sorma bülbülün çektiği dili belasıymış derlerSonuçta içinde kaptan ruhu da var begüşüm ondan kaynaklı oluyor böyle
Ay ne güzel bu oyyyyEki Görüntüle 2076975
@nehirnil111 @MiuLegobegum75
Artık nerde bir üçlü görsem siz geliyorsunuz aklıma:))
Mezünum halen tertemizim
Çok güzel olmuş yazı ellerine sağlık hande ayrıca da yeniden tebrikler ne güzel girdin listeye öyle :)Yazdim kizlar.Oyle suslu kelime kullanamam ama
Aminnnnn kuzum amiiinnnTunaydin kızlar ancak gelebildim artık bundan sonra daha aktif olmaya çalışacağım@MiuLego kaptancim beni etiket yapmışsın ama bildirim gelmemiş anlamadım. BAna verdiğin hedef harika 76.2 inşallah cabaliycam bunun için
Her türlü yeneriz tavsiye versem de diyorsun iştesorma bülbülün çektiği dili belasıymış derlersportmen ruhumla cevap vermiştim oysaki heç düşünmedim karşımdaki bir seferoğlu deyuuu
Dediydim demiyok öyle bişey
asayiş berkemal kaptanım kumandanım
aynen öyle diyorumHer türlü yeneriz tavsiye versem de diyorsun işte
Dediydim demiayıldı
Kilo aldım ördeğim popişim kalkmıyor artıkMiu yataktan popişi kaldırıp gelirse ancak :)
Aynı böyleydim ki masum masum uyuyordum benohooo kimbilir nasıl uyuyo şimdi
Bir bilse ne kacamaklar yapıldıgını aha böyle olurnerde benim civili sopam demeye başlar o zaman
miu koş kaçamak yapan varmış
etiketlesem titreşim yaparmıki?
ne güzel,kafaya uygun birilerini bulmak zor
nöbetçi bel çekici bulmuşlar
enişteye geçmiş olsun ausum yanlız pimapeni söktü derken cam pimapeninimi söktü,nasıl söktü,niye söktü,canı mı sıkılıyoduda söktü aklıma deli sorular
Geçmiş olsun oyyy
Ausencia cok gecmiş olsun canım.
bidaha olmasın aus,her okuyuşta göz numaram büyüyo
bunu okuyan kör oldu
ÇAKIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEki Görüntüle 2076959 hepsini iade ederken bu evde kalmış bundan 1 tane yesem çok kalori midir en sevdiğim bu yoksa yemeyecegim esimin yemesini bekleyeceğim
Eki Görüntüle 2076975
@nehirnil111 @MiuLegobegum75
Artık nerde bir üçlü görsem siz geliyorsunuz aklıma:))
Ben okudum sabaha kuş gibi hafiflilemiş oldumNe var ne vaaaar
sağol begümüm .... Fransız balkonun iki kanadını söktü ... arazıla bir parçanın yenisini monte edip yeniden taktı ... onları kaldır indir ...fıtıklı bel .. kendini dipçik gibi sanıyorda
Auuuusss uuuusss us ssss
Bilmemmi kız benim bilmediğim bi mali müşafirlik
Açlıktan nasıl uyuruz Aus stop sence bu kapışmayı kim kazanır stop sen kimi tutuyon stop
Listedesin artık kuzum o hedeflere alışşşşşşGünaydın Kızlar dün fırsat bulup giremedim arada girip göz attım 3. Olmuşuz hepimizi tebrik ederim
Haftaya inşallah birincilik bizimdir @MiuLego bNa hedefi biraz yüksek koymuş amaaa
İnşallah mahçup etmem
Temzzzz menü nilişkom afiyet olsuyun sporumuz da varDün ki menüm@MiuLego begum75
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:15 - 1 büyük kepçe ezogelin çorbası + 1 büyük yemek koyma kaşığıyla et döner + yarım kase salata - tariflerimin güzelliği
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:00 - 1 ad.tavada yumurta + eti form + beyaz peynir + çeçil peyniri + 1 fincan şekersiz çay
begum75 sporum 40 dakika tempolu yürüyüş + 30 dakika pilates : 190 point temizim
@masumm @Sarayca @Triplimelek Megiada81 @Makbule007 akşamcılar temizim
Anaaaaammmm kahvaltı aşkı if i bitirdi :) haklısın valla if zorbu sabah IF i sonlandırdım,kahvaltı yapmak paha biçilemez
resmen kendime geldim,sürekli öğlene kadar aç kalmak bana göre değilmiş
Geçmiş olsun pınar ne sancısı hala sancısı mı kuzum? Şimdi iyi misin?Ben daha günaydın demiyim. Gece sancıdan uyuyamadım sabah da sütçü kovaladım. İki saat daha uyuyim öyle günaydın derim
Bu ayin halasi da tesrif etti bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?