inan bana kaptanım ciden bişey yok
ablan star bebeğim
abla anlat biliyosun napıyosun
abinle miausum siz onla konuşmuyoasunuz diye biliyorum neden konuşupta gerildin ki senin tansiyonun ondan düşüp durdu demek
aynen öyle malipinaÖyle çok zorlanırsınız kuzum normal.If dediğinz şey zaten karatay beslenmesi.kahvaltı akşam yemeği arası 8 saat sürecek,akşamla kahvaltı arası 16 saat.ama siz çalışıyosunuz zorlanırsınız,ki zorlanmışsınız zaten.2,5 öğün yapın daha sağlıklı olur kuzum ya da kahvaltınızı çok sıkı yapmanız lazım ki 10 saate kadar tutsun sizi.sabah 6da kalk öğlene kadar aç kal enerjiniz yerlerde sürünür.
Karın ve göğüsler dışında her yerim baya sıkı birde iç bacak sıkı değil. Diğer yerler böyle bıngıl bıngıl değil bende ona şaşırıyorum. Jillian iki gün yaptım bıraktım, sert spor sevmiyorum hiç. Pilates diyorum ne dersin.Yani bu durumda 42 sin sen ... ölçülerin biraz kalındı gerçi evet .
Tombik falan değilsin ama sıkılaşmaya ihtiyacın var .
Üst beden geniş , göbek olunca spor ve bölgesel şart .
Sen jillian yapıyor muydun gülüm ?
Aynen şişme mont zaten hiç sevmem, hele bu bedeneo şişme montlar hep daha şişik gösteriyoki insanı o yüzden ona çok aldanmaayrıcada hiçte tombik değilsin eflal, baya baya gitmiş kilolar
Hadi bismillah o zamannnListedesin artık kuzum o hedeflere alışşşşşş
Herkes veriyor o kiloları sen de yaparsın
Temzzzz menü nilişkom afiyet olsuyun sporumuz da var
Anaaaaammmm kahvaltı aşkı if i bitirdi :) haklısın valla if zor
Geçmiş olsun pınar ne sancısı hala sancısı mı kuzum? Şimdi iyi misin?
Hala gelmişken boooolca spor çiçeaaaam hadi yansın yağlar bu hafta en bolundan eksi bekliyorum
1.60Nego boyun kactı senin?
Bence de daha mantıklı.Yatmadan 4 saat önce yeme içmeyi bırakmak yeterli zaten.Buna uyunca gidiyo kilolar.Ablam yarım yamalak karatay yapıyodu.diyette uyduğu tek şey akşam 19,00'dan sonra bişey yememesiydi.Ne spor ne başka bişey yaptı.5 ayda 25 kilo verdiaynen öyle malipina
şimdi 3 ana 1 ara öğün yapıcam sabah 7,30 akşam 19,30 arası beslenicem,akşam yemeğinden sonra temiz kalıcam bakalım nolcak
Ben aldim simdi bi tane denemelik canim. Bi de nescafe gold aldim ama o paketli olandan. Birini okula birini eve koyarim. Bu ara neden bilmiyorum ama canim oyle cok kahve icmek istiyor ki.Redoxon c vitamini al günde 1 tane, boğazını sıcak tut (bol bol ılık su iç), bi de nurofen cold al sabah akşam. Gribin toparlama süresi 5 gün. Hemen toparlarsin insallahhhh
caktirmasaydim keske
Bennnn çok sağol bakayım broşüre
Aus uzatma küslüğü.. kardeş ya kardeş.. benim kardeşim bikaç güne askere gidecek bana allahaısmarladık a geldi.. bugün gidicek.. çok kötüyüm gerçektenKonuşmadım balım ... taşındığını öğrendim . istanbuldaki evini satıp memleketin bi ucuna .. hiç alakasız bi yere çekip gitmiş.
Duyunca çok üzüldüm .
Abim işte ... orda yakınımdaydı ..bildiğim yerdeydi .
3 sene olacak neredeyse konuşmuyoruz evet .
Dün eşim aramış ... kötü bir kouşma olsa imiş bana söylemeyecekmiş ... geldi gözlerin içini parlıyor ..abinle konuştım dedi.
daha der demez ağladım ... iyi dedi merak etme ..sıkılmış gitmiş ... ordan güzel bir ev almış ..bir arkadaşı varmış orda ...
sen konuşmak istemiyorsun diye aramıyormuş dedi .
Gelirim bir ara demiş.
Gelmese bile bu kadarı yetti . Sağolsun eşim...
Konuşmadım balım ... taşındığını öğrendim . istanbuldaki evini satıp memleketin bi ucuna .. hiç alakasız bi yere çekip gitmiş.
Duyunca çok üzüldüm .
Abim işte ... orda yakınımdaydı ..bildiğim yerdeydi .
3 sene olacak neredeyse konuşmuyoruz evet .
Dün eşim aramış ... kötü bir kouşma olsa imiş bana söylemeyecekmiş ... geldi gözlerin içini parlıyor ..abinle konuştım dedi.
daha der demez ağladım ... iyi dedi merak etme ..sıkılmış gitmiş ... ordan güzel bir ev almış ..bir arkadaşı varmış orda ...
sen konuşmak istemiyorsun diye aramıyormuş dedi .
Gelirim bir ara demiş.
Gelmese bile bu kadarı yetti . Sağolsun eşim...
dedin bikere bidaha tavsiye vermek yok
bir tellioğlu olarak bir seferoğluna spor önerilerinde bulunmuştum da
daha sonra bir seferoğlu olan hepfit beni uyardı sağolsun
Normal ama bence sen idealin 55 filan sadece bölgesel sorunlar yaşıyorsun.
Bence de daha mantıklı.Yatmadan 4 saat önce yeme içmeyi bırakmak yeterli zaten.Buna uyunca gidiyo kilolar.Ablam yarım yamalak karatay yapıyodu.diyette uyduğu tek şey akşam 19,00'dan sonra bişey yememesiydi.Ne spor ne başka bişey yaptı.5 ayda 25 kilo verdi
Anla beniGündem dışı eflal de tuhaf oldugeçmişe bakmaya çalışayım
Kuzum hedefim 50 zatenNormal ama bence sen idealin 55 filan sadece bölgesel sorunlar yaşıyorsun.
bende 1,60 ım hedefim 54,5Normal ama bence sen idealin 55 filan sadece bölgesel sorunlar yaşıyorsun.
Karın ve göğüsler dışında her yerim baya sıkı birde iç bacak sıkı değil. Diğer yerler böyle bıngıl bıngıl değil bende ona şaşırıyorum. Jillian iki gün yaptım bıraktım, sert spor sevmiyorum hiç. Pilates diyorum ne dersin.
Kollar kalın, alt karın kocaman, göğüsler malum
Birde elbise denesem lc den yine 40 mı olur?
Aynen şişme mont zaten hiç sevmem, hele bu bedenezaten ben pardesü giyiyorum. Bunu size göstereyim diye denedim
Aus uzatma küslüğü.. kardeş ya kardeş.. benim kardeşim bikaç güne askere gidecek bana allahaısmarladık a geldi.. bugün gidicek.. çok kötüyüm gerçektenbikaç güne de askere gidicek.. hüzünlüyüm
Ya her hamilelik sonrası boy bir cm kısalıyormuş duydunuz mu? Ben 1.58 mi oldum şimdi
anladım ausum
gittiği yerde mutluysa sıkıntı yok, önemli olanda bu zaten yanlız abinde senle görüşmeye istekli sanırım
dün akşam kv de istanbullu gelin dizisini izliyodu ordaki kadın bir laf söyledi çok hoşuma gitti tam hatırlamıyorumda ben yazayım sen anla
akrabalar arasındaki sorun/küslük gözyaşı dökülene kadar gibi bişey söyledi...
yani o gözyaşı akıyosa bi pişmanlık bi iç cızırtısı var demekki,inşallah birgün bu sorunları çözer ve görüşmeye başlarsınız
İyi yapmışsın canımbu sabah IF i sonlandırdım,kahvaltı yapmak paha biçilemez
resmen kendime geldim,sürekli öğlene kadar aç kalmak bana göre değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?