Evet basliyacam spora bide iyilessem grip hala devam ediyir hokur hökür öksürüyorumOhh canım sevindim haydi spora bu hafta
geldim canim buradayim inss. ozledim hepinizi cok haklisin yemedigim sey kalmadi gece gunduz yedim diyebilirim ama sporla bu kadar az geri aldim diye dusunuyorum onu hep yaptim cok sukur.sedaaaaaaaaaaaa
nasılsın canım ? geçmişe bakamadım ne zaman döndün sen ..yeni mi ?
senin güzel metan var kuzum keşke bunun kıymetini bilsen ... bak eminim 1 aydiyetten tamamen koptun ama gelen 1.5 kilo kadar ... biz haftada alırız onu diyetten kopsak
ve sen ne zaman kaçamağı az (bak hiç bile demiyorum) biraz sporlu hafta geçirsen ..hep güzel kilolar verdin ...
bence bunların kıymetini bil ..artık uzatma hiç ..var hedefine
Ayyy benim 32 beden varAy hepimize o günler çabuk çabuk gelsinnnn
Bir gardrop dolusu 36 beden kıyafetim var , mahsun gözleri yaşlı bekleyen, atmadım da elim gitmedi hiç kiloları kabullenemedim.
Kuzu kırmızı etin yanında limonlu sirkeli yeşil salata ye, c vitamini demir emilimini arttırıyor. O şekerli çayı ben yazmadım, liseden beri şekersiz iciyom çayı da kahveyideDün menünde az şekerli çay gördüm sanki yanlış mı görmüşüm??
Ay açlık başıma mı vurdu ne ayol!
AA etle yoğurt olmaz mı?? Pro günlerinde yanına başka birşey yiyemiyorum ve çok severim etle yoğurt tüh..
Neyse dikkat ederim tişikkirler
Sütlü kahve kumaş pontolon,kahve rengi kazak aldım.
Disardaydim gezdim kv ile saadet yaşayıp geldim
Ausencia ausummmm tatlı anne iyisin şükür
Benim evlad hayalin varmı sorusu üzerine evet anne kardeşim olsun istiyorum dediben şok ben manşet ben böööyle
kader ağlarını örüyor işte ... bende bir Temmuz akşam üstü .. Yusufun göz yaşı ile benimde kardeşim olsaydı keşke ... şimdi onunla oynardım demesi ile karar vermiştim ..benden demesianladın sen onu ördekim
Kv ile saadet ustune kv nin mutfak dolapları temizledim sefami
ayyy benim pantalonlu bi konum var onu görsene :)) 48 bedenden 28 beden jean e .... gerçi sonra 26 da oldu
Kapalı olunca daha bir sorun oluyor ne dar olacak nede salaş duracak İkisini arasini tuturmak zor hanımların icinde olunca çok dikkat etmiyorum günlük yaşantıda olmuyorLwc 27 beden var canım ama bana biraz bol geldi bide dar baca diye begenmedim
Geçmiş olsun canımEvet basliyacam spora bide iyilessem grip hala devam ediyir hokur hökür öksürüyorum
Gözün aydın olsun canım eşin gelmiş.Eşim geldi pazar market gezdik. Sonra ev toplamaya koyuldum... babamın valizini hazırladık...kızım durduk yere kustu onu temizledım halıcıcıyı aradım ...offf yarın büyük bu temizlik yapıp buralarda daha sık olacak ınsallahhh
SaģolAyyy benim 32 beden var
Kuzu kırmızı etin yanında limonlu sirkeli yeşil salata ye, c vitamini demir emilimini arttırıyor. O şekerli çayı ben yazmadım, liseden beri şekersiz iciyom çayı da kahveyide
Üstünde paralansin denir bizde, güle güle giy canom
Ooooohhhh saaadetlerin en büyüğü
Aha ordekim senin bebis haberi gelmiş gibi oldu
Bak ve geleceği gör mu diyosun
Ben de kocaya temizlettim
Ayyy ben hatırladım büyük bi pantolonun üstünde miniş bi pantolon vardi
geldim canim buradayim inss. ozledim hepinizi cok haklisin yemedigim sey kalmadi gece gunduz yedim diyebilirim ama sporla bu kadar az geri aldim diye dusunuyorum onu hep yaptim cok sukur.
haftasonunu iyi gecurmeye calisiyorum pazartesinden itibaren guzel menulerimle olacagim ins.
sen nasilsin iyimisn bebis nasil cinaiyeti belli oldumu??♡♡
Benim için seçenek daha az canım etek yok yuruyemiyorum kendisiyle geri pantolon kalıyor oda istediğim gibi bulamayınca sinir oluyorum ben bacaklar çok ince toto yok zaten nedense boru baca falan normal gibi duruyor ama bi hoşuma gitmedi bu ara lcw modelleri bide şeye takildim lcw 36 giydim normalde bedeni büyük deriz başka mağaza da giydim 36 aynı oldu lcw model mi kuculktu acaba diye aklımda deli sorular xs hiç ürünleri kalmamış sadece iki uç modelde xs ile başlıyor modellerinin çoğu m ile başlıyor artık lwc ne yapıyor diye düşünüyorum ben hep oradan alirim alışveriş bu defa bana pek uymadı yaniKapalı olunca daha bir sorun oluyor ne dar olacak nede salaş duracak İkisini arasini tuturmak zor hanımların icinde olunca çok dikkat etmiyorum günlük yaşantıda olmuyor
Burdayim canım önce çıktım dışarı gezdim dolaştım çocuklarla oradan kv ye gittim temizlik yapiverdim biraz önce girdim eve şimdi de hem buraya yazıyorum hem yemek yapıyorum
Yok ben hemen lafı değiştirdim ablabişey anlamadım ben ne anlayacağım canım ki zaten ne olmuş nasıl olmuş :))
Tereyağını neyle yedinCumartesi menüm
Sabah 10.15
Tereyağında 2yumurta
5 zeytin
Peynir
Havuç
Bir küçük armut
Azcık fındık
Arada dukan birası
Akşam 18.30
iki kaşık tereyağı
biraz peynir
1.5 lt su
Spor yok
Bugün iyi değilim midem hala ağrıyo
çok halsizim performansım sıfır
@MiuLego @nehirnil111
Bu ay kreti kartını patlatım küdük öldürecek bunun nesi güzel
Oluruz oluruz ben 52 de 34 giyiyorum, her ay 4 er kilo hadi bakemİki aya olamam ben yavaş kilo veriyorum, yaza kadar olsa ooooooo
Benim ki gelmedi hala boşver balım ya iyi oldu geçen gelen akraba evi çok pis falan diye laf etti uzulmustum en azından mutfak dolapları hallettim gerisinde kendisi yapar inşallah
İki pantolon iki tunik bir mont şimdilik
Sagol canim
Menumu yazayim ben. Bugun regl sancimdan yemek yiyemesem de
Sabah
1 dilim tb ekmek uzerine
Yarim limonlu karabiberli avakado
Ustune tavada 1 yumurta
Ara= 1 kutu sut
Oglen 1 kase tarhana
Aksam= 2 ceviz, 1 dilim tb kek(sekersiz tahinli pekmezli) 5-6 findik ve cay
@MiuLego
cok sukur canim sevindim ins hayirlisi ile kizdir.başlarsan harika ilerlersin sen ...
yok canım önümüzdeki hafta gideceğim , en son gittiğimde göremedi ama kıza benzetti ...
iyiyiz onun dışında , bulantılar vs..ancak kesildi
Sagol canim... firdevs gidiyor yarin sabah bi temizliğe girisecem sonra artik kendime gelecem insallah midem büyümüş sancili gececek 10 gun belli ; confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?