Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin kizlar. Mutlu hafta sonlari dilerim herkese :)

Herkese Günaydın. Iyi haftasonları iii.

Hayırlı sabahlar. ♡

Günaydın kızlar

günaydın kızlar,sağlıklı mutlu huzurlu keyifli hafta sonlarımız olsun...
GGÜÜNNAAYYDDIINN

alıntılamakta zor oldu hee sabah sabah yoruldum
aus iyimisin babam,sende miu ya benzedin eyvahlar olsunbi tanede akıllı kalmaz mı takımda
Hiç sorma begümüm telim garibim dondu gece zorla kurtardım
İşkence yaptı bize Aus -300 gr gideri var dedi

Uymadin dimi

ahu kız kafa güzel sende ne içiyon de hele,bende içecem ondan
Zamanında anasütünü çok almışım kafam ogün bugündür güzel begooo içimdeki yaramaz çocuk ölmüyo
alıntılamakta zor oldu hee sabah sabah yoruldum
aus iyimisin babam,sende miu ya benzedin eyvahlar olsunbi tanede akıllı kalmaz mı takımda
Ay merak ettim alıntıyı açtım açmaz olaydım sayfanın sonunu getiremedim

Günaydın
begum75 Bonus Ausencia Sarayca
ada81 Nevreste ecemavi @MiuLego
Nego

Etiketi unuttugum varsa kusura bakmasın , kızlar akşam öyle uyudum sabah uyanamadim tabi kuzenler sözüm vardı kahvaltı yaptım giyinip çıktım ..

Herkesin hayatında olduğu gibi benimde kendi ailemden çok büyük sorunlar sıkıntılar var buna şükür tabide, ya kimse bilmiyor tabi içinde yaşayan şeyleri bende sürekli giyinip süslenip
Tik tik topuklu ayakkabıların ile gezmiyorum , bı bilseniz yaşadığım sıkıntıları sorunları Allah dayanma gücü veriyor ama bazense zor geliyor işte böyle ... Neyse kötü bir gecenin sabahında uyandım daha iyiyim

Giyinip , çıktım ... Dışarda olucam bugün

Hepinize çok teşekkürler ,hepinizi ayrı seviyorum iyiki varsınız kimseye anlatamadım direk buraya attım kendimi. ...

Bende yazmıştım ama sorun değil canım
Rabbim içindeki sıkıntıyı çıkarıp atsın inşallah
Gönlüne ferahlık, huzur versin Allahım

Kıymetlisin bizim için

Nare83 derdin sıkıntın neyse tez zamanda geçsin gitsin çözüme kavuşsun inşallah

güzel keyifli bir gün geçir,stresini sıkıntını at bu arada temiz kalmayı ihmal etme Tellioğlu
baban nasıl? çok ciddi bi kırık yoktur inşallah,acil şifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…