Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynı ben hep acaba diyorum ilk hamileligimde 10 gün çok ağır grip geçirdim hamile olabilirim diye hatta tüp bebek için kontrollere gidiyorduk doktor yumurta çatlamis dedi iyi bebek yok nasılsa diye hastaneye yattım kortizonlu oksijen verdiler nefes alamiyordum artık mecburduk sonra 1 hafta sonra hamile olduğum çıktı ortaya. Günlerce aglamistim keşke dayanabilseydim diye ama doktor nefes alabilmem için vermisti bebekte sorun olursa almalıyız dediler ben 3 ay dua ettim allahım bu kararı bana verdirme hakkımızda hayırlısıni ver diye. 3 ay sonra aniden bebeğin kalbi durdu. Ben o günden beri emin olmadan ağrı kesici bile almam. O karar çok zor bir karar o korku çok zor.

Çizgi ötesimi neydi miuşum ay gerildim ... eve geldik takip ettiğimiz yabancı bi dizi vardı onun 2. Sezonunuda bitirdik devamı 2 sene sonraymış bu gerginlikle hadi uyu eşimde yok artık küçük cadıyla sarılır yatarız

Hemen favorilere ekledim çoook sağol deniycem

Cakilim bazı tüp bebeklerde bebek tutunsun diye kortizon kullanılıyor, buna bağlama.
Sen gen analizi yaptirdin mi? Pihtilasma faktörlerine baktirdin mi?

TLC deki ağır yaşamları izliyorum
Gündem özelde obezite sorununu da seyret sanırım 3 aralık günü gerçekten güzel bir program. Psikiyatr kenan eren kadının tabağına yemek yerine kocasından duymak istediği güzel bir söz, istediği bir ihtiyacı koyar dedi. Sorunu çok güzel anlatiyorlar

Peki bunu düzenli mi içiyoruz. Bağırsak tembelliği yaparsa ya
Ne güzel çok sanslisin. Benim de Afedersin bingil bingil sarkiyor heryerim. Beni de daha fazla kilolu sanıyorlar.

Yani tabiki iyibişey aslında ama ben 65 kiloyken aşırı şişmanladım acil kilo vermem lazım derken herkes hiç göstermiyosun aaa aaaa hiç gerek yok dedikçe bende amaaaannn dedikçeeee bi baktım 72 oldum hala aynı muhabbet.. böyle böyle hırslanamıyo insan boşveresigeliyo. Zaten diyet gaz işi gaza gelmezsen başlayamıyosun

Gel sen İstanbul daki ev sahiplerinden öğren balım bırak on tl geven banka 2 tl kesmiş bizden kaynaklı değilmiş adam aradı 2 tl eksik neden eksik dekontu gönderdim de öyle sustu lan 2 tl nedir be
Bizim avukatimiz var 11 yıldır direk avukatla muhattap oluyoruz ev sahibi karışmaz hiç

Hangi dizi kızz

Sağol canim evet cook şükür Rabbim ne zaman dara dussek hep bi kapı açıyor.

Sedan olsun banum ya iyi gezdin mi temiz misin

dün misafirlerim le yedim cnm
pişman değilim ,diyet hep diyet sosyal ortam oluyor

dünü telafi etmek amacıyla bugün tek öğün yedim,peynirli salata ve merçiçek çorba ,çorba yemezdim de çok cnm çekti annem yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…