Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay hepimize o günler çabuk çabuk gelsinnnn

Bir gardrop dolusu 36 beden kıyafetim var , mahsun gözleri yaşlı bekleyen, atmadım da elim gitmedi hiç kiloları kabullenemedim.
Canım bu yazın başında 50 beden kumaş pantolunu içine kendimi sıkıştırdım ve 98 küsür hatta şiş olduğum günler 100 bile görüyordum aradan 8 ay geçti bugün 38 benden pantolon aldım imkansız değil sadece biraz sabır lazım

Süper menü canım çok güzel olmuş

Ya çok mutlu oluyorum bunun gibi şeyler okuyunca , efser haketmişsin 38 bedeni sonuna kadar , çok sevindim senin için :) :)
Yazdıkların bana çok moral oldu, hakikaten de imkansız diye birşey yok sadece sabır irade azim be çana var

Ausencia ausummmm tatlı anne iyisin şükür
Benim evlad hayalin varmı sorusu üzerine evet anne kardeşim olsun istiyorum dedi ben şok ben manşet ben böööyle

kader ağlarını örüyor işte ... bende bir Temmuz akşam üstü .. Yusufun göz yaşı ile benimde kardeşim olsaydı keşke ... şimdi onunla oynardım demesi ile karar vermiştim ..benden demesi anladın sen onu ördekim

ayyy benim pantalonlu bi konum var onu görsene :)) 48 bedenden 28 beden jean e .... gerçi sonra 26 da oldu

Burdayim canım önce çıktım dışarı gezdim dolaştım çocuklarla oradan kv ye gittim temizlik yapiverdim biraz önce girdim eve şimdi de hem buraya yazıyorum hem yemek yapıyorum

Yok ben hemen lafı değiştirdim abla bişey anlamadım ben ne anlayacağım canım ki zaten ne olmuş nasıl olmuş :))

Zayıflayınca iş kötüymüş ya sürekli kiyafet alır oldum kiloluyken magaza vitrinine bakamazken şimdi dur şurayada bakem burayada bakem diyosun :))))))
Ohh ne güzel kötülükmüş o
Bende çok aldım kıyafet şimdi geri içine girmek için uğraşıyorum

Masayla ayni renk degil kuzum. Masa krem beyaza yakin. Ortu pembe renk parladigi icin belli olmiyor. Bak soyle rengi

Eklentiler

• IMG-20171209-WA0010.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 43
Aynen öyle düşün bak 8 ay sonra sen 38 bedesin açılık hissetiğin zaman bunu düşün bak nasıl tok oluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…