Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok da bişey yokmuş kııııızzz

Bende gece kizim uyaninca onu durtuyom su getirmesi icin cunku ben yataktan kalkinca en az 2 saat uyuyamam o suyu verir kafayi yastiga koyar horlar ...

Şaka gibi

Kayisi pirtlatmayida bilir hatunnn

Çoçuklardan dolayı leptapı acamıyorum tablet ve telden giriyorum tablete beyimizde çoğunluk ondan teldeyim sürekli bir tane tablet alacagım olmuyor böyle
Benim vardi kizim kirdi uzeri catlamis bi sekilde mutfağa koydum muzik dinliyorum hala dokunmatigi çalışıyor sorun yok ama catlak olunca sadece muzik gorevi görüyor bana bide lesli mutfakta yaparken iyi oluyor... kiziminda tableti var ama o saatli kullanıyor saati bitince kaldiriyoruz benim kullanmama izin vermez....kizim 4.5 yasinda 3 tablet kirdi bu yasa kadar

Eve pc sokmamaya halen direniyorum girerse oglumun elinden alamam korkusu var oyunlara ćok düşkün tam olması gereken yasta 13 yaşında o yüzden direnmeye devam biraaz aklı otursun inşallah o zaman... tablet meselesi o konuda bizim emktarın maşallahi var on kere camı kırıldi onunda yapıldi ve çalıştı.kendime bir tane lazım o gün tableteki notlarımı kızım silmiş çok üzüldüm

İyi geceler beybiler menümü yazıp yatıyorum :)

Öğlen 12:00
İki küçük dilim çavdar ekmeğine kaşarlı tost
1 sb süt

Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
1 kepçe etli nohut
1 kaşık da pilav yemiş olabilirim
Salata ve acı biber turşusu

Su 1.5 lt
30 dk pilates

baştan sona karbonlu bir gün olmuş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…