Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 2076973

Şöyle bi rüyasına gireyim de korksun uyansın
İçimden bi ses uyan uyan diyordu bu yüzden demek ki
Eki Görüntüle 2076975

@nehirnil111 @MiuLego begum75

Artık nerde bir üçlü görsem siz geliyorsunuz aklıma:))
Ay ne güzel bu oyyyy
Mezünum halen tertemizim

ya hahahahahahha
Yazdim kizlar.Oyle suslu kelime kullanamam ama
Çok güzel olmuş yazı ellerine sağlık hande ayrıca da yeniden tebrikler ne güzel girdin listeye öyle :)

Geçmiş olsun bu arada kuzucummm
Aminnnnn kuzum amiiinnn

Miu yataktan popişi kaldırıp gelirse ancak :)
Kilo aldım ördeğim popişim kalkmıyor artık
ohooo kimbilir nasıl uyuyo şimdi
Aynı böyleydim ki masum masum uyuyordum ben
Bir bilse ne kacamaklar yapıldıgını aha böyle olur nerde benim civili sopam demeye başlar o zaman

miu koş kaçamak yapan varmış
etiketlesem titreşim yaparmıki?

sağol begümüm .... Fransız balkonun iki kanadını söktü ... arazıla bir parçanın yenisini monte edip yeniden taktı ... onları kaldır indir ...fıtıklı bel .. kendini dipçik gibi sanıyorda

Geçmiş olsun oyyy

Ausencia cok gecmiş olsun canım.

sağol begümüm .... Fransız balkonun iki kanadını söktü ... arazıla bir parçanın yenisini monte edip yeniden taktı ... onları kaldır indir ...fıtıklı bel .. kendini dipçik gibi sanıyorda

hala 18 lik sanıyolarkendilerini
bel gitmiş ama cam olduysa gerisi mühim değil,zira o camın elde kalma ihtimali de var ausum

örnek şekil 1a-benim eşim,kendini pek bi usta sanır,en son tvnin cihazı elinde kaldı,kendince kaynak neyim yaptı,bi ara sifonla 1 ay uğraştıktan sonra sifon elinde kaldı,evde herşey çalışır ama ağır aksak yamalı falan,tabi bunada şükür ama hiç ellemese bazen daha iyi diyorum
aa en son eliptiğime el attı,dizi izlerken çok ses geliyo diye şimdi o sesin desibeli arşa değiyo ama bişey diyemiyo...

ayy bunlar sadece aklıma gelenler,gerisini var sen düşün

Auuuusss uuuusss us ssss

Bilmemmi kız benim bilmediğim bi mali müşafirlik

Açlıktan nasıl uyuruz Aus stop sence bu kapışmayı kim kazanır stop sen kimi tutuyon stop

Aç uyunur , tok uyanılır kural bu :)))

Valla sen tutarsan gırtlağı adayı yenersin o net ... ada81 nın 1 kilo üzerini görmedim hiç .. onu da 1-2 kez gördüydüm

sen versen 2 de verirsin .....

Günaydın Kızlar dün fırsat bulup giremedim arada girip göz attım 3. Olmuşuz hepimizi tebrik ederim
Haftaya inşallah birincilik bizimdir @MiuLego bNa hedefi biraz yüksek koymuş amaaa
İnşallah mahçup etmem
Listedesin artık kuzum o hedeflere alışşşşşş

Herkes veriyor o kiloları sen de yaparsın
Temzzzz menü nilişkom afiyet olsuyun sporumuz da var
bu sabah IF i sonlandırdım,kahvaltı yapmak paha biçilemez
resmen kendime geldim,sürekli öğlene kadar aç kalmak bana göre değilmiş
Anaaaaammmm kahvaltı aşkı if i bitirdi :) haklısın valla if zor
Ben daha günaydın demiyim. Gece sancıdan uyuyamadım sabah da sütçü kovaladım. İki saat daha uyuyim öyle günaydın derim
Geçmiş olsun pınar ne sancısı hala sancısı mı kuzum? Şimdi iyi misin?
Bu ayin halasi da tesrif etti bugun
Hala gelmişken boooolca spor çiçeaaaam hadi yansın yağlar bu hafta en bolundan eksi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…