Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay bu kısım daha fena yok bir dene iki dene üç dene ... başarısızlıktan ders çıkar di mi

yok ama değnek yapar ... az stresli çalışır pek yanaşmayız ama yapar ... cam da oldu şükür .

bu sabah IF i sonlandırdım,kahvaltı yapmak paha biçilemez
resmen kendime geldim,sürekli öğlene kadar aç kalmak bana göre değilmiş
kahvaltıyı niye yapmıyosunuz ki? 8-16 saat değil mi öğün aralarınız ,kahvaltı yapmış olmanız lazım niye yapmıyonuz anlayamadım kuzum

doğru tespit aynende uymuşuz ama demi
nilişkoma bak den nasılda uyuyo minnoş minnoş
miuda kaptanya gözler yarı açık takımı gözetliyo çaktırmadan

miu cin cin ... ama bi çaktırmaan bakış var ... nilim yaaa sende sarışınlıktan kaptın ortadakini .... azıcık benziyo

yok öyle bişey
asayiş berkemal kaptanım kumandanım
İnandım sana geldim geçmişten zaten bitecek gibi değil

Baştaki nehir ..ortada begüm ... ekranın sağındaki kesin miu
O kesin benim accuk kıskanmışım ne var ki
Su ic bonus su ic
Miuyu öp bonus miuyu öp
Ben okudum sabaha kuş gibi hafiflilemiş oldum
Ne vardı ki göremedim

@masumm canım Rabbim senin gönlüne ferahlık , babacığına şifa versin .
İnan hepimizde ne inişler çıkışlar var .
Benimde abimle sınavım vardı bu hafta mesela ... çok göz yaşı döktüm . geçti ..düzeldi şükür .

cakil80 canım tüm yanlışları biliyorsun , tek yapmam gereken üzerine gidip düzeltmek .
İşteki gerginliğini evdeki huzur tolere edecek bunu bil

Şimdi iyiyim kuzum hee teyzem geldi gece uyutmadı 3te sancıyla uyandım ağzıma peynir falan atıp ilaç aldım ama sabah mide ağrısıyla uyandım mideme mi yapıştı ilaç nedir anlamadım kahvaltıyı yapınca geçti anca

Anaaaaammmm kahvaltı aşkı if i bitirdi :) haklısın valla if zor

kahvaltı aşkı değilde akşam spor yapıyorum enerjim tükeniyo,normalde spordan sonra protein almalıyım ıf yapıyorum diye yemiyorum bu bikere yanlış, sonra ertesi sabah ara ara süper açlık hissim oldu,baş ağrısı tutuyo,öğlen yemeğinden sonra dahi geçmiyo, bünyemi baya sarstı,işyerindede olmuyo miu

sabahın 7 sinde kalkıpta bu şekilde bi beslenme bana pek uymadı açıkcası ama haftasonu yapabilirim mesela

bide kahvaltıyıda gerçekten özledim,ben peynirsiz yapamıyorum akşamları bile yemek görmüyo atık gözüm peynir zeytin aşeriyorum resmen

O kesin benim accuk kıskanmışım ne var ki

Miuyu öp bonus miuyu öp

Ne vardı ki göremedim
Göz egzersizi yapıyorsun göz cevrendeki yaģlar yanıyor kaptan bizi hipnoz etkisiyle zayıflatmak icin teknikler geliştirdi

kahvaltıyı niye yapmıyosunuz ki? 8-16 saat değil mi öğün aralarınız ,kahvaltı yapmış olmanız lazım niye yapmıyonuz anlayamadım kuzum

normalde sabah kahavaltıyı 7,30 da yapıyorum akşam yemeğinide evde 19,30 da ancak yiyebiliyorum o yüzden bende kahvaltıyı atlayıp direk işyerinde öğlen ilk öğünümü yaptım,sonra evde 19,30 da son öğünü yedim ama sabahki açlık beni baya zorlamaya başladı bana uymadı

inan bana kaptanım ciden bişey yok

Kahvaltı yapcam çıkın çıkın gelinnnn
ablan star bebeğim
abla anlat biliyosun napıyosun

abinle miausum siz onla konuşmuyoasunuz diye biliyorum neden konuşupta gerildin kisenin tansiyonun ondan düşüp durdu demek

Öyle çok zorlanırsınız kuzum normal.If dediğinz şey zaten karatay beslenmesi.kahvaltı akşam yemeği arası 8 saat sürecek,akşamla kahvaltı arası 16 saat.ama siz çalışıyosunuz zorlanırsınız,ki zorlanmışsınız zaten.2,5 öğün yapın daha sağlıklı olur kuzum ya da kahvaltınızı çok sıkı yapmanız lazım ki 10 saate kadar tutsun sizi.sabah 6da kalk öğlene kadar aç kal enerjiniz yerlerde sürünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…