@aeben bugün 80 dk yürüyüş yaptım. çok iyi oldu ama biraz hastaydımve hala sıkıntısı vardı kötü yaptı beni
Denedim canım geçen hafta -300 zor gittiAç geziyorum vallahi
Ayna beni mutlu ediyor canımCanım baskül değil aynaya bak o ne diyor
çok iyi etmişsin canım Allah hayrını kabul etsin karşılığını misliyle versin.Benim ki gelmedi hala boşver balım ya iyi oldu geçen gelen akraba evi çok pis falan diye laf etti uzulmustum en azından mutfak dolapları hallettim gerisinde kendisi yapar inşallah
İyi akşamlar canım hoşgeldiniyi akşamlar kızlar
Basliyalim canim bu alisma evresinde birbirimizi destekleyelimada gel seninle baslayalim bende senin gibi bir dur bi basla.listeye girip tam gazla devam etmek istiyorum
Zayifla dedim de bu kadar degil nedemek yaaa sanki o dedi diye mi kilo verdin kendini ne kadar onemli goruyorlar yahuuBen neden bazı insanları anlamakta sıkıntı yaşıyorum
Daha dune kadar sağda solda benim gobegimi sismanligimi konuşan insan bugün ayy çok zayifsin sana zayıfla dedim de bu kadar değil diyor neden ya bu kadar emeğe bu kadar uğrasa aaa çok güzel olmuşsun yakismis demek bu kadar mu zor sen kesinlikle bir formülün var diyipte yok diyince sadece dikkat ettim sağlıklı beslendim diyince neden yalan soyluyormussun gibi davranıyorlar
Yiğidin hakkını yiğide teslim etmek bu kadar zor mu gercektende zayiflamanin diyet ve spor dışında bir formülü varda biz enayiler mi bilmiyoruz
Fesatlık canım ya başka bişey değil.Ben neden bazı insanları anlamakta sıkıntı yaşıyorum
Daha dune kadar sağda solda benim gobegimi sismanligimi konuşan insan bugün ayy çok zayifsin sana zayıfla dedim de bu kadar değil diyor neden ya bu kadar emeğe bu kadar uğrasa aaa çok güzel olmuşsun yakismis demek bu kadar mu zor sen kesinlikle bir formülün var diyipte yok diyince sadece dikkat ettim sağlıklı beslendim diyince neden yalan soyluyormussun gibi davranıyorlar
Yiğidin hakkını yiğide teslim etmek bu kadar zor mu gercektende zayiflamanin diyet ve spor dışında bir formülü varda biz enayiler mi bilmiyoruz
üç buçuk abla ben de 30 oldumkaç yaşındaydı senin ufaklık hele de bakem ?
(aus ördeğe takar)
yok hala geldi bugün bebiş yok :)Aha ordekim senin bebis haberi gelmiş gibi oldu
sporuna sağlık kuzucumBegusum
Dün
90 dk tempolu yürüyüş
120 dk normal yürüyüş
Bugün
60 dk tempolu yürüyüş
20 dk normal yürüyüş
@begum75
@MiuLego
Munzevi Zencefil
canım böyle durumlarda dolapta acil bişeyler olsa keşke. Yani bir yumurta haşlayıp yada kırıp yiyebilirsin aslında yada bir közlenmiş patlıcanla yoğurt karışımı üsüne pul biber. Yani maksat aç bırakmamak metabolizmayı hala çalışır durumda bırakmak. Akşamlar uzun halsiz bırakır seni zaten yorulmuşsunda tüm gün. Kahvaltılık günü olmuş bugün hep.Saçma sapan bir menu
Sabah
2 tane yumurta yağda
1 dilim ekmek
Az domates salatalık
1 tane zeytin
Ogle
Azıcık peynir domates üzüm bir lokma ekmek
Akşam yok yoldaydim çok acim ama yiyecek halimde yok @MiuLegoMunzevi Zencefil
aynı ben
Ben neden bazı insanları anlamakta sıkıntı yaşıyorum
Zayifla dedim de bu kadar degil nedemek yaaa sanki o dedi diye mi kilo verdin kendini ne kadar onemli goruyorlar yahuu
Önemli görüyor tabi sağda solda telefon da tek konuştuğu ne kadar şişman olduğum oğluna yakismadigim gobegimdi şimdi elinden gitti ne konuşacak şimdi de çok zayıflamış kazulet gibi olmuş ama hiç yakismamis çünkü kendisi de benle diyet yapıyordu verdim diyor ama ustune 10 kilo daha almış 90 üstü su an açık belli ama 65 mis kabız ve şişmiş odemi varmisZayifla dedim de bu kadar degil nedemek yaaa sanki o dedi diye mi kilo verdin kendini ne kadar onemli goruyorlar yahuu
Anlar mi dersin
Bana göre fazla canım
Canım yiyemem dedim diğer misafir lerde vardı hocam nasıl edelim dedi biraz atistirmaliklarin varsa dedim kendiside şeker hastası aç kalamaz ordan cesaret alarak dedim sağolsun oda onları yiyince sevindi
Daha önce aynı evde c.tedi deyip ikramliklari yemustim ama çok şükür bugün mutluyum
Sadece tuzlayıp yedim. Çok severim kaşıklayıp yemeyi
Aslında senin agzından mucize bir iksir bekliyor sadece saglıklı diyince pekte işlerine gelmiyor...dün kv dukkan kiracısı eşime sormuş yenge hanım çok zayıfladı varmi formulu diye o da ne förmulu olcak yediklerine dikkat etti .millet kolay yol arıyor ilac ot çöp ondan inanmazlık ayagına yatıyolar. Takma bunları kafana çok üzerine gelirlerse agızlarına lafı tık ben kimsenin siparısi uzerine kilo vermiyorum kendi bedenim.saglıgim için veriyorum dersin olur biter.dengesizlerBen neden bazı insanları anlamakta sıkıntı yaşıyorum
üç buçuk abla ben de 30 oldumördek ausu yer
yok hala geldi bugün bebiş yok :)
sporuna sağlık kuzucum
canım böyle durumlarda dolapta acil bişeyler olsa keşke. Yani bir yumurta haşlayıp yada kırıp yiyebilirsin aslında yada bir közlenmiş patlıcanla yoğurt karışımı üsüne pul biber. Yani maksat aç bırakmamak metabolizmayı hala çalışır durumda bırakmak. Akşamlar uzun halsiz bırakır seni zaten yorulmuşsunda tüm gün. Kahvaltılık günü olmuş bugün hep.
aynı ben
Sağol canımanlamasa ne yazar
oooo ben aklıma gelenleri hiiçç demiyimsana bi maşallah diyim
valla helal olsun iyi biriymiş, zorlamamış seni. tabi görüp de yemediğin ve alternatif istediğin için de takdir ettim seni
gerçekten miafiyet olsun
Bence verdiğin kiloların hafifliğiyle ve güveniyle ağzının payını vermeliydin. Başarı senin başarın başkalarının bunu sahiplenmesine izin verme vayt.Ben neden bazı insanları anlamakta sıkıntı yaşıyorum
BencedeeeeeeeOğlun kaç kilosenin yürüyüş daha fazla sayılsın
Deseydin ya bebeim sen dedin diye zayıflamadım keyfim ve kahyası istedi diye zayıfladım diyee.. bunun adı tamamen kıskançlık güzelim abuk subuk ilaçlar bilmemneler kullanarak zayıflamalar moda olduğu için her zayıflayanı öyle sanıyolar. çünkü şu kürü yaptım desen kısa yoldan zayıflayacak hanım efendi uzun yol işine gelmiyo..Ben neden bazı insanları anlamakta sıkıntı yaşıyorum
üniversiteye başlasın hele bakarız artıkhe iyiymiş ...seni biliyorum da ..ufaklık içinde 1-2 sene daha varsonra ekşirim tepene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?