Aleykum selam canim
Ayyy canım ben de senin burda paylaştığını görünce çok duygulandım
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım kaptanim
polo da güzel modeller gördüm anlatıgın tarzdaydı asılında eger bakma imkanın varsa bir bak derimBenim için seçenek daha az canım etek yok yuruyemiyorum kendisiyle geri pantolon kalıyor oda istediğim gibi bulamayınca sinir oluyorum ben bacaklar çok ince toto yok zaten nedense boru baca falan normal gibi duruyor ama bi hoşuma gitmedi bu ara lcw modelleri bide şeye takildim lcw 36 giydim normalde bedeni büyük deriz başka mağaza da giydim 36 aynı oldu lcw model mi kuculktu acaba diye aklımda deli sorular xs hiç ürünleri kalmamış sadece iki uç modelde xs ile başlıyor modellerinin çoğu m ile başlıyor artık lwc ne yapıyor diye düşünüyorum ben hep oradan alirim alışveriş bu defa bana pek uymadı yani
Anlar mi dersinOhhh maşallah hamarat hatun
Yap kız bi kardeş
Tereyağını neyle yedin
Geçmişe mazi derler deyip üste cikacaksin
Oluruz oluruz ben 52 de 34 giyiyorum, her ay 4 er kilo hadi bakem
Dövek onu
Ohhh güle güle giy
Bana göre fazla canımAyyy ben de görünce duygulandım fotoyu, yemediklerin için seni, sana seni düşünüp alternatif sunan ev sahibini tebrik ederim
Nevreste metoyu şaşırttım deyince benim aklıma neler neler geldioysa çok kötü değilmiş
Ayyy ben de görünce duygulandım fotoyu, yemediklerin için seni, sana seni düşünüp alternatif sunan ev sahibini tebrik ederim
Nevreste metoyu şaşırttım deyince benim aklıma neler neler geldioysa çok kötü değilmiş
Canım 2 haftadır kaçamak yapmadığım halde kilo veremiyorumHemşehrim menunde protein sebze pek göremedim canım
Pronun etkisi kilo vermede etkili canım
Afiyet olsun canım
Sadece tuzlayıp yedim. Çok severim kaşıklayıp yemeyiOhhh maşallah hamarat hatun
Yap kız bi kardeş
Tereyağını neyle yedin
Geçmişe mazi derler deyip üste cikacaksin
Oluruz oluruz ben 52 de 34 giyiyorum, her ay 4 er kilo hadi bakem
Dövek onu
Ohhh güle güle giy
Evet canim haklisin kendimi sisko hissediyorum nerde o hafif gunlerim ama artik guzel guzel ilerleyecembir yerden başlanacak canım bak 68-69 derken 70 de geldi ... o yüzden sancı çeke çeke de olsa sen halledeceksin bu işi
Saçma sapan bir menu
Sabah
2 tane yumurta yağda
1 dilim ekmek
Az domates salatalık
1 tane zeytin
Ogle
Azıcık peynir domates üzüm bir lokma ekmek
Akşam yok yoldaydim çok acim ama yiyecek halimde yok @MiuLego @Portakal Sulu Ordek
Acim aslinda ama karnim agriyor canim. Haklisin yoksaCanım biraz az olmuş süt yumurta protein almışsın 2 ekmek bir tarhana 3 dlm ekmekle karbon hit almışsin
Sebzen salatan yoğurdun şöyle dolu dolu ve bulamadım
Daha çok ve sağlıklı yesen canım
Canım 2 haftadır kaçamak yapmadığım halde kilo veremiyorum
Aus ve Miu meta mı şaşırtmamı istedi ben de öyle yaptımYoksa böyle beslenmiyorum
Canım 2 haftadır kaçamak yapmadığım halde kilo veremiyorum
Aus ve Miu meta mı şaşırtmamı istedi ben de öyle yaptımYoksa böyle beslenmiyorum
Yoğurt yerim abla da süt yasak bana tarcinli yoğurt atarım belki ağzıma yorgunluk tan yiyemedinCanım akşam bı yoğurt veya bı bardak tarçınlı süt icsen
Acim aslinda ama karnim agriyor canim. Haklisin yoksa
ada gel seninle baslayalim bende senin gibi bir dur bi basla.listeye girip tam gazla devam etmek istiyorumEvet canim haklisin kendimi sisko hissediyorum nerde o hafif gunlerim ama artik guzel guzel ilerleyecem) biran once listeye girmek icin ugrasacam )
Abartsaydım vicdan azabı çekerdim.Zaten veremiyorum...Hatta eşim böreği yarın istedi .Sonra akşam yemeğe gelirim ona göre birşey yap deyince böreği bu güne aldım sonra 5 gün dikkat edeceğim ve 6 olmadan yemeğim bitmişticanımmm çok beğendim ben ... elin gitmemiş zaten büyük şoka
Denedim canım geçen hafta -300 zor gittiEvet canım benimde denk geldiğim menülere yorum yapadim geldi
İnşallah sasirtirsin canım
Bence bir sırf pro
Birgün sırf sebze yap belki öylede sasirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?