Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bazen diyorum şu dersin birazini sen yaptır ben anlamam diyor okuman yazman yokmu?havuz problemi degil yani alıştır kuzum alışmayınca herşey sana kalıyor
Benimki şimdiden diyor dersler sana ait. Birtek ilerde matematik zorlaştığı zaman ben yardim ederim diyor...aman yok babasiyla ders yapmasin bana kpss icin matematik anlatmistida bir gun dedim ya hoca bul yada bu evlilik burada biter

maden suyu iyi geliyor biraz ... Yusufta da içerdim .Oturuyorum öyle ... kaçtı uyku zaten .

Ayyy kalksana dedim eşime uyuyorsun .... değiştireyim mi kanalı ? izliyorum ben diyor oysa ki
Ayyy benim esimde oyle uyur ben uyumam der gozlerimi dinlendiriyom der... kiz yeminle yataga yatar ben sayarim 1 2 3 demeden horlamaya baslar inan saka degil haaa... ben saatlerce don don uyuyamam cok kıskanıyorum bu anlamda esimi keske bende hemen uyusam...gamsiz adam

aynısı .... daha yattık ben yorgamı düzeltiyorum sağa sola .. o çoktan 9.senfoni orkestrası

ayyyyy sesli güldüm gece gece
H
Benimki şimdiden diyor dersler sana ait. Birtek ilerde matematik zorlaştığı zaman ben yardim ederim diyor...aman yok babasiyla ders yapmasin bana kpss icin matematik anlatmistida bir gun dedim ya hoca bul yada bu evlilik burada biter
bunların hepsi aynı çoçuğu yanına oturtuyom okutsun diye geliyom taplet elinde çoçuk okuyor ama ne okuyor bilmiyor sadece hııı sesi çıkıyor beyfendiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…