mausem intihar ediyodu aus öyle deme onunda bi çalışma kapasitesi var bugün cumartesi haftanın son iş günü yapılırmı mauseye busen zaten 300 gr ı kaybettin ... en fazla 100 gr ...pc den giriş yapmışsın sen onda ne var
hala 18 lik sanıyolarkendilerini
bel gitmiş ama cam olduysa gerisi mühim değil,zira o camın elde kalma ihtimali de var ausum
örnek şekil 1a-benim eşim,kendini pek bi usta sanır,en son tvnin cihazı elinde kaldı,kendince kaynak neyim yaptı,bi ara sifonla 1 ay uğraştıktan sonra sifon elinde kaldı,evde herşey çalışır ama ağır aksak yamalı falan,tabi bunada şükür ama hiç ellemese bazen daha iyi diyorum
aa en son eliptiğime el attı,dizi izlerken çok ses geliyo diye şimdi o sesin desibeli arşa değiyo ama bişey diyemiyo...
ayy bunlar sadece aklıma gelenler,gerisini var sen düşün
doğru tespit aynende uymuşuz ama demi
Baştaki nehir ..ortada begüm ... ekranın sağındaki kesin miu
kahvaltıyı niye yapmıyosunuz ki? 8-16 saat değil mi öğün aralarınız ,kahvaltı yapmış olmanız lazım niye yapmıyonuz anlayamadım kuzumbu sabah IF i sonlandırdım,kahvaltı yapmak paha biçilemez
resmen kendime geldim,sürekli öğlene kadar aç kalmak bana göre değilmiş
doğru tespit aynende uymuşuz ama demi
nilişkoma bak den nasılda uyuyo minnoş minnoş
miuda kaptanya gözler yarı açık takımı gözetliyo çaktırmadan
İnandım sana geldim geçmişten zaten bitecek gibi değilyok öyle bişey
asayiş berkemal kaptanım kumandanım
O kesin benim
Miuyu öp bonus miuyu öpSu ic bonus su ic
Ne vardı ki göremedimBen okudum sabaha kuş gibi hafiflilemiş oldum
Şimdi iyiyim kuzum hee teyzem geldi gece uyutmadı 3te sancıyla uyandım ağzıma peynir falan atıp ilaç aldım ama sabah mide ağrısıyla uyandım mideme mi yapıştı ilaç nedir anlamadım kahvaltıyı yapınca geçti ancaListedesin artık kuzum o hedeflere alışşşşşş
Herkes veriyor o kiloları sen de yaparsın
Temzzzz menü nilişkom afiyet olsuyun sporumuz da var
Anaaaaammmm kahvaltı aşkı if i bitirdi :) haklısın valla if zor
Geçmiş olsun pınar ne sancısı hala sancısı mı kuzum? Şimdi iyi misin?
Hala gelmişken boooolca spor çiçeaaaam hadi yansın yağlar bu hafta en bolundan eksi bekliyorum
Anaaaaammmm kahvaltı aşkı if i bitirdi :) haklısın valla if zor
aynen her an tetikte
Göz egzersizi yapıyorsunİnandım sana geldim geçmişten zaten bitecek gibi değil
O kesin benimaccuk kıskanmışım ne var ki
Miuyu öp bonus miuyu öp
Ne vardı ki göremedim
kahvaltıyı niye yapmıyosunuz ki? 8-16 saat değil mi öğün aralarınız ,kahvaltı yapmış olmanız lazım niye yapmıyonuz anlayamadım kuzum
inan bana kaptanım ciden bişey yokİnandım sana geldim geçmişten zaten bitecek gibi değil
ablan star bebeğimKahvaltı yapcam çıkın çıkın gelinnnn
@masumm canımRabbim senin gönlüne ferahlık , babacığına şifa versin .
İnan hepimizde ne inişler çıkışlar var .
Benimde abimle sınavım vardı bu hafta mesela ... çok göz yaşı döktüm . geçti ..düzeldi şükür .
cakil80 canım tüm yanlışları biliyorsun , tek yapmam gereken üzerine gidip düzeltmek .
İşteki gerginliğini evdeki huzur tolere edecek bunu bil
Eki Görüntüle 2077019 Eki Görüntüle 2077020 Eki Görüntüle 2077021
Ausencia bak canım yeğenimin montu 40 beden lcw tombikim tombikim şişme montla tam tombik
Eki Görüntüle 2077019 Eki Görüntüle 2077020 Eki Görüntüle 2077021
Ausencia bak canım yeğenimin montu 40 beden lcw tombikim tombikim şişme montla tam tombik
Öyle çok zorlanırsınız kuzum normal.If dediğinz şey zaten karatay beslenmesi.kahvaltı akşam yemeği arası 8 saat sürecek,akşamla kahvaltı arası 16 saat.ama siz çalışıyosunuz zorlanırsınız,ki zorlanmışsınız zaten.2,5 öğün yapın daha sağlıklı olur kuzum ya da kahvaltınızı çok sıkı yapmanız lazım ki 10 saate kadar tutsun sizi.sabah 6da kalk öğlene kadar aç kal enerjiniz yerlerde sürünür.normalde sabah kahavaltıyı 7,30 da yapıyorum akşam yemeğinide evde 19,30 da ancak yiyebiliyorum o yüzden bende kahvaltıyı atlayıp direk işyerinde öğlen ilk öğünümü yaptım,sonra evde 19,30 da son öğünü yedim ama sabahki açlık beni baya zorlamaya başladı bana uymadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?