Kuzum mecburi baharın verdigi linke gir bu hafta ne yaptıgini kısa öz bir seyler yaz
Çok geçmiş olsunkendini iyi hisetmiyorsan yarınde yazarsın..hafta başna kadar yazman lazzim
Canım çok geçmiş olsun. Efser yukarda yazmış bak toparlarsin inşallah bi an önce kendini
gayet güzel yazmışsın canımm tekrar tebrik ederim seniYazdim kizlar.Oyle suslu kelime kullanamam ama
çok güzel yazmışsın,tebrik ederim,inşallah dilediğin zamanda dilediğin hedefe varmış olursunYazdim kizlar.Oyle suslu kelime kullanamam ama
Günaydınkanadı mi gözlerin adaşım
Günaydın
Yap tabi canım, yürü be seferogullari kazanacak bi yarış var
Benimkinede nerden baksan 7kilo var
547. Etap birincisiShut Up tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
sopanın şarjı bitti sanırım hala gelmediBelki civili sopasında vardır titreşimlidirdeniyek bir hele @civilisopa
Sekercim sıkı mortim sen kendini niye uzuyorsun Kıyamam sana kiSağol nefsim şuan bu o kadar iyi geldi ki bana anlatamam evet kırıldım hemde çok fena burası benim sahip olamadığim ailem gibi ve kirmasin incinmesin istiyorum bu yüzden de elimden ne gelirse yapmaya çalışıyorum bazen içimden diyorum sen kimsin de yorum yapıyorsun tamam unuttum gitti
Ayyyyy bitmedi bitmedi benim şarj bitmişsopanın şarjı bitti sanırım hala gelmedi@MiuLego @civilisopa
Dün kimi dövdüyse artık şarz dayanmamışsopanın şarjı bitti sanırım hala gelmedi@MiuLego @civilisopa
Ne diycem ki ben kizlar yaa
Geberiyorum gripten yerlere yapisicam simdi
Butun kemiklerim agriyo
Ve isteyim hala
açıkcası olaya o gözle hiç bakmadıydımçakıl sen yogaya devam et,en güzel zayıflatan spor olur kendileri
kokusu burnuna burnuna ulaşsın zıp diye zıplar yataktan
kaçamak yapanları furur bizde yanlış olmaz
Kim seviyordu jacops kizlarEki Görüntüle 2077006
Bence o hikayeyi hiç okumaAyyyyy bitmedi bitmedi benim şarj bitmiş
7 ay boyunca hic öyle uygun bir menüye denk gelmedim ne güzel canım agzınızın tadı bozulmasınAblamda diyette olunca yemekler de uygun oluyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?