- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
Allah razi olsun sağol canim... uc kurusla ne ben zengin olurum nede karsi taraf halden anlamak lazim diye düşünüyoruz...Allah rizik kapilarinizi arttirsin ada .
Ne guzel ev sahibisiniz..
Yağ hücreleri genişledi zaman daha çok iştahı arttirip daha çok besin talep edermis. Ondan bahsediliyor. Yedinci iştah artıyor yemegine de iştah azaliyormus. Ama tamamen hiç bitmiyor. Sanırım hep mücadele edeceğizAslında beyin algısı yada mide kuculuyor mantığına inanmıyorum ben otursam bir değil 3 İskender yiyecek kapasiteye hala sahibim ama ne biliyor musun gerçek sebebi bir daha o kilolara cia korkusu
Arada lazım oda banu Miss gibi çorba ye tabi kidün misafirlerim le yedim cnm
pişman değilim ,diyet hep diyet sosyal ortam oluyor
dünü telafi etmek amacıyla bugün tek öğün yedim,peynirli salata ve merçiçek çorba ,çorba yemezdim de çok cnm çekti annem yapmıştı
Aynen öyle geçen tv de izliyorum mide normalde küçücük onu büyüten biziz bunun sonu yok yemenindd önemli olan nerede dur demeyi bilecehimizYağ hücreleri genişledi zaman daha çok iştahı arttirip daha çok besin talep edermis. Ondan bahsediliyor. Yedinci iştah artıyor yemegine de iştah azaliyormus. Ama tamamen hiç bitmiyor. Sanırım hep mücadele edeceğiz
Sogan kürunu denedin mi yaşın dahagencEcemm artık 5. Sen yapıp geçebilirsin malasef menopoz a girdim çok zor
Erenin nasıl benim eren 13 yaşında tam ergen tripleri
Benim kortizon aldigim ağır ilaçlardi çok ağır usutmustum nefes alamiyordum cigerlerime inmiyordu. Oksijen tüpü bağlandı nefes almam için. Ilk bebek için kesin birsey diyemediler ne kadar etkiledigini ben de hamilelik şekeri çıktı o da etkili oldu. Doktorun dediği bize bu . Bu arada ben tüp bebek tedavisi hiç gormedim ne zaman tedavi için doktora gitsek hamile ciktim. Öyle bir Hikayem de var. Geçen yaz mesela mayısta tahlil yaptırdım yeniledik ramazan geçsin tatile gidip gelelim tüp yapalım dedik tatil dönüşü hamile olduğum ortaya çıktı yine ama bu sefer dış gebelik gecirdim 40 günde anca düştü iğnelerle. Şimdi 29 ocakta yine 1 hafta ailelerimizin yanına gidecegiz dönüşte tedaviye başlayacağız bakalım bu sefer nasıl olacak.Hemen favorilere ekledim çoook sağol deniycem
Cakilim bazı tüp bebeklerde bebek tutunsun diye kortizon kullanılıyor, buna bağlama.
Sen gen analizi yaptirdin mi? Pihtilasma faktörlerine baktirdin mi?
Anlatsam trajedi gibi olur.yaza insallah cikicaz.Cokkkk amin.zaten son demlerimi yasiyorum yazada cikmazsak biter bu isAyy Allah yardımcın olsun yavrum.. kendi evinize çıkma ihtimaliniz yok mu peki neden birlikte oturuyosunuz
İncir Uyutmasi tarifi
Bu tatlının en önemli özelliği şeker kullanılmaması. Şekersiz diye az tatlı olduğunu düşünmeyin ama. Tatlılık sıralamasında en üstlerde yer alan meyvelerden biri olan incir yeterli tadı sağlıyor. Yine de şekersiz ve meyveli olduğu için “hafif tatlı” kategorisine girebilecek, bir başka deyişle daha az suçlulukla yenebilecek bir tatlı bu.
MALZEMELER
KAÇ KİŞİLİK?
- 2,5 su bardağı süt
- 7 adet kuru incir (yaklaşık 150 gram)
- 5 tatlı kaşığı iri dövülmüş ceviz içi
5 KİŞİLİK
HAZIRLAMA SÜRESİ
180 DAKİKA
PİŞİRME SÜRESİ
10 DAKİKA
Püf noktası:
El doğrayıcınız yoksa sütü ısıttıktan sonra rondoya koyup incirlerle birlikte rondodan geçirebilirsiniz.
Pişirme önerisi:
İnek sütü yerine keçi sütü de kullanabilirsiniz.
NASIL YAPILIR?
ALINTIDIR..
- Kuru incirleri yıkayın, birkaç dakika suda bekletin. Saplarını kesip, incirin geri kalanını küçük zar şeklinde doğrayın.
- Sütü yoğurt mayalama sıcaklığına kadar ısıtın. (Serçe parmağınızı süte batırdığınızda ılıktan sıcağa doğru olacak ama elinizi yakmayacak.) O sıcaklığa geldiğinde ocağın altını kapatın.
- Isınmış sütün içine incirleri ekleyin ve el doğrayıcısıyla incirleri parçalayın. İncir parçası kalmamasına dikkat edin.
- Tatlıyı kuplara paylaştırın. Her bir kupun üzerine birer tatlı kaşığı ceviz koyun, üzerine kaşıkla hafifçe bastırın.
- Kupları bir tepsiye yerleştirip üzerine streç film geçirin. Üzerine de bir mutfak örtüsü kapatıp, tatlıyı üç saat oda ısısında mayalandırın.
- Tatlı mayalandıktan sonra buzdolabına alın ve buzdolabında saklayın. Soğuduktan sonra sevdiklerinizle paylaşın.
Kaynak:Yemek.com
Anlatsam trajedi gibi olur.yaza insallah cikicaz.Cokkkk amin.zaten son demlerimi yasiyorum yazada cikmazsak biter bu is
Sogan kürunu denedin mi yaşın dahagenc
Benim eren 10yasinda oda tripli 5.büyük konusmayacam başıma geliyor Hayirlisi
Herkese iyi geceler bol.leptinler
menün güzel canımİyi aksamlar kizlar
Menu yazayim
Sabah 2 yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin 3 ceviz 1 tane biber
Ara
Sade turk kahvesi 2 tane kayisi kurusu
Aksam
Zeytinyagli pirasa 6 kasik yedim
1 kase bol biberli limonlu yogurt
2.5 litre su
Allah razi olsun sağol canim... uc kurusla ne ben zengin olurum nede karsi taraf halden anlamak lazim diye düşünüyoruz...
Anlatsam trajedi gibi olur.yaza insallah cikicaz.Cokkkk amin.zaten son demlerimi yasiyorum yazada cikmazsak biter bu is
İncir Uyutmasi tarifi
Kizlarrr tatlı krizine iyi gelir bence.
Nevomdan aldım onu bu hafta yencemm
çok pis ilerliyorum
Sporumu toplu yazacağım
Bekle benii Nevomm
simit makarna olmasaymış iyiymiş canım karbon olmuş hep desiğin gbi off şu hafta sonları diyetler yapılıo ama spor aksıyo o geliyo şuraya gt buraya gt yoruluyoz spor yapamıozMenum
12.00
1 domates
30gr beyaz peynir
Yarım simit
Saat 15.00
6 tane çilek
2 tane ceviz
Saat 16.00
1 muz
Saat 17.00
2 mandalina
Saat 19
Roka yeşillik domatesli salata üstüne 30 gr haşlanmış makarna
Saat 20.
2 tane mandalina
Şeker istegimi dizginleyemiyorum ondan çok meyve yedim hep karbon oldu bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?