Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

inan bana kaptanım ciden bişey yok

ablan star bebeğim
abla anlat biliyosun napıyosun

abinle miausum siz onla konuşmuyoasunuz diye biliyorum neden konuşupta gerildin kisenin tansiyonun ondan düşüp durdu demek

Konuşmadım balım ... taşındığını öğrendim . istanbuldaki evini satıp memleketin bi ucuna .. hiç alakasız bi yere çekip gitmiş.
Duyunca çok üzüldüm .
Abim işte ... orda yakınımdaydı ..bildiğim yerdeydi .
3 sene olacak neredeyse konuşmuyoruz evet .
Dün eşim aramış ... kötü bir kouşma olsa imiş bana söylemeyecekmiş ... geldi gözlerin içini parlıyor ..abinle konuştım dedi.
daha der demez ağladım ... iyi dedi merak etme ..sıkılmış gitmiş ... ordan güzel bir ev almış ..bir arkadaşı varmış orda ...
sen konuşmak istemiyorsun diye aramıyormuş dedi .
Gelirim bir ara demiş.
Gelmese bile bu kadarı yetti . Sağolsun eşim...

aynen öyle malipina
şimdi 3 ana 1 ara öğün yapıcam sabah 7,30 akşam 19,30 arası beslenicem,akşam yemeğinden sonra temiz kalıcam bakalım nolcak

Karın ve göğüsler dışında her yerim baya sıkı birde iç bacak sıkı değil. Diğer yerler böyle bıngıl bıngıl değil bende ona şaşırıyorum. Jillian iki gün yaptım bıraktım, sert spor sevmiyorum hiç. Pilates diyorum ne dersin.
Kollar kalın, alt karın kocaman, göğüsler malum
Birde elbise denesem lc den yine 40 mı olur?
o şişme montlar hep daha şişik gösteriyoki insanı o yüzden ona çok aldanmaayrıcada hiçte tombik değilsin eflal, baya baya gitmiş kilolar
Aynen şişme mont zaten hiç sevmem, hele bu bedene zaten ben pardesü giyiyorum. Bunu size göstereyim diye denedim

Hadi bismillah o zamannn

aynen öyle malipina
şimdi 3 ana 1 ara öğün yapıcam sabah 7,30 akşam 19,30 arası beslenicem,akşam yemeğinden sonra temiz kalıcam bakalım nolcak
Bence de daha mantıklı.Yatmadan 4 saat önce yeme içmeyi bırakmak yeterli zaten.Buna uyunca gidiyo kilolar.Ablam yarım yamalak karatay yapıyodu.diyette uyduğu tek şey akşam 19,00'dan sonra bişey yememesiydi.Ne spor ne başka bişey yaptı.5 ayda 25 kilo verdi

Ben aldim simdi bi tane denemelik canim. Bi de nescafe gold aldim ama o paketli olandan. Birini okula birini eve koyarim. Bu ara neden bilmiyorum ama canim oyle cok kahve icmek istiyor ki.
Ben eskiden hic kahve icmeZdim selulit yapar diye. Simdi deliriyorum kahveye

Aus uzatma küslüğü.. kardeş ya kardeş.. benim kardeşim bikaç güne askere gidecek bana allahaısmarladık a geldi.. bugün gidicek.. çok kötüyüm gerçekten bikaç güne de askere gidicek.. hüzünlüyüm

anladım ausum
gittiği yerde mutluysa sıkıntı yok, önemli olanda bu zaten yanlız abinde senle görüşmeye istekli sanırım

dün akşam kv de istanbullu gelin dizisini izliyodu ordaki kadın bir laf söyledi çok hoşuma gitti tam hatırlamıyorumda ben yazayım sen anla
akrabalar arasındaki sorun/küslük gözyaşı dökülene kadar gibi bişey söyledi...
yani o gözyaşı akıyosa bi pişmanlık bi iç cızırtısı var demekki,inşallah birgün bu sorunları çözer ve görüşmeye başlarsınız

önermek gibi bir niyetim yok ama bir tanıdığım sabah ve öğlen sağlam yer,pilav makarna ekmek tatlı...
ama akşam ya yemez yada sadece bi çorba ve yıllardır kilosu sabit ve zayıf...
akşam yememek yada en en az şekilde hafif yemek bile çok şeyi değiştiriyor aslında
ablanıda tebrik ederim

Pilates olur canım .
Ya o zaman kemiklerin iri diyesim geldi

Canım ya ... Allah hayırlısı ile dönmesini de nasip etsin

Ya her hamilelik sonrası boy bir cm kısalıyormuş duydunuz mu? Ben 1.58 mi oldum şimdi

demeeeeeeeeeeee bende 63 diyorum ama 62 ye yakın çıkıyorum aslında .. he bundan sonra 61 .. derken 60 ... ayyyyyyyyyyyy

evet canım istekli imiş ... eşim dedi ki , abi bence bi görüşün derim dedim o anında geleyim mi hemen dedi diyor

söz doğru imiş ... aynen iki göz yaşından sonra çözülüyor tüm bağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…