Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslında beyin algısı yada mide kuculuyor mantığına inanmıyorum ben otursam bir değil 3 İskender yiyecek kapasiteye hala sahibim ama ne biliyor musun gerçek sebebi bir daha o kilolara cia korkusu
Yağ hücreleri genişledi zaman daha çok iştahı arttirip daha çok besin talep edermis. Ondan bahsediliyor. Yedinci iştah artıyor yemegine de iştah azaliyormus. Ama tamamen hiç bitmiyor. Sanırım hep mücadele edeceğiz

Arada lazım oda banu Miss gibi çorba ye tabi ki

Aynen öyle geçen tv de izliyorum mide normalde küçücük onu büyüten biziz bunun sonu yok yemenindd önemli olan nerede dur demeyi bilecehimiz

Hemen favorilere ekledim çoook sağol deniycem

Cakilim bazı tüp bebeklerde bebek tutunsun diye kortizon kullanılıyor, buna bağlama.
Sen gen analizi yaptirdin mi? Pihtilasma faktörlerine baktirdin mi?
Benim kortizon aldigim ağır ilaçlardi çok ağır usutmustum nefes alamiyordum cigerlerime inmiyordu. Oksijen tüpü bağlandı nefes almam için. Ilk bebek için kesin birsey diyemediler ne kadar etkiledigini ben de hamilelik şekeri çıktı o da etkili oldu. Doktorun dediği bize bu . Bu arada ben tüp bebek tedavisi hiç gormedim ne zaman tedavi için doktora gitsek hamile ciktim. Öyle bir Hikayem de var. Geçen yaz mesela mayısta tahlil yaptırdım yeniledik ramazan geçsin tatile gidip gelelim tüp yapalım dedik tatil dönüşü hamile olduğum ortaya çıktı yine ama bu sefer dış gebelik gecirdim 40 günde anca düştü iğnelerle. Şimdi 29 ocakta yine 1 hafta ailelerimizin yanına gidecegiz dönüşte tedaviye başlayacağız bakalım bu sefer nasıl olacak.

Ayy Allah yardımcın olsun yavrum.. kendi evinize çıkma ihtimaliniz yok mu peki neden birlikte oturuyosunuz
Anlatsam trajedi gibi olur.yaza insallah cikicaz.Cokkkk amin.zaten son demlerimi yasiyorum yazada cikmazsak biter bu is

İncir Uyutmasi tarifi
Kizlarrr tatlı krizine iyi gelir bence.
Nevomdan aldım onu bu hafta yencemm
çok pis ilerliyorum
Sporumu toplu yazacağım
Bekle benii Nevomm

Sabah09:00(ceviz suyu)
1.5 dilim kepek ekmeği
Yarım tavaktan az kıymalı yumurta(yağsız)
Yarım dom.
Roka nane
Yarım kk az peynir
Pekmez

Öğlen yok

Akşam18:30
İki kaşık bulgur pilavı
4 tane tavuk incik(haşlanmış)
Bol salata
Ayran

Akşam yatmadan önce
Tarçınlı limonlu çay

Su:2.50 lt
Spor yok malesef ama üç saat boyınca temizlik yaptım

Anlatsam trajedi gibi olur.yaza insallah cikicaz.Cokkkk amin.zaten son demlerimi yasiyorum yazada cikmazsak biter bu is

Handee canım okudum beraber oturuyormussunuz
Allah bir an evvel ayrı eve çıkmanı nasip etsin.
O zamana kadar da sana güç kuvvet versin.
Kalbine genişlik ferahlık versin..

İyi aksamlar kizlar
Menu yazayim
Sabah 2 yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin 3 ceviz 1 tane biber

Ara
Sade turk kahvesi 2 tane kayisi kurusu

Aksam
Zeytinyagli pirasa 6 kasik yedim
1 kase bol biberli limonlu yogurt
2.5 litre su
menün güzel canım

Menum

12.00
1 domates
30gr beyaz peynir
Yarım simit

Saat 15.00
6 tane çilek
2 tane ceviz

Saat 16.00
1 muz

Saat 17.00
2 mandalina

Saat 19
Roka yeşillik domatesli salata üstüne 30 gr haşlanmış makarna

Saat 20.
2 tane mandalina

Şeker istegimi dizginleyemiyorum ondan çok meyve yedim hep karbon oldu bugün

Allah razi olsun sağol canim... uc kurusla ne ben zengin olurum nede karsi taraf halden anlamak lazim diye düşünüyoruz...

oyyy kalbine düşüncene kurban.
Ben de senelerce kirada oturdum, rabbim yolumuzu açtı ev aldık, şimdi de ikinci evi alıp kiraya verdik. Kiraciyla bizim muhabbetimizde öyle. Ben çok çektim başkasına cektiremem dedim, eşim zaten iyi bi insandır. Resmen kiyamiyoruz, rabbim iyi insanlarla karsilastirsin inşallah.

Gönlüne ferahlık dolsun inşallah kuzu

İncir Uyutmasi tarifi
Kizlarrr tatlı krizine iyi gelir bence.
Nevomdan aldım onu bu hafta yencemm
çok pis ilerliyorum
Sporumu toplu yazacağım
Bekle benii Nevomm

Ayyy bende çok severimmm

simit makarna olmasaymış iyiymiş canım karbon olmuş hep desiğin gbi off şu hafta sonları diyetler yapılıo ama spor aksıyo o geliyo şuraya gt buraya gt yoruluyoz spor yapamıoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…