Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iste ki sorunu eve taşıyorum o beni uzuyor eşime kötü davraniyorum sanki herseyin suçlusu oymus gibi dün sarılmak istedi resmen kavga çıkardım daraliyorum nefes alamiyorum diye Sonra bol bol ağladım pismanlik yedim sakinlestim. Isı işte birakabilsem güzel bir evliligim var ama benim hatalarim yüzünden onu da bozacagim kaç erkek sürekli sınırlı gergin uyuyamayan bir eş ister ki. Gece uyandiginda bakıyor ki ben yokum gece gece yine oturmusum işle ilgili bişey aklıma gelmiş gerilmisim. Yıl sonlarında bu çok yoğun oluyor is yükü arttığı için ben bununla basacikmayi ogrenmeliyim. Dün arkadaşım akşam eşine telefonda öyle bir bağırdı ki içim acidi tüm sinirini eşinden cikardi bide haberlerde stresten beyin kanamasi geçiren kişiyi de okuduk bizim sektorden iyice herkes bir hüzün içine girdi. Bir arkadasimin çocuğu annesinden korkuyor sürekli gergin diye. Ya benim çocuğum da benden korkarsa ya ben en çok istediğim şeye kötü davranirsam suan çocuğum yok böyleyim çocuğu olanlari goruyorum çok kötü durumdalar duygusal açıdan da stresi geçtim. Ben çözüm arayisindayim her cepheden savasamadim ve yikildim. Bugün yine ayağa kalkiyorum bugün dünden güzel olsun Istiyorum.

Canım destek al istersen, bi dönem bende çok sinirliydim dr a gitmicem diye çok dir ettim ama gittikten sonra 3 aylık ilaç tedavisi ile düzeldim. Ben sadece eşimle değil sokakta markette her yerde kavga ediyordum. Kendine yapma bunu, duzeldikten sonra en çok kendimi yiprattigimi farkettim

Vayyy bir tellioglundan seferogluna yardim seviyim mi seni opiyim mi
açıkcası olaya o gözle hiç bakmadıydım çakıl sen yogaya devam et,en güzel zayıflatan spor olur kendileri

Eki Görüntüle 2076973

Şöyle bi rüyasına gireyim de korksun uyansın

kokusu burnuna burnuna ulaşsın zıp diye zıplar yataktan

Birazdan burda sopasıyla

kaçamak yapanları furur bizde yanlış olmaz

Ne diycem ki ben kizlar yaa
Geberiyorum gripten yerlere yapisicam simdi
Butun kemiklerim agriyo
Ve isteyim hala
Kuzum mecburi baharın verdigi linke gir bu hafta ne yaptıgini kısa öz bir seyler yaz
Çok geçmiş olsun kendini iyi hisetmiyorsan yarınde yazarsın..hafta başna kadar yazman lazzim

Ne diycem ki ben kizlar yaa
Geberiyorum gripten yerlere yapisicam simdi
Butun kemiklerim agriyo
Ve isteyim hala
Canım çok geçmiş olsun. Efser yukarda yazmış bak toparlarsin inşallah bi an önce kendini

Ay çok canım sıkıldı
babam kolunu kırmış ya
bana hiç bisiy demediler ya şimdi geldim öğrendim

Metin canım , kusura bakma valla kafam milyon burasida benim için çok değerli cnm güzel düşüncelerin için teşekürler

Ameliyat olcak cnm pazartesi günü

Canım çok geçmiş olsun inşallah ameliyatı sıkıntısız geçer Rabbim şifa versin Dua oku bol bol Rabbim ferahlık versin içine canım benim dönem dönem herkeste oluyor böyle şeyler

Eki Görüntüle 2076975

nehirnil111 @MiuLego begum75

Artık nerde bir üçlü görsem siz geliyorsunuz aklıma:))

ayy ne güzelmiş bunlar,teşekkür ederiz

çakıl bir dönem bende başka sebeplerden ötürü bir süre ilaç tedavisi aldım,iykide almışım diyorum kendime geldim

aşırı gergin sinirli bir anneydim,gücüm oğluma yetiyo diye bütün hıncımı ondan alıyordum,asla dövmedim ama bağıra çağırma,başka şeye sinirlenip oğluma bağırma,inan şimdi sana şunları yazarken bile ağlamaya başladım,o kadar yanlış yaptımki,benim yavrum daha minicikti,ilk okul 1 de bile tek başına anahtarıyla eve girer ben gelene kadar aç aç beklerdi,evim sobalıydı(o yaşta bir evlat okuldan eve gelince kapıyı annesinin açması,miss gibi yemek kokularıyla dolu sıcacık bir eve girmesi gerekirdi ama ben bunu yapamadım),o yavrumun günahı neydiki,o yaşta hem bunları yaşadı hemde benim sinirli hallerime maruz kaldı,rabbim affetsin beni

eğer ilerde çocuk sahibi olduğundada böyle bir işte olcaksan çok pişmanlık çekersin,benim içimdeki yara hiç kapanmayacak

kesinlikle sana katılıyorum,destek alınmalı hala ümit yoksa işi bırakmak en güzeli,çünkü ucunda aileye zarar veriyosun

Mezünum halen tertemizim

darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…