Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben hiç yemedim bilmiyorum tadını ama canım bişeyler istedi tarif aradım bunu buldum...
Cevizi çok seviyorum onun girdiği herşey Güzel olur demii

Süper menü beee
Çok heyecanlıyım regl de geldi ayy cuma neler olucuuukkkkk

Spor da süper kuzucuğum
Bak hele yediklerine bakkkk
Eridi gitti bile o yediğin makbuşum gönül rahatlığıyla uyu sen şimdi:)

Kaptanim 2 kişi degilmisin iz 4+1 ev büyük degilmi canım bütün odaları kullaniyomysunuz temizliği zordur
Biz ünv 2 arkadaş 3 +1 galiba odalar boştu biz bı oda mutfak kullanirdik
Sığmıyoruz bile fatmam
Hahahhahahahs gece baya heyecanlı geçicek
@MiuLego
@nehirnil111
Bugunku spor
1200 ip
20dk plates
300point
Vaaaayyyyyyy ne güzel spor o öyle yahu maşallah
Süper menü kuzucuuuummm
Spor sözünü de aldım yarın içinnnn
Gelsin eksileer
Artı getirecek menü bu çakıl

Bu hafta lesliye ağırlık vericem perşwmbe sadece yürüyüş yapcam kuzum. Lesliyle daha çok gidiyo sanki kilolar

simit makarna olmasaymış iyiymiş canım karbon olmuş hep desiğin gbi off şu hafta sonları diyetler yapılıo ama spor aksıyo o geliyo şuraya gt buraya gt yoruluyoz spor yapamıoz
Hala proteine alisamadim hala sevmiyorum et tavuk yumurta peynirle yürütmeye çalışıyorum

Pihtilasma ve bir kaç test yaptılar ilk kalp durmasında birsey çıkmadı. Hepsi temiz tüm tahliller normal hormonlar hersey. Ocaktan sonra yine tahlil yapılacak bakacaklar bi sorun varmı

Bi de bebek çok sıkı tutunuyor kürtaj gerekiyor o da sorun benim için 8 tane düşük yapabilirmisim doktor en son onu dedi onun için rapor verecekler.

Gerçekten mi ama kontrollü yedim saniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…