Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benimde pazartesi gösteriyor ama kesin gecikecek ya keşke gelse cumaya yakın olmasa ya

keşke gelse cumaya ödem kalmasın

Başladım bugün yarı yolda birakmayacagim sabah 3 mile Leslie ile basladim daha motiveyim hareket iyi geldi stresim de azaldı şimdi yoga ve plates e bakıyorum henüz seyrediyorum gözüm keserse ben de yapacağım

çakıl, verecek kilon fazla,lesliyi bırakma sakın,plates ve yoga sana kilo verdirmez,ağırlığı lesliye ver,kilo verdikçe kendini iyi hissettikçe zamanla jillian a geç
instagramda bölgesel hareketleri gösteren kişiler var,onları takip et ve o tarz hareketleride ekle sporundan sonra,mesela her gün 10 dakika yap

İstifami
İnşallah gerek kalmaz, bu zamanda yeni iş bulmakta zor
Bilmiyorum ama çok zorlaniyoruz artık stresten uyuyamiyorum istifa edecek arkadasa doktor önermis 2 yıldır uyku ilacı ile uyuyormus. Benimle işe başlayanlar istifa ettiler bile ben biraz dayanıklı ciktim. Bu iş stresini yönetmeyi ogrensem rahatlayacagim

mesleğin neydi bilmiyorumda,yeni bir iş bulmadanda istifa etme sakın,yoksa işsizlikte strese koymasın seni(gerçi bunları benden daha iyi biliyosundurda yinede söylemek istedim)

çalışmışlığın verdiği tecrübeyle iş bulman tabikide yeni iş arayana göre daha kolay olur,hakkında hayırlısı olsun

Evet işimizi bozarsa o bozar

Çok güzel görünüyor

Aynen artık tellioğluyum tellioğlu olmak çok istedim hakkını vereceğim cıs cos yok Ben korumanında altına inmek istiyorum aramızda şuanda gizlice kendime işliyorum bu fikri sporla

Nasılsın fıstık

Süper pro kahvalti yaptım 2 saat sonra sporumu yapıp sana haber ederim

Günaydın canlar
@masumm geçmiş olsun canım Allah babana şifa versin

Günaydın canimm

Başladım bugün yarı yolda birakmayacagim sabah 3 mile Leslie ile basladim daha motiveyim hareket iyi geldi stresim de azaldı şimdi yoga ve plates e bakıyorum henüz seyrediyorum gözüm keserse ben de yapacağım

Afferim çakıl, sen yaparsın. Bak hamilelik de istiyorsun bu kiloyla çok tehlikeli. Zayıf top göbüşlü hamile ol

Vayyy bir tellioglundan seferogluna yardim seviyim mi seni opiyim mi
Canım doğru nefes teknikleri var, çok sinirlendiginde, strese girdiğinde nefes alışı bozuluyor. Çok sıkıntılı hissettiğinde derin ve doğru nefes almaya çalış. Ben başta inanmamıştım ama ise yarıyor, tamamen çözmüyor ama azaltiyor

Rabbim sıkıntı neyse derman versin çözüm versin uzuntunu derdini yel savurup alsın gittin rabbim kalbine ferah lik versin inşaallah

Abla dun yazacaktim da yazmayim dedim.
Mezun olali 3hafta oldu sukur ama vermem gereken 1 2kilo var .
Kusura bakma inan ben atlmısım bunu atladıgım çok konu var bende farkındayımda yogun günler geciriyorum onda
Mezüniyetin hayırli olsun biraz gecte olsa 1 2 kiloda neymiş benim hale hazırda 7 kilom var veririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…