Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

migren ve regl ağrısı benim direk mideme vuruyor canım.Normal yiyemem. Hele bugün ilk günken Sabah yine yemeyecektim de kızım yemezsen daha çok ağrır dedi :) öyle yedim. Normalde yediğim senin dediğin gibi bir haftalık yeter sana :) Ha bide seni yenmek var tabii

Dünkü menum
Sabah 2 d çavdar ekmekle tost
Domates salatalık peynir

Ara tarçınlı sut yarım elma

Öğlen 1 kase musli

Aksam
Yarım tava hamsi
Salata 1 dilim çavdar ekmek

Ara biraz fındık içi çiğ
1 kare bitter
2 lt su

kuru fasulye yanında turşu da ye ama üzülür sonra
Afiyet olsun canım güzel menü

Beni yenmek önemli tabi ama önce sağlık balım akşama iki uç kasıkta olsa yemek ekle lütfen benim hala geldi azicikta olsa ama abartılı bi sisim inşallah geçer cumaya

Eflal yaaa

Bugünkü menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin biraz peynir ve kaşar peyniri domates 2 dilm çavdar ek

Ara kakaolu süt yarım elma 1 mandalina

Öğlen tam buğday lavasima sardigim 2 çiğ köfte domates ve marulla birlikte
Ayran 1 kornison turşu

Aksam tavuk sis yapmayı düşünüyorum yanına salata ve çorba içerim belki değişir

Beni yenmek önemli tabi ama önce sağlık balım akşama iki uç kasıkta olsa yemek ekle lütfen benim hala geldi azicikta olsa ama abartılı bi sisim inşallah geçer cumaya
Tamam inşallah iyi olursam akşama yerim senin için cumaya daha çok var iner bence gösterdiyse kendini yarına tam gelir dört gün var daha

Telafi edersin canım

Tamam inşallah iyi olursam akşama yerim senin için cumaya daha çok var iner bence gösterdiyse kendini yarına tam gelir dört gün var daha
Ria var ya bende hiç belli olmuyor bazen 4 5 gün gelmez öyle bakalım ama bu defa gelecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…