atarlı gebe
Bu ara bende düşünüyorum uzun zaman oldu sinemaya gitmeyeliohh ne güzel
Birde çarpışıyolarmışOlabilir valla çok yakınlar birbirlerine .... eeee avm ye gidecekler .... bence aynı yerdeler
Bi selam vereyim
Antepia27 normalde eski düzeninde hep kaçamak yapardı haftasonu bilirsiniz
Misafirlikte.. bana mesaj atmış.. şöyle:
Reddettiklerim
Eki Görüntüle 2077053
Yediklerim (ev sahibi bunları getirmiş onun için):
Eki Görüntüle 2077052
Çok duygulandım
Canım nice mutlu yaşları olsun .... üzülmüştür tabi .
tartıdaki güzelliği de okudumm
Antepia27 için kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
amin canım sağolasın
canom ben çok masayı kaplayan örtü sevmem ama masa ile aynı renk olması hoşuma gitmedi sadece ... yine de sırıtmıyor ama farklı renk daha güzel durur sanki
Benim kota ihtiyacım var bedenim şu ara kotlarda ara beden bekliyorum kumaşta etekte 38 beden kesin oluyorİki pantolon iki tunik bir mont şimdilik
Slmlar canım hoşgeldinÇok yorgun bu günden slm herkese
Eşin geldimiÇok yorgun bu günden slm herkese
Benim de kota ihtiyacım var etek giyemiyorum ben etek ozurluyum yuruyemiyorum çok zorda kalırsam kapri etek anca giyiyorum ama kottta istediğim modeli bulamadımBenim kota ihtiyacım var bedenim şu ara kotlarda ara beden bekliyorum kumaşta etekte 38 beden kesin oluyorgüle güle giy
Lwc 27 beden var canım ama bana biraz bol geldi bide dar baca diye begenmedimBenim kota ihtiyacım var bedenim şu ara kotlarda ara beden bekliyorum kumaşta etekte 38 beden kesin oluyorgüle güle giy
Oda akıllı olsaydıSanki biraz fazla sokmuşsun
Geldi çok şükürEşin geldimi
Ohh canım sevindim haydi spora bu haftaGeldi çok şükür
Hosbuldum canımSlmlar canım hoşgeldin
Etek giyerim ben severimdeBenim de kota ihtiyacım var etek giyemiyorum ben etek ozurluyum yuruyemiyorum çok zorda kalırsam kapri etek anca giyiyorum ama kottta istediğim modeli bulamadım
Hadi gözün aydınGeldi çok şükür
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kiCanım haftasonu yoğun oluyorum. 2 saatten fazla yürüdüm. Menü güzel. Keyfim iyi yani ama yorgunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?