- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
migren ve regl ağrısı benim direk mideme vuruyor canım.Normal yiyemem. Hele bugün ilk günkenTamam menü ön numara ama sen korumadasin ve diyet menusu migren regl ikisi var diyorsun bu kadar az beslenmek yani baş ağrısı artırmanın tabi ki hastalığını en iyisi sen bilirsin ama benim gözüm akşam yemek aradı sabahta sağlam bi menü olmamış bence tabi dediğim gibi yine en iyisi sen bilirsin
Mortime bakin vay anam vay bide arada kaptanı tavlıyorAntepia27 normalde eski düzeninde hep kaçamak yapardı haftasonu bilirsiniz
Misafirlikte.. bana mesaj atmış.. şöyle:
Reddettiklerim
Eki Görüntüle 2077053
Yediklerim (ev sahibi bunları getirmiş onun için):
Eki Görüntüle 2077052
Çok duygulandım
kuru fasulye yanında turşu da ye ama üzülür sonraSabah
2 dikim ekmek tb
2 tane yağda yumurta
Peynir zeytin domates salatalık azar azar
Az üzüm
Ara 1 tane Türk kahvesi
1 dilim portakal
Akşam
3 4 yemek kaşığı kuru fasulye
Salata
Yoğurt
Su 3 litre olur
@MiuLegoMunzevi Zencefil
Tesekkur ederim canim. Evde pancar vardi. Ben de onu kapya biberle corba yaptim. Ishal yapti gece boyuncasabah yazmışsın 49 lar görünmüş ama ishal olmuşsun hayırdır inşlallah yediğin bişeymi dokundu çok geçmiş olsun
Beni yenmek önemli tabi ama önce sağlık balım akşama iki uç kasıkta olsa yemek ekle lütfen benim hala geldi azicikta olsa ama abartılı bi sisim inşallah geçer cumayamigren ve regl ağrısı benim direk mideme vuruyor canım.Normal yiyemem. Hele bugün ilk günkenSabah yine yemeyecektim de kızım yemezsen daha çok ağrır dedi :) öyle yedim. Normalde yediğim senin dediğin gibi bir haftalık yeter sana :) Ha bide seni yenmek var tabii
Yerim be turşu beni sisirmez ki hep tuzlu yediğim için hayatım boyunca tiklamiyor beni tansiyonum 9 5 hep o yüzden tuz candır banakuru fasulye yanında turşu da ye ama üzülür sonra
Afiyet olsun canım güzel menü
Whiteblacklife kv ni okudum. Aklıma şu geldi, Avrupa yakası dizisinde Şahika vardı, ayy bebeeem benimki gazdan mütevellit şişkinlik derdi senin kv de çok afedersin nasıl kabızlık ki içinde 25 kilo b. taşıyor tövbe estağfurullah ağzımı bozdurdu yaa
Tamam inşallah iyi olursam akşama yerim senin içinBeni yenmek önemli tabi ama önce sağlık balım akşama iki uç kasıkta olsa yemek ekle lütfen benim hala geldi azicikta olsa ama abartılı bi sisim inşallah geçer cumaya
Seni de sevmemiş o zamannn... ben severim seni deMerak etme bana da demedi@MiuLego
hadi yaaYerim be turşu beni sisirmez ki hep tuzlu yediğim için hayatım boyunca tiklamiyor beni tansiyonum 9 5 hep o yüzden tuz candır bana
Ivittt olabilirrrSucuklu pattis yemeği
Oooo çiçeaaaam spora başladın yani
Oh şükürler olsuuuunnnn
Bu hafta senin altın haftan olacak eğer sporunu aksatmazsan
Telafi edersin canımben temiz değilim kızlar
dün gece 4 e kadar oturduk
soslu döner falan ,filan yemedim ama
biraz kaçırdım
çikolata, az cips ama pişman değilm
ağzıma lokma koymadım henüz,
bi salata yerim bugün sadece yada yoğurt
açta değilim zaten
Ria var ya bende hiç belli olmuyor bazen 4 5 gün gelmez öyle bakalım ama bu defa gelecek gibiTamam inşallah iyi olursam akşama yerim senin içincumaya daha çok var iner bence gösterdiyse kendini yarına tam gelir dört gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?