- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Iste ki sorunu eve taşıyorum o beni uzuyor eşime kötü davraniyorum sanki herseyin suçlusu oymus gibi dün sarılmak istedi resmen kavga çıkardım daraliyorum nefes alamiyorum diye Sonra bol bol ağladım pismanlik yedim sakinlestim. Isı işte birakabilsem güzel bir evliligim var ama benim hatalarim yüzünden onu da bozacagim kaç erkek sürekli sınırlı gergin uyuyamayan bir eş ister ki. Gece uyandiginda bakıyor ki ben yokum gece gece yine oturmusum işle ilgili bişey aklıma gelmiş gerilmisim. Yıl sonlarında bu çok yoğun oluyor is yükü arttığı için ben bununla basacikmayi ogrenmeliyim. Dün arkadaşım akşam eşine telefonda öyle bir bağırdı ki içim acidi tüm sinirini eşinden cikardi bide haberlerde stresten beyin kanamasi geçiren kişiyi de okuduk bizim sektorden iyice herkes bir hüzün içine girdi. Bir arkadasimin çocuğu annesinden korkuyor sürekli gergin diye. Ya benim çocuğum da benden korkarsa ya ben en çok istediğim şeye kötü davranirsam suan çocuğum yok böyleyim çocuğu olanlari goruyorum çok kötü durumdalar duygusal açıdan da stresi geçtim. Ben çözüm arayisindayim her cepheden savasamadim ve yikildim. Bugün yine ayağa kalkiyorum bugün dünden güzel olsun Istiyorum.cakil80 sadece işle ilgili yaşadığın soruna neden bir de diyetinle ilgili yaşadığın sorunu ekliyorsun ki ?
İş konusunda umarım her şey yoluna girer .... o konu ayrı .
Ama buna kafanı takıp , dünya yanmış her şey bitmiş gibi hissetmen sadece omuzuna yeni yükler getirir .
Sadece iş sorunu olan , mutlu ..eşiyle huzurlu ...sağlıklı ...neşeli ... günden güne güne fitleşen bir çakıl mı ?
İş sorunu yaşayan , günden güne kilo alan , suratsız , mutsuz bir çakıl mı ?
bence şu an depresyondayım dedikçe orda kalırsın ... sıyrıl ve gel yine aramıza o azminle
Tamam canımcım ben 1 saate kadar çıkacağım ekleyin siz sporlarınızı pazartesi direk listeme ekleyeyimSüper pro kahvalti yaptım 2 saat sonra sporumu yapıp sana haber ederim
Eki Görüntüle 2076975
nehirnil111 @MiuLego begum75
Artık nerde bir üçlü görsem siz geliyorsunuz aklıma:))
Geçmiş olsun kol kırığı zordur allah beterinden saklasinAy çok canım sıkıldı
babam kolunu kırmış ya
bana hiç bisiy demediler ya şimdi geldim öğrendim
Canım destek al istersen, bi dönem bende çok sinirliydim dr a gitmicem diye çok dir ettim ama gittikten sonra 3 aylık ilaç tedavisi ile düzeldim. Ben sadece eşimle değil sokakta markette her yerde kavga ediyordum. Kendine yapma bunu, duzeldikten sonra en çok kendimi yiprattigimi farkettimIste ki sorunu eve taşıyorum o beni uzuyor eşime kötü davraniyorum sanki herseyin suçlusu oymus gibi dün sarılmak istedi resmen kavga çıkardım daraliyorum nefes alamiyorum diye Sonra bol bol ağladım pismanlik yedim sakinlestim. Isı işte birakabilsem güzel bir evliligim var ama benim hatalarim yüzünden onu da bozacagim kaç erkek sürekli sınırlı gergin uyuyamayan bir eş ister ki. Gece uyandiginda bakıyor ki ben yokum gece gece yine oturmusum işle ilgili bişey aklıma gelmiş gerilmisim. Yıl sonlarında bu çok yoğun oluyor is yükü arttığı için ben bununla basacikmayi ogrenmeliyim. Dün arkadaşım akşam eşine telefonda öyle bir bağırdı ki içim acidi tüm sinirini eşinden cikardi bide haberlerde stresten beyin kanamasi geçiren kişiyi de okuduk bizim sektorden iyice herkes bir hüzün içine girdi. Bir arkadasimin çocuğu annesinden korkuyor sürekli gergin diye. Ya benim çocuğum da benden korkarsa ya ben en çok istediğim şeye kötü davranirsam suan çocuğum yok böyleyim çocuğu olanlari goruyorum çok kötü durumdalar duygusal açıdan da stresi geçtim. Ben çözüm arayisindayim her cepheden savasamadim ve yikildim. Bugün yine ayağa kalkiyorum bugün dünden güzel olsun Istiyorum.
Ne diycem ki ben kizlar yaa
açıkcası olaya o gözle hiç bakmadıydımVayyy bir tellioglundan seferogluna yardimseviyim mi seni opiyim mi
Birazdan burda sopasıyla
Kuzum mecburi baharın verdigi linke gir bu hafta ne yaptıgini kısa öz bir seyler yazNe diycem ki ben kizlar yaa
Geberiyorum gripten yerlere yapisicam simdi
Butun kemiklerim agriyo
Ve isteyim hala
Mezünum halen tertemizimaçıkcası olaya o gözle hiç bakmadıydımçakıl sen yogaya devam et,en güzel zayıflatan spor olur kendileri
kokusu burnuna burnuna ulaşsın zıp diye zıplar yataktan
kaçamak yapanları furur bizde yanlış olmaz
Tebrik ederim canım 1.olmuşsunNe diycem ki ben kizlar yaa
Butun kemiklerim agriyo
Ve isteyim hala
Canım çok geçmiş olsun. Efser yukarda yazmış bak toparlarsin inşallah bi an önce kendiniNe diycem ki ben kizlar yaa
Butun kemiklerim agriyo
Ve isteyim hala
Kuzum ne oldu hayırdır yeni gördümAy çok cnm sıkıldı ne siz sorun ne ben soyleyimmm
Ay çok canım sıkıldı
babam kolunu kırmış ya
bana hiç bisiy demediler ya şimdi geldim öğrendim
Günaydın
begum75 @Bonus @Ausencia @Sarayca
@ada81 @Nevreste @ecemavi @MiuLego
@eflalim
Etiketi unuttugum varsa kusura bakmasın , kızlar akşam öyle uyudum sabah uyanamadim tabi kuzenler sözüm vardı kahvaltı yaptım giyinip çıktım ..
Herkesin hayatında olduğu gibi benimde kendi ailemden çok büyük sorunlar sıkıntılar var buna şükür tabide, ya kimse bilmiyor tabi içinde yaşayan şeyleri bende sürekli giyinip süslenip
Tik tik topuklu ayakkabıların ile gezmiyorum , bı bilseniz yaşadığım sıkıntıları sorunları Allah dayanma gücü veriyor ama bazense zor geliyor işte böyle ... Neyse kötü bir gecenin sabahında uyandım daha iyiyim
Giyinip , çıktım ... Dışarda olucam bugün
Hepinize çok teşekkürler ,hepinizi ayrı seviyorum iyiki varsınız kimseye anlatamadım direk buraya attım kendimi. ...
Metin canım , kusura bakma valla kafam milyon burasida benim için çok değerli cnm güzel düşüncelerin için teşekürler
Ameliyat olcak cnm pazartesi günü
Eki Görüntüle 2076975
nehirnil111 @MiuLego begum75
Artık nerde bir üçlü görsem siz geliyorsunuz aklıma:))
Iste ki sorunu eve taşıyorum o beni uzuyor eşime kötü davraniyorum sanki herseyin suçlusu oymus gibi dün sarılmak istedi resmen kavga çıkardım daraliyorum nefes alamiyorum diye Sonra bol bol ağladım pismanlik yedim sakinlestim. Isı işte birakabilsem güzel bir evliligim var ama benim hatalarim yüzünden onu da bozacagim kaç erkek sürekli sınırlı gergin uyuyamayan bir eş ister ki. Gece uyandiginda bakıyor ki ben yokum gece gece yine oturmusum işle ilgili bişey aklıma gelmiş gerilmisim. Yıl sonlarında bu çok yoğun oluyor is yükü arttığı için ben bununla basacikmayi ogrenmeliyim. Dün arkadaşım akşam eşine telefonda öyle bir bağırdı ki içim acidi tüm sinirini eşinden cikardi bide haberlerde stresten beyin kanamasi geçiren kişiyi de okuduk bizim sektorden iyice herkes bir hüzün içine girdi. Bir arkadasimin çocuğu annesinden korkuyor sürekli gergin diye. Ya benim çocuğum da benden korkarsa ya ben en çok istediğim şeye kötü davranirsam suan çocuğum yok böyleyim çocuğu olanlari goruyorum çok kötü durumdalar duygusal açıdan da stresi geçtim. Ben çözüm arayisindayim her cepheden savasamadim ve yikildim. Bugün yine ayağa kalkiyorum bugün dünden güzel olsun Istiyorum.
Canım destek al istersen, bi dönem bende çok sinirliydim dr a gitmicem diye çok dir ettim ama gittikten sonra 3 aylık ilaç tedavisi ile düzeldim. Ben sadece eşimle değil sokakta markette her yerde kavga ediyordum. Kendine yapma bunu, duzeldikten sonra en çok kendimi yiprattigimi farkettim
Mezünum halen tertemizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?