Aynı ben hep acaba diyorum ilk hamileligimde 10 gün çok ağır grip geçirdim hamile olabilirim diye hatta tüp bebek için kontrollere gidiyorduk doktor yumurta çatlamis dedi iyi bebek yok nasılsa diye hastaneye yattım kortizonlu oksijen verdiler nefes alamiyordum artık mecburduk sonra 1 hafta sonra hamile olduğum çıktı ortaya. Günlerce aglamistim keşke dayanabilseydim diye ama doktor nefes alabilmem için vermisti bebekte sorun olursa almalıyız dediler ben 3 ay dua ettim allahım bu kararı bana verdirme hakkımızda hayırlısıni ver diye. 3 ay sonra aniden bebeğin kalbi durdu. Ben o günden beri emin olmadan ağrı kesici bile almam. O karar çok zor bir karar o korku çok zor.bende korkuyorum aslında bebek yoktur kesin yine ama umut etmekten vazgecemiyorum ya varsa diyorum
tamam sagol kuzum.aslinda 1 hafta sonra hamile olup olmadigim ortaya cikar ama sanki evde durdukca sisiyorum.leslie de baya hareketli bi spor cesaret edemedim bilemedim yaabelki sabahlari tempolu olmasa da cok,normal bi yürüyüş yapabilirim
52 idi kuşum
Çizgi ötesimi neydi miuşum ay gerildimVaaayyy ne güzel hangi filme gittiniz adaşım
Tamam diyete zarar geldi mi
O gün gelsin de..
Harikasın kuxummm
Süper menü buuuuu
Yeme akşam tut kendini aynen nasılsa yarın kahvaltı yapacaksın:)
Hehehehehehe senin kutlamanı sevsinler o bile sağlıklı afiyet olsun kuzum
Kuzum haftada 3 gün sıkılaşma yapsan yeter zaten.. şuan sıkı olabilirsin ama kilo verdikçe ihtiyacın olacak
Ba yıl dımmmmmmmmm
Dürtücü çaylarını çok seviyom
Sporun çoook güzel yaşasın
Sadece yürüyüş sana hiç yakışmıyor
Oooooo ne güzel haber yahuuuu eşten tam destek
Sen benim yazıyı okurken dondurma yedmişsin ,diyeyim ben sana sende bacım bir dondurma özlemi var,halaya kalkmıssın yeni gelin gibi altan altan gülüyon.halayda dikkatini tırnakların cekimiş hele bir bakayım derken o da ney cebinden törpü hatta yan kesiki cikartıp halayın ortasına sandalyeyi cekip bir güzel törpü yapmışsin.tabi seni zorlasak matkap felanda cikar bir yerlerinden dökülur verir.sonra anacıgım 3 ayak halaydan vaz gecip zumba yapmaya karar vermişsin zumba biraz seni sarmış saç baş dagılmış sonra tabi bukadar seyi yaşarkende gözler yerinde durur mu Fel fecir dönüyor bu hissiyatasın
Yaz demeyin bana kötü dohanıyor
Dürtücü çay:
Her sabah iki kuru kayısı minik parçalara kesilir
3-4 parça taze zencefil
Bir çubuk tarçın (ya da 1 çay kaşığı toz tarçın)
1 çay kaşığı karanfil
Koyulur bir güzel kaynatılır
Hey sabah bol bol içilir mis gibi de kokuyor zaten
Bir de bir iki gün aç karnına zeytinyağı iç ilk günler sonra ihtiyaç kalmıyor zaten
Çay da aç karnına içilecek
Aynı ben hep acaba diyorum ilk hamileligimde 10 gün çok ağır grip geçirdim hamile olabilirim diye hatta tüp bebek için kontrollere gidiyorduk doktor yumurta çatlamis dedi iyi bebek yok nasılsa diye hastaneye yattım kortizonlu oksijen verdiler nefes alamiyordum artık mecburduk sonra 1 hafta sonra hamile olduğum çıktı ortaya. Günlerce aglamistim keşke dayanabilseydim diye ama doktor nefes alabilmem için vermisti bebekte sorun olursa almalıyız dediler ben 3 ay dua ettim allahım bu kararı bana verdirme hakkımızda hayırlısıni ver diye. 3 ay sonra aniden bebeğin kalbi durdu. Ben o günden beri emin olmadan ağrı kesici bile almam. O karar çok zor bir karar o korku çok zor.
Gündem özelde obezite sorununu da seyret sanırım 3 aralık günü gerçekten güzel bir program. Psikiyatr kenan eren kadının tabağına yemek yerine kocasından duymak istediği güzel bir söz, istediği bir ihtiyacı koyar dedi. Sorunu çok güzel anlatiyorlarTLC deki ağır yaşamları izliyorum
Dürtücü çay:
Her sabah iki kuru kayısı minik parçalara kesilir
3-4 parça taze zencefil
Bir çubuk tarçın (ya da 1 çay kaşığı toz tarçın)
1 çay kaşığı karanfil
Koyulur bir güzel kaynatılır
Hey sabah bol bol içilir mis gibi de kokuyor zaten
Bir de bir iki gün aç karnına zeytinyağı iç ilk günler sonra ihtiyaç kalmıyor zaten
Çay da aç karnına içilecek
Ne güzel çok sanslisin. Benim de Afedersin bingil bingil sarkiyor heryerim. Beni de daha fazla kilolu sanıyorlar.
Bizim avukatimiz var 11 yıldır direk avukatla muhattap oluyoruz ev sahibi karışmaz hiçGel sen İstanbul daki ev sahiplerinden öğren balım bırak on tl geven banka 2 tl kesmiş bizden kaynaklı değilmiş adam aradı 2 tl eksik neden eksik dekontu gönderdim de öyle sustu lan 2 tl nedir be
Çizgi ötesimi neydi miuşum ay gerildim... eve geldik takip ettiğimiz yabancı bi dizi vardı onun 2. Sezonunuda bitirdik devamı 2 sene sonraymış bu gerginlikle hadi uyu eşimde yok artık küçük cadıyla sarılır yatarız
Sedan olsun banum ya iyi gezdin mi temiz misinhu huuuuuuyu
ne var ne yok
kim var kim yok
ay ne yoğun hafta sonu geçti
yahu
Sağol canim evet cook şükür Rabbim ne zaman dara dussek hep bi kapı açıyor.ben de izliyorum. 1200 kcal veriyolar o kilodaki insanlara
kızzz o ne güzel ev sahipliği, yüreğinizi severim sizin. başka yerden size görmediğimiz bi yardım geliyordur
ooooo telafi diosuuuunnnn
eyttt kim tutar seni
Stranger things miş, türkçesi garip şeyler hakkat gariptiHangi dizi kızz
Kan tahlilinde 15 günde çıkıyor sanırım kan tahlili yapacakSen nasıl bir haftada hamile olduğunu anlayacaksın bide ben onu anlamadım
Allah rizik kapilarinizi arttirsin ada .Sağol canim evet cook şükür Rabbim ne zaman dara dussek hep bi kapı açıyor.
Stranger things miş, türkçesi garip şeyler hakkat garipti
Ben de ya bende nerelerdesin saydin ablaDaimi Mortimsaydin78 öpüyorum seni bide çok seviyorum bide çok özledim bide hep aklımdasın..
Sedan olsun banum ya iyi gezdin mi temiz misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?