Canım bu yazın başında 50 beden kumaş pantolunu içine kendimi sıkıştırdım ve 98 küsür hatta şiş olduğum günler 100 bile görüyordumAy hepimize o günler çabuk çabuk gelsinnnn
Bir gardrop dolusu 36 beden kıyafetim var , mahsun gözleri yaşlı bekleyen, atmadım da elim gitmedi hiç kiloları kabullenemedim.
Süper menü canım çok güzel olmuşMenü
Sabah
Maydonoz nane roka salatası isotlu limonlu içine kibrit kutusu yarısı kadar peynir ve bir buçuk haşlanmış yumurta
Öğle
Yarım dlm ananas
Yarım kase isotlu yoğurt
Yarım yumurta
Akşam
Bir çupra
Yeşil salata
Pişmiş soğan ve domates
@MiuLego mortimWhiteblacklife
Spor 40 dk yürüyüş
39 dk egzersiz
Hayırlı olsun abla güzel günlerde giyin
Sağolun kızlar daha iyileri sizlerin olsunGüle güle giy Efser
Ya çok mutlu oluyorum bunun gibi şeyler okuyunca , efser haketmişsin 38 bedeni sonuna kadar , çok sevindim senin için :) :)Canım bu yazın başında 50 beden kumaş pantolunu içine kendimi sıkıştırdım ve 98 küsür hatta şiş olduğum günler 100 bile görüyordumaradan 8 ay geçti bugün 38 benden pantolon aldım imkansız değil sadece biraz sabır lazım
Ausencia ausummmm tatlı anne iyisin şükür
Benim evlad hayalin varmı sorusu üzerine evet anne kardeşim olsun istiyorum dediben şok ben manşet ben böööyle
Kv ile saadet ustune kv nin mutfak dolapları temizledim sefamiOhh aldın tabii cici kıyafetlerini ..sefan olsun
Sağol canım sen neler yaptın yoktun gün boyu. Neler yedin içtin:)Süper menü canım çok güzel olmuş
Ya çok mutlu oluyorum bunun gibi şeyler okuyunca , efser haketmişsin 38 bedeni sonuna kadar , çok sevindim senin için :) :)
Yazdıkların bana çok moral oldu, hakikaten de imkansız diye birşey yok sadece sabır irade azim be çana var
Kv ile saadet ustune kv nin mutfak dolapları temizledim sefami
Burdayim canım önce çıktım dışarı gezdim dolaştım çocuklarla oradan kv ye gittim temizlik yapiverdim biraz önce girdim eve şimdi de hem buraya yazıyorum hem yemek yapıyorumAynen, ama koca duymasın şımarır
Kız ben hiç şeker kullanmıyorum, hiç bi yerde. Sen niye bana şeker dion
Söyleme söyleme heyecanla cumayi beklicem ben
Oğlun kaç kilosenin yürüyüş daha fazla sayılsın
Kız nerdesin
Sıkı takipteyim
Bi de kırmızı etle yoğurt yeme. Kalsiyum demiri bağlayıp emilimini engelliyor
Yok ben hemen lafı değiştirdim ablakader ağlarını örüyor işte ... bende bir Temmuz akşam üstü .. Yusufun göz yaşı ile benimde kardeşim olsaydı keşke ... şimdi onunla oynardım demesi ile karar vermiştim ..benden demesianladın sen onu ördekim
Ohh ne güzel kötülükmüş oZayıflayınca iş kötüymüş ya sürekli kiyafet alır oldum kiloluyken magaza vitrinine bakamazken şimdi dur şurayada bakem burayada bakem diyosun :))))))
Masayla ayni renk degil kuzum. Masa krem beyaza yakin. Ortu pembe renk parladigi icin belli olmiyor. Bak soyle rengiCanım nice mutlu yaşları olsun .... üzülmüştür tabi .
tartıdaki güzelliği de okudumm
@Antepia27 için kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
amin canım sağolasın
canom ben çok masayı kaplayan örtü sevmem ama masa ile aynı renk olması hoşuma gitmedi sadece ... yine de sırıtmıyor ama farklı renk daha güzel durur sanki
Aynen öyle düşün bak 8 ay sonra sen 38 bedesinYa çok mutlu oluyorum bunun gibi şeyler okuyunca , efser haketmişsin 38 bedeni sonuna kadar , çok sevindim senin için :) :)
Yazdıkların bana çok moral oldu, hakikaten de imkansız diye birşey yok sadece sabır irade azim be çana var
Canım bu yazın başında 50 beden kumaş pantolunu içine kendimi sıkıştırdım ve 98 küsür hatta şiş olduğum günler 100 bile görüyordumaradan 8 ay geçti bugün 38 benden pantolon aldım imkansız değil sadece biraz sabır lazım
Yok ben hemen lafı değiştirdim ablabişey anlamadım ben ne anlayacağım canım ki zaten ne olmuş nasıl olmuş :))
Masayla ayni renk degil kuzum. Masa krem beyaza yakin. Ortu pembe renk parladigi icin belli olmiyor. Bak soyle rengi
Aynen öyle düşün bak 8 ay sonra sen 38 bedesinaçılık hissetiğin zaman bunu düşün bak nasıl tok oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?