- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Hadi biriniz 5 leyin
Bende 4kutu ne haber
O degilde bebe sayimiz esit korkuyorum
TLC deki ağır yaşamları izliyorum
Ayyy haklisin canim ev sahipleri cok uyanik.. kiz bizim kendi evimiz malatyada boyle havuzlu kompleksli olan bi sitede... bizim kiracilar kira bu olsun diyorlar esim he diyor.. bu yil artirmasak olur mu diyorlar esim he tamam diyor... en son dayanamadim dedim bu sene artiralim soyledik himm ama bizim kizimiz hasta ne olur artirmayalim da ocak itibari ile artirsak olur mu dediler bizde kiyamadik esimle tamam dedik....zaten ben bizim kiracilara ev sahipleri diyorum... esime ara ara soruyorum ev sahipleri parayi yatirdilar mi diyorum he diyor .. haaa bu arada her ay 10 tl eksik 20 tl eksik yatiriyorlar onada sesimiz çıkmıyor ...
Aynen öyle adam kiralar bi duysan İstanbul yolundan geçmesin en dandik evler 1000 tl başlıyor geçen ev bakıyoruz 75 m kare ev 1200 tl
menüm (akşam yemeği daha yenmedi)
Sabah (11.00)
1 şade kahve
1 bardak dürtücü çay
Öğlen (14.00)
1 küçük tabak kıymalı menemen( 1 yumurta ile)
İki kaşık yoğurt
Ara(17.40)
İki ceviz
Akşam:
İki ince dilim biftek(ızgara )
SalAta
Spor:
48 dakika leslie(3 mil videosu)
30 dakika boks antrenmanı
Su: 3 litre
@MiuLego
hepfit
Eşim beni çalıştırmaya karar verdi, artık Leslie’den sonra boks antremanı yapacağız birlikte yuppiie
Biz 40yaşında hatunlarız sen üçlesene kolaysaHadi biriniz 5 leyin
500 ip artı squatgirl in tum vucudu sıkılastıran egzersiz diye bı videosunu yaptım 20 dk kurabiye gibi dusuncesi canım hatayın bayramlarda falan yapılan Bı yöresel kurabiyesi gecen gittiğimizde almıştık bayatlamıyor da namussuz benım de hala gelecek tatlı tatlı diye oluyorum ama Bı daha olmaz Insallah bos Bı anıma denk geldiTriplim 2 gün menün de be kadar güzel yahu
Listedeki tripliyi okudum ben resmen
Bi mutluluk geldi bana yaşasın dedim
Maşallah kzuucummm aynen devam:)
Çok zevk alıyoruz şuan harikaaaa
Vay vat vaaaaaayyyyyyy oh be gözüm gönlğm spor bildirimi ile açıldııııı
Balım günlük hareket şart.. bu ömür boyu şart..
Sağlıklı bir hayat için..
Mesela hergün 60 dk tempolu yürüş ya da leslie 3 mile (45 dk sürüyor)
Bunu ömür boyu yapabilirsin..
Bunun yanında diyet döneminde sıkılaşmak için bölgesel yapmalısın. Evet diyet bitince bırakabilirsin bölgesel çalışmayı. Ömür boyu yapman da gerekmez. Ve bu sana bıraktın diye kilo aldırmaz. Çünkü bölgesel zaten kilo verdirmez sıkılaştırır. Ve bizim diyet süresince sıkılaşmaya ihtiyacımız var
Kömbe beydi
1000 ip anca temizler gibi geldi isminden
İp atlarsan temizlenirsin göreyim seni makbuşum
Sadece yürüyüş sana hiç yakışmıyor
Ehü ehü teşekkürler, dürtücü çay işe de yarıyor wc sorunu tamaaamen çözüldü
Ben de çok sevindim desteğe, bu defa baktı gerçekten ciddiyim hadi çalıştırayım seni diye kendisi teklif etti, Leslie alt kısmı, boks sa üst kısmı çalıştıracak umarım accık kas yapayım severim ben.
En son hamilelikten önce 72 kiloyken doktora gitmiştim pko belirtileri var demişti doktorum ama pko olsaydı kilolu olurdun dedi bende 72 kiloyum deyince kadın şokkk 62 gösteriyosun inanamıyorum pko olabilir o kilodaysan bakalım dedibide tüm dokularım öyle benim içim de dışım da sıkı doğumum toplamda 6 saat sürdü son bir saatin 45 dksında doktor bebeğin kafası çıkmak üzere ama o kadar kalın ve sıkısınki dikişin çok olur diye kesemiyorum inceltmeye çalışıyorum dedi 45 dk o beni inceltsin diye ıkındım. Milli voleybolcu bi hastası varmış ondan bile sıkısın böyle bişey görmedim dedi o dereceyim yani anormal
Bugün gözümü fena belletmiştim birde Avm deyim ya 1 minik kase yer fıstıktan sonra yani ben iptal oldum o yemek kokuları yetti bana ayranla zor bastırdım mide miAyy Efser o çok fena mezun oldum nasıl.bi heves eşime dedim hadi İskender yiyelim neyse gittik ayyy yağ dokmeyin ayy bunun bidesi beyaz ekmek yoğurt et yenmez modundayim donerini yedim geldim eşim diyor şimdi İskender mi yedin döner mi
MaleseffBenim sıkılaşmaya ihtiyacım yok balım vallaha yok kız bi tanışalım bi mıncıkla beni anlayacaksınşimdi benim sabit bi sporum yok ama sevdiklerim var bi gün pilates yaparım bi gün power yoga bigün tae bo bi gün oğlum kanguruda yürürüm ama cidden 60 dk yürüyüp aynı gün pilates yapamam sanırım ama her sporun ardından mutlaka lastikle bi gerdiririm kendimi :) bu çok mu yetersiz olur senin için :)
Regllen sporun ayrı bi önemi mi varrr??
Sen kvlerle birlikte mi oturuyosun kuzum
Canım benim doktorum şöyle demişti. Hareket kısıtlaması vermedi bana çünkü eğer karnındaki bebek genetik olarak sağlıklı bir bebekse kolay kolay düşmez zaten yürüyüş falan yapabilirsin zorlanmadan Ama pilatesi vs yinede 3. Aydan sonra yapmaya başlayabilirsin. İlk üç ay düşün riski olsa da ilaçla engellemeye çalışmayız zaten çünkü muhtemelen sakat doğacak bir bebektir vs vs çok uzattım lafı
Sagol balimcanım ikinize de çoookkk çok geçmiş olsun
Canim doktor ilk 3 hafta spor vermiyor sonrasında tutunduktan sonra sadece yuruyus veriyor o da 45 dakikayı gecmemeli. Geçen hamileligimde bilmiyordum yürüyüş yaptım kanamam baslamisti. Doktor ozaman dedi hamilelik şüphesi oluştuğu anda spor birakilmali diye. Ben ocakta baslayacagim için spor yapiyorum ama sen korunmayi bıraktın dikkat et derim. Bide otururken kendini bırakır gibi oturma atma kendini koltuga ona da dikkat etmem soylenmisti. Gerçi benim 2 sıkıntılı gebeligim oldu belki ondan doktor çok üstüme düşüyor. Belki sende sorun olmazKuşum bisey sorcam,simdi ben ayagimdan ötürü spora gidemedim uzun bir zaman malum.yattim durdum.göbekte tekrar çıktı sanki.yeniden spora baslamam lazim.simdi ayagim gecti yarin başlayayım diyorum ama ya hamilelik olursa?yani pek umudum yok ama,yinede hamilelik varsa ve spor salonuna gitsem sıkıntı olur mu acaba?bu sogukta da disarda ac karnina yürümek zor olur gibime geliyor.yoksa spor salonuna gidip cok aşırı tempolu olmayacak sekild3 mi yurusem napsm?
Maleseff
Ay çok teşekkür ederim canım moral oldun bana :))Haticem işte bu yüzden diyorum emzirirken diyet yapmak mantıklı yeter ki sağlıklı beslen çünkü vücut hamilelik evresinde süt yapmak için ekstra yağ depolar ve sen emzirme döneminde sağlıklı beslenirsen ek yağ koymazsan o vücuda o yağların süte dönüşecek biraz sabır balim
Dürtücü çay:söz alıştıkça arttırıcam, bugün normaldede toto yer görmedi ondan da yorulmuş olabilirim
kız dürtücü çay ne? bende kabızım,kuru erik çözmedi
Gündem özelde beyin gelisimini anlatıyor ve 100 yılda beyin şekerli şeyler yeme üzerine evrimlesti bunu geri döndürmek zor diyorlar bakalım programin sonunda neye karar vereceklerCanım işin özü aynaya bakınca mutlu olmuyorum ben. Bu beni yıpratan yoran. Hiç spor yapmıyor değilim ki niye bedenim farketmiyorbölgesel evet bölgesel şart ama içimden gelmiyor bir türlü, alt karnımı hissetmiyorum ben hala bu yüzden içime çekdiğimi anlayamıyorum, o zaman da istek heves kalmıyor.
Yemek mesela bugün hep hamur işi istedi canım. Doymadım, iştahla zevkle yiyemiyorum artık.
Aslında diyet yapıyormuş gibi hissetmek istemiyorum, hayatımın merkezi olmadan sakince kasmadan olsun istiyorum.
Rüyama bile giriyor, gün içinde diğer öğün ne olsun diye düşünüyorum, akşam yatarken sabah ne yiyicem diye düşünüyorum.
Ya çok saçma kendimi bile anlatamıyorum.
Böyle adam akıllı bedenim değişmiş olsa böyle bir bıkkınlık olmazdı sanırım
Ne güzel çok sanslisin. Benim de Afedersin bingil bingil sarkiyor heryerim. Beni de daha fazla kilolu sanıyorlar.En son hamilelikten önce 72 kiloyken doktora gitmiştim pko belirtileri var demişti doktorum ama pko olsaydı kilolu olurdun dedi bende 72 kiloyum deyince kadın şokkk 62 gösteriyosun inanamıyorum pko olabilir o kilodaysan bakalım dedibide tüm dokularım öyle benim içim de dışım da sıkı doğumum toplamda 6 saat sürdü son bir saatin 45 dksında doktor bebeğin kafası çıkmak üzere ama o kadar kalın ve sıkısınki dikişin çok olur diye kesemiyorum inceltmeye çalışıyorum dedi 45 dk o beni inceltsin diye ıkındım. Milli voleybolcu bi hastası varmış ondan bile sıkısın böyle bişey görmedim dedi o dereceyim yani anormal
Cocom hiç hamile olmadıpğım için birşey diyemiyorum ki ben şimdi ya yanlış bişey dersem
Şahsi fikrim yürüyüşten zarar gelmez..
Hoplamalı zıplamalı sporlar olmadıkça tempolu yürüyüş iyidir bence.
Amaaa....
Hamile olmuş arkadaşlar helpppppppppppp
Kız aynen
Şuan oturduğum ev 4+1 benim.. tüm odalar elimin altında oh mis.. balkon var yetiyor baya da kullanıyoruz.
Bende 4kutu ne haber
O degilde bebe sayimiz esit korkuyorum
Hadi biriniz 5 leyin
Beyin algısı hemen degismezmis hala kendini eski kiloda düşünüp yemek güdusu verirmis.Eflalim sana şaka gelir belki ama şöyle diyeyim ben kendimin ne kadar zayifladigimi hiç anlayamadım hatta o yüzden 48 diye tutturdum çünkü bu kiloda kendi şişman hissediyordum ama eski resimleri ve şimdiki halime bakınca cakozladim işi 46 48 beden giyen ben 34 beden giyorum ve hala obezim diye geziyorum sakın aynaya bakarak karar verme bu duruma
Almayayim şuan ikisile kafam bir milyonBiz 40yaşında hatunlarız sen üçlesene kolaysa
Kaptanim 2 kişi degilmisin iz 4+1 ev büyük degilmi canım bütün odaları kullaniyomysunuz temizliği zordur
Biz ünv 2 arkadaş 3 +1 galiba odalar boştu biz bı oda mutfak kullanirdik
Aslında beyin algısı yada mide kuculuyor mantığına inanmıyorum ben otursam bir değil 3 İskender yiyecek kapasiteye hala sahibim ama ne biliyor musun gerçek sebebi bir daha o kilolara cia korkusuBeyin algısı hemen degismezmis hala kendini eski kiloda düşünüp yemek güdusu verirmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?