- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Gunaydin kizlar. Mutlu hafta sonlari dilerim herkese :)
Herkese Günaydın. Iyi haftasonları iii.
Günaydin
Hayırlı sabahlar. ♡
Günaydın kızlar
GGÜÜNNAAYYDDIINNgünaydın kızlar,sağlıklı mutlu huzurlu keyifli hafta sonlarımız olsun...
alıntılamakta zor oldu hee sabah sabah yoruldum
Hiç sorma begümüm telim garibim dondu gecealıntılamakta zor oldu hee sabah sabah yoruldum
aus iyimisin babam,sende miu ya benzedin eyvahlar olsunbi tanede akıllı kalmaz mı takımda
Hiç sorma begümüm telim garibim dondu gecezorla kurtardım
İşkence yaptı bize Aus -300 gr gideri var dedi
Uymadin dimiAy @MiuLego seytan bi durttu ki beni bu aksam.hastaneden gelmisim yorgun argin ve ac kahvaltiyla duruyorum.dedi ki bana ne ugrascan yemekle git ye su pasta boreklerden hazir duruyolar orda dedi niye yemeyesin dedi zaten yuzde 2 yapmissin dedi kendini odullendirsene dedi.
Zamanında anasütünü çok almışım kafam ogün bugündür güzel begoooahu kız kafa güzel sende ne içiyon de hele,bende içecem ondan
Ay merak ettim alıntıyı açtım açmaz olaydım sayfanın sonunu getiremedimalıntılamakta zor oldu hee sabah sabah yoruldum
aus iyimisin babam,sende miu ya benzedin eyvahlar olsunbi tanede akıllı kalmaz mı takımda
Neye katkısı olduğunu bilse her gün yapar artıkınşuanda pc deyim ama bende mause u zor kurtardım
sağolsun bende sayesinde sabah sporumu tamamladım
aman sus duymasınNeye katkısı olduğunu bilse her gün yapar artıkın
Ayyy yok telim buna dayanamaz sanırım
Bende yazmıştım ama sorun değil canımGünaydın
begum75 Bonus Ausencia Sarayca
ada81 Nevreste ecemavi @MiuLego
Nego
Etiketi unuttugum varsa kusura bakmasın , kızlar akşam öyle uyudum sabah uyanamadim tabi kuzenler sözüm vardı kahvaltı yaptım giyinip çıktım ..
Herkesin hayatında olduğu gibi benimde kendi ailemden çok büyük sorunlar sıkıntılar var buna şükür tabide, ya kimse bilmiyor tabi içinde yaşayan şeyleri bende sürekli giyinip süslenip
Tik tik topuklu ayakkabıların ile gezmiyorum , bı bilseniz yaşadığım sıkıntıları sorunları Allah dayanma gücü veriyor ama bazense zor geliyor işte böyle ... Neyse kötü bir gecenin sabahında uyandım daha iyiyim
Giyinip , çıktım ... Dışarda olucam bugün
Hepinize çok teşekkürler ,hepinizi ayrı seviyorum iyiki varsınız kimseye anlatamadım direk buraya attım kendimi. ...
Günaydın
begum75 Bonus Ausencia Sarayca
ada81 Nevreste ecemavi @MiuLego
Nego
Etiketi unuttugum varsa kusura bakmasın , kızlar akşam öyle uyudum sabah uyanamadim tabi kuzenler sözüm vardı kahvaltı yaptım giyinip çıktım ..
Herkesin hayatında olduğu gibi benimde kendi ailemden çok büyük sorunlar sıkıntılar var buna şükür tabide, ya kimse bilmiyor tabi içinde yaşayan şeyleri bende sürekli giyinip süslenip
Tik tik topuklu ayakkabıların ile gezmiyorum , bı bilseniz yaşadığım sıkıntıları sorunları Allah dayanma gücü veriyor ama bazense zor geliyor işte böyle ... Neyse kötü bir gecenin sabahında uyandım daha iyiyim
Giyinip , çıktım ... Dışarda olucam bugün
Hepinize çok teşekkürler ,hepinizi ayrı seviyorum iyiki varsınız kimseye anlatamadım direk buraya attım kendimi. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?