- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet kuzum bugün -200 daha gördüm durmak yok devam pazarı da güzel geçirirsem yaşadımoooo menünün güzelliğiafiyet olsun kuzum,temiz kalmaya devam
tamam bugün vurmak yok ama lazım olursakta herdaim hazırım
Eline sağlık canım. Tamam yetişcem sana
Senin tarzın değil kuzum anlaman iyi oldu moral olarak daha iyi hissedeceksin kendinibu sabah IF i sonlandırdım,kahvaltı yapmak paha biçilemez
resmen kendime geldim,sürekli öğlene kadar aç kalmak bana göre değilmiş
Aa ne kaaa güzeelEvet kuzum bugün -200 daha gördüm durmak yok devam pazarı da güzel geçirirsem yaşadımbugün 2 saat tempolu 1 saat normal alışveriş yürüyüşüm var belki daha da fazla olabilir havaya bağlı çok keyifliyim o yüzden
Sen her daim ballı çörekimsin
Seninle yarışmak çok zevkli
Evet kuzum bugün -200 daha gördüm durmak yok devam pazarı da güzel geçirirsem yaşadımbugün 2 saat tempolu 1 saat normal alışveriş yürüyüşüm var belki daha da fazla olabilir havaya bağlı çok keyifliyim o yüzden
Sen her daim ballı çörekimsin
Senin tarzın değil kuzum anlaman iyi oldu moral olarak daha iyi hissedeceksin kendini
Kaslarım daha rahat bacak ağrım geçti pazar günü jillian cardio beni bekleroo -200 demek
ben bu sabah tartılamadım,salonda kp ile kp yatıyordu,onlar gidene kadar tartılmasam aslında masum gibi banada süprüz olsundu
senin baya güzel sporların var bugünben yapabilirmiyim bilemiyorum
aynen kuzum,çok daha iyi hissediyorum kendimi
Be kime yapıyorum 3 mil yapmış ki peşini bırakmamSen bu hafta bendesin yine vaytim bana yapicaksin
Ben de durmayacagim en az senin kadar yapacağım 3 kilo başka türlü gitmezAyaklarımin altı su toplamış çok zevk alıyorum suan
Kaslarım daha rahat bacak ağrım geçti pazar günü jillian cardio beni beklerbende pazar-pazartesi-salı sıkı spor yapmayı planlıyorum çarşamba evde değilim perşembe hafif yapacağım normal yürüyüşlerim hep olacak bakalım ne olacak Yaparsın kuzum en kötü sende salıdan sonra yaparsın takma kafana günlük rutin hareketlerin yürüyüşlerin bile toparlar eminim Benim çok yürüyüşüm var ama dışarıda olduğumdan bir menü muhakkak az zararlı olacaktır o erisin yeter
sende benim gruptasın,bir süperstarsınBe kime yapıyorum 3 mil yapmış ki peşini bırakmam
Günaydın hanımlar hayırlı sabahlar erken kalktım ancak geçmiş bitti
GünaydınGünaydınlar herkese
Ben de durmayacagim en az senin kadar yapacağım 3 kilo başka türlü gitmez
Yeme cakil yemeeee 1 tane yersen gerisi gelir aman ha 1 ha 2 dersin sakın yeme kovala şeytani kafandanEki Görüntüle 2076959 hepsini iade ederken bu evde kalmış bundan 1 tane yesem çok kalori midir en sevdiğim bu yoksa yemeyecegim esimin yemesini bekleyeceğim
O da doğru tuzak bunlar @MiuLego sana inanmistim benTellioğlu yesin bitteri hadi kızlar yeşil çay için bakayim sizzzz
Eki Görüntüle 2076959 hepsini iade ederken bu evde kalmış bundan 1 tane yesem çok kalori midir en sevdiğim bu yoksa yemeyecegim esimin yemesini bekleyeceğim
Kuzum sen mezun mu oldun simdiCok gündemsizim.çok kendimden utandım@suspushanimcim sen ne ara mezun oldu ben seni halen liste zannediyordum
Aynen artık tellioğluyum tellioğlu olmak çok istedim hakkını vereceğim cıs cos yokhaftayı bu şekilde tamamlarsan süper ama kaçamak yapma bak,zaten korumadasın verecek kilon yok gramın var,onuda sabitte tutma,sen bir tellioğlusun unutma
artık ne zaman giderler bilemiyorumda,inşallah daha uzun süre kalmazlar
Günaydınkanadı mi gözlerin adaşım
Günaydın
Yap tabi canım, yürü be seferogullari kazanacak bi yarış var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?