Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol nefsim şuan bu o kadar iyi geldi ki bana anlatamam evet kırıldım hemde çok fena burası benim sahip olamadığim ailem gibi ve kirmasin incinmesin istiyorum bu yüzden de elimden ne gelirse yapmaya çalışıyorum bazen içimden diyorum sen kimsin de yorum yapıyorsun tamam unuttum gitti

Aynı sayılırız 1.60 benşm de iki santim de sayılmaz :)
O zaman süper birbirimize çok benziyoruz, adil güzel bir yarış olur bizimkisi :)

Ben sana bişey demiyorum nede olsa bu hafta mortimsin.
Ama şunu söyleyeyim ki ben senin azmine hayranım.Son zamanlardaki arkadaşlara yardımın yorumların üstüne bende şöyle düşünmüştüm.Artık bizde korumadayız kilo vermek için gelen arkadaşlara nacizane öneriler sunabiliriz kaptanın yükünü hafifletebiliriz.Çünkü kalabalık bir takımız cidden.Kaptandan hepimiz aynı ilgiyi istiyoruz.Eğer bizde takım olarak üstlenirsek bazı durumları daha içten daha samimi olur.Çünkü benim bilmediğimi bir başkası biliyor ve ben menü yorumlarını kaçırmamaya çalışıyorum.Öğrenmek istiyorum.Böyle negatif düşünmen üzer beni vayt.

İlgi köpeeen olsun emi
hıııı tabi tabi

Gece uyumadan vercem

Az değil hedef heee azlarla işimiz olmaz bizim

Kendini kolla ona göre şimdiden

O zaman sana ilk baskı sporun az kilon az olduğu için çok spor şart ve ip atla lütfen çok iyi gelecek

SABAH09:00(limonlu su)
Bir dilim kepek ekmeği
Bir yumurtadan yumurta salatası
Bir kk yakın bidon peynir
2 çk pekmez
Yeşil soğan fındık turpu

Öğlen13:30
Fırınlanmış tavuk göğüs(1 parça)
Ayran
Salata

Ara16:00
Tuzsuz kavrulmuş fıstık(bir avuçtan az)
Biberiyeli çay

Akşam18:00
Mayasız yağsız lorlu börek(yarım)
Bir kase yoğurt
Yeşillik

Su:2 lt
Spor:30 dk yavaş tempolu yürüyüş
@MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…