İyidir kuzum gezdim dolaştım geldim
Teşekkürler aus, affettirdik kendimizi camımda gecenin birinde serenat yaptık pastayla :) bu akşam da yemeğe gidiyoruz beraber :)Canım nice mutlu yaşları olsun .... üzülmüştür tabi .
tartıdaki güzelliği de okudumm
@Antepia27 için kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
amin canım sağolasın
canom ben çok masayı kaplayan örtü sevmem ama masa ile aynı renk olması hoşuma gitmedi sadece ... yine de sırıtmıyor ama farklı renk daha güzel durur sanki
Teşekkürler aus, affettirdik kendimizi camımda gecenin birinde serenat yaptık pastayla :) bu akşam da yemeğe gidiyoruz beraber :)
Canım ne güzel iyi gelmiştir sana:)İyidir kuzum gezdim dolaştım geldim
Zayıflayınca iş kötüymüş ya sürekli kiyafet alır oldum kiloluyken magaza vitrinine bakamazken şimdi dur şurayada bakem burayada bakem diyosun :))))))
Cıs cos yok, tartı baya bir moral verdi bu hafta da devam etsin istiyorumafiyet olsun canım .... cızsız cozsuz inşallah
Böyle lafa dalıyorum ama mutlu evlilik var.İyi erkek de var.Evliliği de tavsiye ederim.Yine gelsin yine evlenirim lan kasabımla.Duymasın beni şımarır sonra hehehehe
Kız ben hiç şeker kullanmıyorum, hiç bi yerde. Sen niye bana şeker dionBir de süte az tarçın ekleyebilirsin şeker yemek istersen anında kesiyor
Çaya şeker koyulmamış bugün
Söyleme söyleme heyecanla cumayi beklicem benEvet ben de farkettim ama sorum diil sabah 59.9 gördüm tartıda aaaaaa ama inanmıyorum
Menüm
Sabah 10:00
1 yumurtadan soğanlı menemen
1 kk süzme peynir
8 zeytin
2 dilim ekmek
Ara 16:00
2 yaprak galeta
Yarım kk peynir
3 zeytin 1 çeri domates
Şekersiz çay
Akşam 18:30
1 dilim kpk ekmek
5 küçük köfte
Salata
Su 2 lt
Spor: oğlumu kanguruya takıp yokuş yukarı 45 dk yürüdüm
Kız nerdesinÇakıl o hedefi 4 kiloya çek çünkü çabuk gelen çabuk gider artı temizle bi de eksi gor ki neden yerine gelsin
Iyi aksamlar kizlar. Bugun hic gelemedim. Umarim herkes iyidir. Menumu vereyim
Limonlu su
Kahvalti - 1 yumurta tereyaginda, 1 dilim t.b ekmek, 1/2 kk peynir, 1 gun kurusu, 5 badem
Oglen - 1/2 ayva, 3 tam ceviz, corba, 3 parca et
Ara- 1 incir, 1 dilim elma, 5 findik
Aksam- annemlere gittim, 1 lahana sarma, ayrica bi kac lahana da yedim ogluma yedirirken (yalniz lahanayi), 1/2 haslanmis patates, 4 hurma
Az once - 6 kuru Erik cay
Bugun fazla yedim biliyorum. Telasla oraya buraya kosturdugum icin boyle oldy
Su 1 lt
Sporu birazdan yazicam
@MiuLego
Ay hepimize o günler çabuk çabuk gelsinnnnZayıflayınca iş kötüymüş ya sürekli kiyafet alır oldum kiloluyken magaza vitrinine bakamazken şimdi dur şurayada bakem burayada bakem diyosun :))))))
Dün menünde az şekerli çay gördüm sanki yanlış mı görmüşüm??Aynen, ama koca duymasın şımarır
Kız ben hiç şeker kullanmıyorum, hiç bi yerde. Sen niye bana şeker dion
Söyleme söyleme heyecanla cumayi beklicem ben
Oğlun kaç kilosenin yürüyüş daha fazla sayılsın
Kız nerdesin
Sıkı takipteyim
Bi de kırmızı etle yoğurt yeme. Kalsiyum demiri bağlayıp emilimini engelliyor
Geldim nefsim
Sütlü kahve kumaş pontolon,kahve rengi kazak aldım.ohhh sefan olsun seninde
Disardaydim gezdim kv ile saadet yaşayıp geldim
Hayırlı olsun abla güzel günlerde giyinSütlü kahve kumaş pontolon,kahve rengi kazak aldım.
:) saadetlerin en büyüğü :) benim hala teşrif etti bugün bende saadetlendim:))Disardaydim gezdim kv ile saadet yaşayıp geldim
Hayırlı olsun yeni yaşı kardeşinin:)Teşekkürler aus, affettirdik kendimizi camımda gecenin birinde serenat yaptık pastayla :) bu akşam da yemeğe gidiyoruz beraber :)
Güle güle giy EfserSütlü kahve kumaş pontolon,kahve rengi kazak aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?