Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geldim canim buradayim inss. ozledim hepinizi cok haklisin yemedigim sey kalmadi gece gunduz yedim diyebilirim ama sporla bu kadar az geri aldim diye dusunuyorum onu hep yaptim cok sukur.
haftasonunu iyi gecurmeye calisiyorum pazartesinden itibaren guzel menulerimle olacagim ins.

sen nasilsin iyimisn bebis nasil cinaiyeti belli oldumu??♡♡

Ay hepimize o günler çabuk çabuk gelsinnnn

Bir gardrop dolusu 36 beden kıyafetim var , mahsun gözleri yaşlı bekleyen, atmadım da elim gitmedi hiç kiloları kabullenemedim.
Ayyy benim 32 beden var

Kuzu kırmızı etin yanında limonlu sirkeli yeşil salata ye, c vitamini demir emilimini arttırıyor. O şekerli çayı ben yazmadım, liseden beri şekersiz iciyom çayı da kahveyide

Sütlü kahve kumaş pontolon,kahve rengi kazak aldım.

Üstünde paralansin denir bizde, güle güle giy canom

Disardaydim gezdim kv ile saadet yaşayıp geldim

Ooooohhhh saaadetlerin en büyüğü

Ausencia ausummmm tatlı anne iyisin şükür
Benim evlad hayalin varmı sorusu üzerine evet anne kardeşim olsun istiyorum dedi ben şok ben manşet ben böööyle

Aha ordekim senin bebis haberi gelmiş gibi oldu

Bak ve geleceği gör mu diyosun
Kv ile saadet ustune kv nin mutfak dolapları temizledim sefami

Ben de kocaya temizlettim

ayyy benim pantalonlu bi konum var onu görsene :)) 48 bedenden 28 beden jean e .... gerçi sonra 26 da oldu

Ayyy ben hatırladım büyük bi pantolonun üstünde miniş bi pantolon vardi

Gözün aydın olsun canım eşin gelmiş.
Babana da hayırlı yolculuklar.
Yarında temizliği yaptın mı pazartesi tam gaz devam ediyoruz birlikte

Saģol daha ufak bedenleri sizlerin olsun inşallah

başlarsan harika ilerlersin sen ...

yok canım önümüzdeki hafta gideceğim , en son gittiğimde göremedi ama kıza benzetti ...

iyiyiz onun dışında , bulantılar vs..ancak kesildi

Kapalı olunca daha bir sorun oluyor ne dar olacak nede salaş duracak İkisini arasini tuturmak zor hanımların icinde olunca çok dikkat etmiyorum günlük yaşantıda olmuyor
Benim için seçenek daha az canım etek yok yuruyemiyorum kendisiyle geri pantolon kalıyor oda istediğim gibi bulamayınca sinir oluyorum ben bacaklar çok ince toto yok zaten nedense boru baca falan normal gibi duruyor ama bi hoşuma gitmedi bu ara lcw modelleri bide şeye takildim lcw 36 giydim normalde bedeni büyük deriz başka mağaza da giydim 36 aynı oldu lcw model mi kuculktu acaba diye aklımda deli sorular xs hiç ürünleri kalmamış sadece iki uç modelde xs ile başlıyor modellerinin çoğu m ile başlıyor artık lwc ne yapıyor diye düşünüyorum ben hep oradan alirim alışveriş bu defa bana pek uymadı yani

Menümü yazayım
Sabah
1 dilim tb ekmeği ve 1 yemek kaşığı yoğurt kaymağı(ev yapımı)
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Akşam
1 tane tam buğday unu ve yulaf unu karışımı ile yapılmış ıspanaklı gözleme
1 türk kahvesi
5-6 tane kuru üzüm
2 mandalina

Spor:30 dk egzersiz
su:2 lt su

@MiuLego
begum75

Burdayim canım önce çıktım dışarı gezdim dolaştım çocuklarla oradan kv ye gittim temizlik yapiverdim biraz önce girdim eve şimdi de hem buraya yazıyorum hem yemek yapıyorum

Ohhh maşallah hamarat hatun

Yok ben hemen lafı değiştirdim abla bişey anlamadım ben ne anlayacağım canım ki zaten ne olmuş nasıl olmuş :))

Yap kız bi kardeş

Tereyağını neyle yedin

Bu ay kreti kartını patlatım küdük öldürecek bunun nesi güzel

Geçmişe mazi derler deyip üste cikacaksin

İki aya olamam ben yavaş kilo veriyorum, yaza kadar olsa ooooooo
Oluruz oluruz ben 52 de 34 giyiyorum, her ay 4 er kilo hadi bakem

Benim ki gelmedi hala boşver balım ya iyi oldu geçen gelen akraba evi çok pis falan diye laf etti uzulmustum en azından mutfak dolapları hallettim gerisinde kendisi yapar inşallah

Dövek onu

İki pantolon iki tunik bir mont şimdilik

Ohhh güle güle giy

ada81 gözün aydın canım eşin gelmiş .... ve Allah kavuştursun firdevs gidiyormuş
Sagol canim ... firdevs gidiyor yarin sabah bi temizliğe girisecem sonra artik kendime gelecem insallah midem büyümüş sancili gececek 10 gun belli ;(

Canım biraz az olmuş süt yumurta protein almışsın 2 ekmek bir tarhana 3 dlm ekmekle karbon hit almışsin
Sebzen salatan yoğurdun şöyle dolu dolu ve bulamadım
Daha çok ve sağlıklı yesen canım

başlarsan harika ilerlersin sen ...

yok canım önümüzdeki hafta gideceğim , en son gittiğimde göremedi ama kıza benzetti ...

iyiyiz onun dışında , bulantılar vs..ancak kesildi
cok sukur canim sevindim ins hayirlisi ile kizdir.
aynen artik.hedefe hizla ilerlemek istiyorum

Sagol canim ... firdevs gidiyor yarin sabah bi temizliğe girisecem sonra artik kendime gelecem insallah midem büyümüş sancili gececek 10 gun belli ;confused:

bir yerden başlanacak canım bak 68-69 derken 70 de geldi ... o yüzden sancı çeke çeke de olsa sen halledeceksin bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…