Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

TLC deki ağır yaşamları izliyorum

ben de izliyorum. 1200 kcal veriyolar o kilodaki insanlara

kızzz o ne güzel ev sahipliği, yüreğinizi severim sizin. başka yerden size görmediğimiz bi yardım geliyordur

Aynen öyle adam kiralar bi duysan İstanbul yolundan geçmesin en dandik evler 1000 tl başlıyor geçen ev bakıyoruz 75 m kare ev 1200 tl

ooooo telafi diosuuuunnnn

Eşim beni çalıştırmaya karar verdi, artık Leslie’den sonra boks antremanı yapacağız birlikte yuppiie

eyttt kim tutar seni

500 ip artı squatgirl in tum vucudu sıkılastıran egzersiz diye bı videosunu yaptım 20 dk kurabiye gibi dusuncesi canım hatayın bayramlarda falan yapılan Bı yöresel kurabiyesi gecen gittiğimizde almıştık bayatlamıyor da namussuz benım de hala gelecek tatlı tatlı diye oluyorum ama Bı daha olmaz Insallah bos Bı anıma denk geldi

Sadece yürüyüş sana hiç yakışmıyor

söz alıştıkça arttırıcam, bugün normaldede toto yer görmedi ondan da yorulmuş olabilirim

kız dürtücü çay ne? bende kabızım,kuru erik çözmedi

Baklava

Eki Görüntüle 2077497

Asla unutmam o baklavayı daha ben..

Bidaha ye bak napıyorum
Bugün gözümü fena belletmiştim birde Avm deyim ya 1 minik kase yer fıstıktan sonra yani ben iptal oldum o yemek kokuları yetti bana ayranla zor bastırdım mide mi @MiuLego isteksiz mezün etti ya ben carpıldım zaar

Maleseff

Canim doktor ilk 3 hafta spor vermiyor sonrasında tutunduktan sonra sadece yuruyus veriyor o da 45 dakikayı gecmemeli. Geçen hamileligimde bilmiyordum yürüyüş yaptım kanamam baslamisti. Doktor ozaman dedi hamilelik şüphesi oluştuğu anda spor birakilmali diye. Ben ocakta baslayacagim için spor yapiyorum ama sen korunmayi bıraktın dikkat et derim. Bide otururken kendini bırakır gibi oturma atma kendini koltuga ona da dikkat etmem soylenmisti. Gerçi benim 2 sıkıntılı gebeligim oldu belki ondan doktor çok üstüme düşüyor. Belki sende sorun olmaz

Ay çok teşekkür ederim canım moral oldun bana :))

söz alıştıkça arttırıcam, bugün normaldede toto yer görmedi ondan da yorulmuş olabilirim

kız dürtücü çay ne? bende kabızım,kuru erik çözmedi

Dürtücü çay:
Her sabah iki kuru kayısı minik parçalara kesilir
3-4 parça taze zencefil
Bir çubuk tarçın (ya da 1 çay kaşığı toz tarçın)
1 çay kaşığı karanfil
Koyulur bir güzel kaynatılır
Hey sabah bol bol içilir mis gibi de kokuyor zaten
Bir de bir iki gün aç karnına zeytinyağı iç ilk günler sonra ihtiyaç kalmıyor zaten
Çay da aç karnına içilecek

Son düzenleme:
Gündem özelde beyin gelisimini anlatıyor ve 100 yılda beyin şekerli şeyler yeme üzerine evrimlesti bunu geri döndürmek zor diyorlar bakalım programin sonunda neye karar verecekler

Ne güzel çok sanslisin. Benim de Afedersin bingil bingil sarkiyor heryerim. Beni de daha fazla kilolu sanıyorlar.

Kaptanim 2 kişi degilmisin iz 4+1 ev büyük degilmi canım bütün odaları kullaniyomysunuz temizliği zordur
Biz ünv 2 arkadaş 3 +1 galiba odalar boştu biz bı oda mutfak kullanirdik

Bende 4kutu ne haber
O degilde bebe sayimiz esit korkuyorum

Hadi biriniz 5 leyin

Beyin algısı hemen degismezmis hala kendini eski kiloda düşünüp yemek güdusu verirmis.

Kaptanim 2 kişi degilmisin iz 4+1 ev büyük degilmi canım bütün odaları kullaniyomysunuz temizliği zordur
Biz ünv 2 arkadaş 3 +1 galiba odalar boştu biz bı oda mutfak kullanirdik

Ecemm artık 5. Sen yapıp geçebilirsin malasef menopoz a girdim çok zor

Erenin nasıl benim eren 13 yaşında tam ergen tripleri

Beyin algısı hemen degismezmis hala kendini eski kiloda düşünüp yemek güdusu verirmis.
Aslında beyin algısı yada mide kuculuyor mantığına inanmıyorum ben otursam bir değil 3 İskender yiyecek kapasiteye hala sahibim ama ne biliyor musun gerçek sebebi bir daha o kilolara cia korkusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…