yapıyorsun tamam unuttum gitti
Sen gercekten cok iyi niyet lisin canım ve buradaki herkes bunun bilincinde kendi adıma sana asla kırılmam ve alınmam bana hunharca yazabilirsinO senin azmin o senin isteğin balım
Princ bulgur karisikti. Ben seni hep özlüyorum kii bildirimlerde adını görünce bi hazirola geciyom kendi kendime.Miu seni çok özldim de gir konuşmaya işte
Menü güzel kuzum akşamı dengelemişsin öğlenki yemekle
Sarmalar pirinçlimiydi
Sen çok şirin ,tatlı ve mülayimsin,yüreğinde çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?