Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bitmez bacım bitmeeezzz..

Ayyy tak dedi canima esime dedim kapidan girdigin an ben elimi herseyden cekecem izine ayrilacam dedim
Benim de haftaiçi tek hayalim haftasonunun gelmesi bu çarşamba eşimin saınavı var p.tesi salı çarşamba izin aldım dedi tam sevinçten ölecektimkiiii c. Tesiden itibaren kütüphaneye kapanıp 5 gün ders çalışayım demesiyle çok şükür ölmedim

Benimki de iyi geceler der benimkini duyamadan uyuyakalır delirmemek içten değil

Hahaha bunlar hep ayni gamsiz erkekler

Şimdi noluyo peki pro olunca meselaaaa

ayy bende unuttum ne olduğunu çok ayıp ama dur bir editör olarak seni bu konuda aydınlatmak görevim sevgili arkadaşım ilgili konudan alıntıdır efenim

Forumda ne gibi avantajları var ?

Bir kere ayrı bir hava verdiği söyleniyor.

Forumda mevcut haklarınızı defalarca almayacağımızı ifade etmemize rağmen bu konuda birçok kez sorular sordunuz hep aynı cevabı verdik mevcut verilmiş haklar alınmadı alınmayacak diye. Lakin pro üyelere ekstra haklar verildi.

- Yukarıda yazdığım gibi Havalı bir kullanıcı isimleri oldu (Havalılar ama içlerinde banlanan çok oldu)

- Cinsellik gibi 7-8 aydır kapalı bir başlığı normal üyelerin okuma hakkı varken Pro üyeler okumakkalmıyor yorumda yazabiliyor, konuda açabiliyorlar,

- Pro üyelerin gözü yormayacak şekilde imzalarına izinleri var,

- Pro üyeler konulara yazdıkları mesajların font, renk ve büyüklüklerini kaydedebiliyorlar, her seferinde bunları seçmeleri gerekmiyor,

- Profillerini çingenemsi hale getirebiliyorlar. Bu güzel özellik işte, Bakınız :
- Konularda görünmez olarak gezebiliyorlar,

- 2 özel mesaj arası 600 sn. beklemeden çatır çatır taciz mesajları yazabiliyorlar. Özel mesajlarda toplu konferans hakları var.

Anaaam menümü veriyorduk öhö öhö bi gıcık tuttu neyse bugün motivasyon alıştırması olsun
Sabah
Bi muz
Süt
Öğlen
Yaptığım poğaçadan yarım
Az fasulye kavurması
Akşam
Çorba
Az fırın patates 3 köfte
Salata
Ara
Bi kaç fındık
Su ölçmedim ama 1,5 anca
Spor
50 dk eliptik 200
Jillian 100
Toplam 300 nehirnil111
Benimde lahana hazırda
Valla bende beğenmiştim atmasyon salatamı.beğendiğine sevindim

Az daha yiyeydin patates olmamis cık

sen bu
menü ile BİLE
en az
800 gr gidersin

Ben aksam ve ve sabah ilk saatlerinde hep telden giriyom sonra masa ustune dönüyorum o cok rahar mis gibi eski usul
Çoçuklardan dolayı leptapı acamıyorum tablet ve telden giriyorum tablete beyimizde çoğunluk ondan teldeyim sürekli bir tane tablet alacagım olmuyor böyle

Valla şu an açım ama az önce yazdığım fındıkları yeni yedim yemesem iyiydi ya off neyse bu hafta Adanın tacizlerinin altında kalmamak adına sıkı tutmam gerekir
ada81
beni kayısı gibi pırtlat
günde kurut
gün kurusu olayım adaaaa 38 beden
Bu hafta Çok zevk alacaz harika...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…