Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aleykum selam canim

Ayyy canım ben de senin burda paylaştığını görünce çok duygulandım

Teşekkürler canım

Teşekkürler canım kaptanim

Ayyy ben de görünce duygulandım fotoyu, yemediklerin için seni, sana seni düşünüp alternatif sunan ev sahibini tebrik ederim

Nevreste metoyu şaşırttım deyince benim aklıma neler neler geldi oysa çok kötü değilmiş

polo da güzel modeller gördüm anlatıgın tarzdaydı asılında eger bakma imkanın varsa bir bak derim
LWC gündelik hayatımda çok kullanırım bazen yaptıgım kombinlere cevremdekiler inanmıyor bu ordan olmaz çıkmaz diye.sen nasıl buluyorsun gecen giydigim etek ordandı hemde 36 bedendi tabı ben inanmadım çünkü yeni etek aldın stantard kalıplara sahip bir makanın 38 olldu hatta basen filan iyi oturdu belde fermuarda sorun yaşadım belim kalın benim çunkü verecegim banada hiŕs olsun diye aldım
Dedigin gibi kalıplarinda bir tutarsızlık var inşallah çözerler

Hemşehrim menunde protein sebze pek göremedim canım
Pronun etkisi kilo vermede etkili canım
Afiyet olsun canım

Canım yiyemem dedim diğer misafir lerde vardı hocam nasıl edelim dedi biraz atistirmaliklarin varsa dedim kendiside şeker hastası aç kalamaz ordan cesaret alarak dedim sağolsun oda onları yiyince sevindi
Daha önce aynı evde c.tedi deyip ikramliklari yemustim ama çok şükür bugün mutluyum

Hemşehrim menunde protein sebze pek göremedim canım
Pronun etkisi kilo vermede etkili canım
Afiyet olsun canım
Canım 2 haftadır kaçamak yapmadığım halde kilo veremiyorum
Aus ve Miu meta mı şaşırtmamı istedi ben de öyle yaptımYoksa böyle beslenmiyorum

Sadece tuzlayıp yedim. Çok severim kaşıklayıp yemeyi

bir yerden başlanacak canım bak 68-69 derken 70 de geldi ... o yüzden sancı çeke çeke de olsa sen halledeceksin bu işi
Evet canim haklisin kendimi sisko hissediyorum nerde o hafif gunlerim ama artik guzel guzel ilerleyecem ) biran once listeye girmek icin ugrasacam )

Canım 2 haftadır kaçamak yapmadığım halde kilo veremiyorum
Aus ve Miu meta mı şaşırtmamı istedi ben de öyle yaptımYoksa böyle beslenmiyorum

Evet canım benimde denk geldiğim menülere yorum yapadim geldi
İnşallah sasirtirsin canım
Bence bir sırf pro
Birgün sırf sebze yap belki öylede sasirir

canımmm çok beğendim ben ... elin gitmemiş zaten büyük şoka
Abartsaydım vicdan azabı çekerdim.Zaten veremiyorum...Hatta eşim böreği yarın istedi .Sonra akşam yemeğe gelirim ona göre birşey yap deyince böreği bu güne aldım sonra 5 gün dikkat edeceğim ve 6 olmadan yemeğim bitmişti
Teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…