Benimki şimdiden diyor dersler sana ait. Birtek ilerde matematik zorlaştığı zaman ben yardim ederim diyor...aman yok babasiyla ders yapmasin bana kpss icin matematik anlatmistida bir gun dedim ya hoca bul yada bu evlilik burada biterBazen diyorum şu dersin birazini sen yaptır ben anlamam diyorokuman yazman yokmu?havuz problemi degil yani alıştır kuzum alışmayınca herşey sana kalıyor
Ayyy benim esimde oyle uyur ben uyumam der gozlerimi dinlendiriyom der... kiz yeminle yataga yatar ben sayarim 1 2 3 demeden horlamaya baslar inan saka degil haaa... ben saatlerce don don uyuyamam cok kıskanıyorum bu anlamda esimi keske bende hemen uyusam...gamsiz adammaden suyu iyi geliyor biraz ... Yusufta da içerdim .Oturuyorum öyle ... kaçtı uyku zaten .
Ayyy kalksana dedim eşime uyuyorsun .... değiştireyim mi kanalı ? izliyorum ben diyoroysa ki
Ayyy benim esimde oyle uyur ben uyumam der gozlerimi dinlendiriyom der... kiz yeminle yataga yatar ben sayarim 1 2 3 demeden horlamaya baslar inan saka degil haaa... ben saatlerce don don uyuyamam cok kıskanıyorum bu anlamda esimi keske bende hemen uyusam...gamsiz adam
H
ayyyyy sesli güldüm gece gece
bunların hepsi aynı çoçuğu yanına oturtuyom okutsun diye geliyom taplet elinde çoçuk okuyor ama ne okuyor bilmiyor sadece hııı sesi çıkıyor beyfendidenBenimki şimdiden diyor dersler sana ait. Birtek ilerde matematik zorlaştığı zaman ben yardim ederim diyor...aman yok babasiyla ders yapmasin bana kpss icin matematik anlatmistida bir gun dedim ya hoca bul yada bu evlilik burada biter
Buralarda mi gorunuyor mu ben goremiyom senin mevkin statun var basmissin parayı almissin pro üyeliğiBanuuuuuuuuuuuu canom bende telden yazmayayım dedim bu saatte ... kuzum desene hele
düşmüş mü ne olmuş ?
Hahaha
H
bunların hepsi aynı çoçuğu yanına oturtuyom okutsun diye geliyom taplet elinde çoçuk okuyor ama ne okuyor bilmiyor sadece hııı sesi çıkıyor beyfendiden
Buralarda mi gorunuyor mu ben goremiyom senin mevkin statun var basmissin parayı almissin pro üyeliği
Bir ara şaş oldum dedim de baktım yan yana değil
ayyyyy sesli güldüm gece gece
Buralarda mi gorunuyor mu ben goremiyom senin mevkin statun var basmissin parayı almissin pro üyeliği
Haha :)) anladim başkan falan filan inter milan diyorsun
yok gizli giriyor o ...sende öyle ...size pro işlemiyor
Bir ara şaş oldum dedim de baktım yan yana değilalt alta çıkıyorlar
Haha :)) anladim başkan falan filan inter milan diyorsun
Bende esime dedim bende pri uyelik alacam dedim..verdigi cevap su ne olaaaa pro neyine bu yeter dediay bu arada benim pro beleş ... yarışmada kazanmıştım yani
Bir gün telden nasıl bir işgence vedeo çekip atmak istiyorum harfler alak bulak oluyor bir anda ekran kayıncaTelde iskence oluyor gerçekten asagiya inene kadar kayıyor tekrar basa geliyor araya reklam giriyor resmen savastim
Bende esime dedim bende pri uyelik alacam dedim..verdigi cevap su ne olaaaa pro neyine bu yeter dedi
Mali mulku sattirip postiş alacagimi dedigim gunden bu yana bana zırnık vermeyecek belli güvenmiyor
kız firdevsten isteseydin pro kraliçesi yapardı seni ..sever o öyle şeyleri
Mali mulku sattirip postiş alacagimi dedigim gunden bu yana bana zırnık vermeyecek belli güvenmiyor
Ohh şükür ya çok üzülmüştümBalım yok ultrastarlardasın o zaman kaptanı da bilişkom diye biliyorum:) sen nili etiketle sporlarında o ekler seni @nehirnil111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?