Benimde pazartesi gösteriyor ama kesin gecikecek ya keşke gelse cumaya yakın olmasa ya
Başladım bugün yarı yolda birakmayacagim sabah 3 mile Leslie ile basladim daha motiveyim hareket iyi geldi stresim de azaldı şimdi yoga ve plates e bakıyorum henüz seyrediyorum gözüm keserse ben de yapacağım
Bilmiyorum ama çok zorlaniyoruz artık stresten uyuyamiyorum istifa edecek arkadasa doktor önermis 2 yıldır uyku ilacı ile uyuyormus. Benimle işe başlayanlar istifa ettiler bile ben biraz dayanıklı ciktim. Bu iş stresini yönetmeyi ogrensem rahatlayacagimİstifami
İnşallah gerek kalmaz, bu zamanda yeni iş bulmakta zor
Miu yataktan popişi kaldırıp gelirse ancak :)Olmazmiyim aman sabahlar olmasin :) bide miu yanlardan sıkıştırdımı diş dünyayla iletişim kesilir tamamdır o iş
Bilmiyorum ama çok zorlaniyoruz artık stresten uyuyamiyorum istifa edecek arkadasa doktor önermis 2 yıldır uyku ilacı ile uyuyormus. Benimle işe başlayanlar istifa ettiler bile ben biraz dayanıklı ciktim. Bu iş stresini yönetmeyi ogrensem rahatlayacagim
Evet işimizi bozarsa o bozarkeşke gelse cumaya ödem kalmasın
çakıl, verecek kilon fazla,lesliyi bırakma sakın,plates ve yoga sana kilo verdirmez,ağırlığı lesliye ver,kilo verdikçe kendini iyi hissettikçe zamanla jillian a geç
instagramda bölgesel hareketleri gösteren kişiler var,onları takip et ve o tarz hareketleride ekle sporundan sonra,mesela her gün 10 dakika yap
Çok güzel görünüyor@Ahu060812 lahanalı salatadan yaptım bugün öğlen. çok beğendim. içindeki diğer malzemelere göre farklı tatlar elde edilebilirben lahanayı senin gibi az zeytinyağında çevirdim kaseye aldım. içine light ton balığı, eski kaşar, mor havuç ve avakado ekledim. bol limon ve zeytinyağıyla süper oldu fazla yapmıştım çalışma arkadaşlarıma da verdim az az çok beğendiler
ohooo kimbilir nasıl uyuyo şimdiMiu yataktan popişi kaldırıp gelirse ancak :)
:))) yok canım ben temizim sıkıntı yok bende :)Ahahah görev sorumluluğum varÇok canın çekti mi kuzum
Bir bilse ne kacamaklar yapıldıgını aha böyle olurohooo kimbilir nasıl uyuyo şimdi
Bir bilse ne kacamaklar yapıldıgını aha böyle olurnerde benim civili sopam demeye başlar o zaman
Biliyorum kuzum hep temiz kal:))) yok canım ben temizim sıkıntı yok bende :)
Belki civili sopasında vardır titreşimlidirmiu koş kaçamak yapan varmış
etiketlesem titreşim yaparmıki?
belki çip takmıştır sopaya titreşir belki bende basayım ay etikeliyim dur @civilisopaBelki civili sopasında vardır titreşimlidirdeniyek bir hele @civilisopa
Aynen artık tellioğluyum tellioğlu olmak çok istedim hakkını vereceğim cıs cos yokBen korumanında altına inmek istiyorum aramızda şuanda gizlice kendime işliyorum bu fikri sporla
Nasılsın fıstık
Günaydın canlar
@masumm geçmiş olsun canım Allah babana şifa versin
Başladım bugün yarı yolda birakmayacagim sabah 3 mile Leslie ile basladim daha motiveyim hareket iyi geldi stresim de azaldı şimdi yoga ve plates e bakıyorum henüz seyrediyorum gözüm keserse ben de yapacağım
keşke gelse cumaya ödem kalmasın
çakıl, verecek kilon fazla,lesliyi bırakma sakın,plates ve yoga sana kilo verdirmez,ağırlığı lesliye ver,kilo verdikçe kendini iyi hissettikçe zamanla jillian a geç
instagramda bölgesel hareketleri gösteren kişiler var,onları takip et ve o tarz hareketleride ekle sporundan sonra,mesela her gün 10 dakika yap
Canım doğru nefes teknikleri var, çok sinirlendiginde, strese girdiğinde nefes alışı bozuluyor. Çok sıkıntılı hissettiğinde derin ve doğru nefes almaya çalış. Ben başta inanmamıştım ama ise yarıyor, tamamen çözmüyor ama azaltiyorBilmiyorum ama çok zorlaniyoruz artık stresten uyuyamiyorum istifa edecek arkadasa doktor önermis 2 yıldır uyku ilacı ile uyuyormus. Benimle işe başlayanlar istifa ettiler bile ben biraz dayanıklı ciktim. Bu iş stresini yönetmeyi ogrensem rahatlayacagim
Abla dun yazacaktim da yazmayim dedim.Cok gündemsizim.çok kendimden utandım@suspushanimcim sen ne ara mezun oldu ben seni halen liste zannediyordum
ohooo kimbilir nasıl uyuyo şimdi
Birazdan burda sopasıylabelki çip takmıştır sopaya titreşir belki bende basayım ay etikeliyim dur @civilisopa
Rabbim sıkıntı neyse derman versin çözüm versin uzuntunu derdini yel savurup alsın gittin rabbim kalbine ferah lik versin inşaallahGünaydın
begum75 @Bonus @Ausencia @Sarayca
@ada81 @Nevreste @ecemavi @MiuLego
@eflalim
Etiketi unuttugum varsa kusura bakmasın , kızlar akşam öyle uyudum sabah uyanamadim tabi kuzenler sözüm vardı kahvaltı yaptım giyinip çıktım ..
Herkesin hayatında olduğu gibi benimde kendi ailemden çok büyük sorunlar sıkıntılar var buna şükür tabide, ya kimse bilmiyor tabi içinde yaşayan şeyleri bende sürekli giyinip süslenip
Tik tik topuklu ayakkabıların ile gezmiyorum , bı bilseniz yaşadığım sıkıntıları sorunları Allah dayanma gücü veriyor ama bazense zor geliyor işte böyle ... Neyse kötü bir gecenin sabahında uyandım daha iyiyim
Giyinip , çıktım ... Dışarda olucam bugün
Hepinize çok teşekkürler ,hepinizi ayrı seviyorum iyiki varsınız kimseye anlatamadım direk buraya attım kendimi. ...
Kusura bakma inan ben atlmısım bunuAbla dun yazacaktim da yazmayim dedim.
Mezun olali 3hafta oldu sukur ama vermem gereken 1 2kilo var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?