Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oooo menünün güzelliği afiyet olsun kuzum,temiz kalmaya devam

tamam bugün vurmak yok ama lazım olursakta herdaim hazırım
Evet kuzum bugün -200 daha gördüm durmak yok devam pazarı da güzel geçirirsem yaşadım bugün 2 saat tempolu 1 saat normal alışveriş yürüyüşüm var belki daha da fazla olabilir havaya bağlı çok keyifliyim o yüzden

Sen her daim ballı çörekimsin
Eline sağlık canım. Tamam yetişcem sana

Seninle yarışmak çok zevkli

Aa ne kaaa güzeel
Çok tenk yuuu

oo -200 demek
ben bu sabah tartılamadım,salonda kp ile kp yatıyordu,onlar gidene kadar tartılmasam aslında masum gibi banada süprüz olsundu
senin baya güzel sporların var bugünben yapabilirmiyim bilemiyorum

Senin tarzın değil kuzum anlaman iyi oldu moral olarak daha iyi hissedeceksin kendini

aynen kuzum,çok daha iyi hissediyorum kendimi

Kaslarım daha rahat bacak ağrım geçti pazar günü jillian cardio beni bekler bende pazar-pazartesi-salı sıkı spor yapmayı planlıyorum çarşamba evde değilim perşembe hafif yapacağım normal yürüyüşlerim hep olacak bakalım ne olacakYaparsın kuzum en kötü sende salıdan sonra yaparsın takma kafana günlük rutin hareketlerin yürüyüşlerin bile toparlar eminimBenim çok yürüyüşüm var ama dışarıda olduğumdan bir menü muhakkak az zararlı olacaktır o erisin yeter

haftayı bu şekilde tamamlarsan süper ama kaçamak yapma bak,zaten korumadasın verecek kilon yok gramın var,onuda sabitte tutma,sen bir tellioğlusun unutma

artık ne zaman giderler bilemiyorumda,inşallah daha uzun süre kalmazlar

Eki Görüntüle 2076959 hepsini iade ederken bu evde kalmış bundan 1 tane yesem çok kalori midir en sevdiğim bu yoksa yemeyecegim esimin yemesini bekleyeceğim

Yeme çakıl, bak dün en sevdiğim çikolatayı herife kahve yapıp onun yanına verdim afiyetle gözümün önünde yedi. Bırak o yesin, bi kahve ya da çay yap önüne koy. Lütfen yemeee

Aynen artık tellioğluyum tellioğlu olmak çok istedim hakkını vereceğim cıs cos yok Ben korumanında altına inmek istiyorum aramızda şuanda gizlice kendime işliyorum bu fikri sporla
Günaydın kanadı mi gözlerin adaşım

Günaydın

Yap tabi canım, yürü be seferogullari kazanacak bi yarış var

Nasılsın fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…