- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
ayy bende unuttum ne olduğunu çok ayıp ama dur bir editör olarak seni bu konuda aydınlatmak görevim sevgili arkadaşımilgili konudan alıntıdır efenim
Forumda ne gibi avantajları var ?
Bir kere ayrı bir hava verdiği söyleniyor.
Forumda mevcut haklarınızı defalarca almayacağımızı ifade etmemize rağmen bu konuda birçok kez sorular sordunuz hep aynı cevabı verdik mevcut verilmiş haklar alınmadı alınmayacak diye. Lakin pro üyelere ekstra haklar verildi.
- Yukarıda yazdığım gibi Havalı bir kullanıcı isimleri oldu (Havalılar ama içlerinde banlanan çok oldu)
- Cinsellik gibi 7-8 aydır kapalı bir başlığı normal üyelerin okuma hakkı varken Pro üyeler okumakkalmıyor yorumda yazabiliyor, konuda açabiliyorlar,
- Pro üyelerin gözü yormayacak şekilde imzalarına izinleri var,
- Pro üyeler konulara yazdıkları mesajların font, renk ve büyüklüklerini kaydedebiliyorlar, her seferinde bunları seçmeleri gerekmiyor,
- Profillerini çingenemsi hale getirebiliyorlar. Bu güzel özellik işte, Bakınız :
- Konularda görünmez olarak gezebiliyorlar,
- 2 özel mesaj arası 600 sn. beklemeden çatır çatır taciz mesajları yazabiliyorlar. Özel mesajlarda toplu konferans hakları var.
Bende gece kizim uyaninca onu durtuyom su getirmesi icin cunku ben yataktan kalkinca en az 2 saat uyuyamam o suyu verir kafayi yastiga koyar horlar ...
Kayisi pirtlatmayida bilir hatunnnValla şu an açım ama az önce yazdığım fındıkları yeni yedim yemesem iyiydi ya off neyse bu hafta Adanın tacizlerinin altında kalmamak adına sıkı tutmam gerekir
ada81
beni kayısı gibi pırtlat
günde kurut
gün kurusu olayım adaaaa 38 beden
Bu hafta Çok zevk alacaz harika...
Dalmak da ne demekTriplimelek Megi triplim sen geçmişe mi daldın kuzum ? beğenilerin var sen yok
Benim vardi kizim kirdi uzeri catlamis bi sekilde mutfağa koydum muzik dinliyorum hala dokunmatigi çalışıyor sorun yok ama catlak olunca sadece muzik gorevi görüyor bana bide lesli mutfakta yaparken iyi oluyor... kiziminda tableti var ama o saatli kullanıyor saati bitince kaldiriyoruz benim kullanmama izin vermez....kizim 4.5 yasinda 3 tablet kirdi bu yasa kadarÇoçuklardan dolayı leptapı acamıyorum tablet ve telden giriyorum tablete beyimizde çoğunluk ondan teldeyim süreklibir tane tablet alacagım olmuyor böyle
Çok da bişey yokmuş kııııızzz
Şaka gibi
Dalmak da ne demek
Çıktım şükürtaki senin mesajına gelene dek telim dondu kaldı zavallım işkenceye maruz kaldı
Ben yatiyorum kizlar iyi gecelerrrrr
İyi geceler canımBen yatiyorum kizlar iyi gecelerrrrr
Naber mortim. Spor yaptın mıİyi geceler canım
Eve pc sokmamaya halen direniyorum girerse oglumun elinden alamam korkusu var oyunlara ćok düşkün tam olması gereken yasta 13 yaşında o yüzden direnmeye devam biraaz aklı otursun inşallah o zaman... tablet meselesi o konuda bizim emktarın maşallahi var on kere camı kırıldi onunda yapıldi ve çalıştı.kendime bir tane lazım o gün tableteki notlarımı kızım silmiş çok üzüldümBenim vardi kizim kirdi uzeri catlamis bi sekilde mutfağa koydum muzik dinliyorum hala dokunmatigi çalışıyor sorun yok ama catlak olunca sadece muzik gorevi görüyor bana bide lesli mutfakta yaparken iyi oluyor... kiziminda tableti var ama o saatli kullanıyor saati bitince kaldiriyoruz benim kullanmama izin vermez....kizim 4.5 yasinda 3 tablet kirdi bu yasa kadar
sen yaptın mııı ortimNaber mortim. Spor yaptın mı
İyi geceler beybiler menümü yazıp yatıyorum :)
Öğlen 12:00
İki küçük dilim çavdar ekmeğine kaşarlı tost
1 sb süt
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
1 kepçe etli nohut
1 kaşık da pilav yemiş olabilirim
Salata ve acı biber turşusu
Su 1.5 lt
30 dk pilates
40 dk yürüyüşüm varsen yaptın mııı ortim?
40 dk yürüyüşüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?