Ben aksam ve ve sabah ilk saatlerinde hep telden giriyom sonra masa ustune dönüyorum o cok rahar mis gibi eski usulBir gün telden nasıl bir işgence vedeo çekip atmak istiyorum harfler alak bulak oluyor bir anda ekran kayınca
Bitmez bacım bitmeeezzz..Yarın misafirlikteyiz yine elim boş gtmeyim desim pasta yaptım yarın bir çatal alacağım oda tadına bakmak için işte bulaşıktı çocuktu derken ancak gelebildim yahu off bu kadınların işi hiç mi btmez bacım
Benim de haftaiçi tek hayalim haftasonunun gelmesiAyyy tak dedi canima esime dedim kapidan girdigin an ben elimi herseyden cekecem izine ayrilacam dedim
Ayyy benim esimde oyle uyur ben uyumam der gozlerimi dinlendiriyom der... kiz yeminle yataga yatar ben sayarim 1 2 3 demeden horlamaya baslar inan saka degil haaa... ben saatlerce don don uyuyamam cok kıskanıyorum bu anlamda esimi keske bende hemen uyusam...gamsiz adam
Şimdi noluyo peki pro olunca meselaaaa
kız firdevsten isteseydin pro kraliçesi yapardı seni ..sever o öyle şeyleri
Kaptanın böylesi kadın teknikle zayıflatıyor artıksabredene 300 gr eksi gösteriyor ..öyle de bi büyülü o mesaj
Hahaha bunlar hep ayni gamsiz erkeklerBitmez bacım bitmeeezzz..
Benim de haftaiçi tek hayalim haftasonunun gelmesibu çarşamba eşimin saınavı var p.tesi salı çarşamba izin aldım dedi tam sevinçten ölecektimkiiii c. Tesiden itibaren kütüphaneye kapanıp 5 gün ders çalışayım demesiyle çok şükür ölmedim
Benimki de iyi geceler der benimkini duyamadan uyuyakalır delirmemek içten değil
Ayyy geçmişten geleceğe dağ gibi okudumYaw sen zaten varsın gruplarda
Ay çok canım sıkıldı
babam kolunu kırmış ya
bana hiç bisiy demediler ya şimdi geldim öğrendim
Canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah
çok mutsuzum kızlar inanılmaz canım sıkkın
Bi de diyorumki nolur bana da öğret nasıl yapıyosun vs .. anlatırken ilk cümle bitmeden uyuyakalıyo yaaHahaha bunlar hep ayni gamsiz erkekler
Şimdi noluyo peki pro olunca meselaaaa
Anaaam menümü veriyorduk öhö öhö bi gıcık tuttu neyse bugün motivasyon alıştırması olsun
Benimde lahana hazırdaAhu060812 lahanalı salatadan yaptım bugün öğlen. çok beğendim. içindeki diğer malzemelere göre farklı tatlar elde edilebilir ben lahanayı senin gibi az zeytinyağında çevirdim kaseye aldım. içine light ton balığı, eski kaşar, mor havuç ve avakado ekledim. bol limon ve zeytinyağıyla süper oldu fazla yapmıştım çalışma arkadaşlarıma da verdim az az çok beğendiler
Bende gece kizim uyaninca onu durtuyom su getirmesi icin cunku ben yataktan kalkinca en az 2 saat uyuyamam o suyu verir kafayi yastiga koyar horlar ...Bi de diyorumki nolur bana da öğret nasıl yapıyosun vs .. anlatırken ilk cümle bitmeden uyuyakalıyo yaa
Az daha yiyeydin patates olmamis cıkAnaaam menümü veriyorduk öhö öhö bi gıcık tuttu neyse bugün motivasyon alıştırması olsun
Sabah
Bi muz
Süt
Öğlen
Yaptığım poğaçadan yarım
Az fasulye kavurması
Akşam
Çorba
Az fırın patates 3 köfte
Salata
Ara
Bi kaç fındık
Su ölçmedim ama 1,5 anca
Spor
50 dk eliptik 200
Jillian 100
Toplam 300nehirnil111
Benimde lahana hazırda
Valla bende beğenmiştim atmasyon salatamı.beğendiğine sevindim
Anaaam menümü veriyorduk öhö öhö bi gıcık tuttu neyse bugün motivasyon alıştırması olsun
Sabah
Bi muz
Süt
Öğlen
Yaptığım poğaçadan yarım
Az fasulye kavurması
Akşam
Çorba
Az fırın patates 3 köfte
Salata
Ara
Bi kaç fındık
Su ölçmedim ama 1,5 anca
Spor
50 dk eliptik 200
Jillian 100
Toplam 300nehirnil111
Benimde lahana hazırda
Valla bende beğenmiştim atmasyon salatamı.beğendiğine sevindim
Az daha yiyeydin patates olmamis cık
Geçmişi okuyan ve telden girenlere bu yapılırmıdondu telefonum
Çoçuklardan dolayı leptapı acamıyorum tablet ve telden giriyorum tablete beyimizde çoğunluk ondan teldeyim sürekliBen aksam ve ve sabah ilk saatlerinde hep telden giriyom sonra masa ustune dönüyorum o cok rahar mis gibi eski usul
Yok yemem patates hic sevmem zaten...ben eski ada menulerime donecem yavas yavasSen bakma ahuya verir o bu menü ile ..sen yeme ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?