Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Efser sana okuma parçası bıraktım
Amannnn ask pıtırcıgısın olmuşsun, sen takımda önüne geleni sulu selli öpücüge boguyosun,pembiş pembiş gözlüklerinde öpmek zorluyor ortalıgı yakıyosun, ama takmakta isralısın, bir türku çıgırıyorsun icinden, takımın massaaallahı var bir anlaşma içindesin,türkü işi Takıma marş bestelemeye kadar gidiyor,çok sevindirik halerdesin,takım icin herseyi düsünüyorsun takım için bayrak yapmak istiyorsunda bence fazla kadınsı,ic dunyamizi yansıtan bir bayrak olmuş ulu orta öyle salanmaz o,yeni gelenlere önce el sallıyorssun sonra takima besteledigin şarkıyı söylüyorsun,onlarda anammmm biz ne gözel yere düştük derken tabi ic dünyanı gösteriyosun yapıştırıyosun tokadı yazık kız gariblerimde aglıyor,tabi aglamanın sonu birincilik gelecek düşüncesindesin sonra tekrar sevigi bıtırcıgı böylelikle kendine bağlıyosun bor reverans bir revans insanları tabi bilmiyorlar bunun arkasından yine tekme tokart allah ne verdiyse takıma kara murat gibi dalıyosun ,bizans orduları dururmu onlardan üzerine geliyor tabi bilmiyolar kara murat level atladı mersecesin marka süpürgesi var atladıgı gibi kacıyon ordan ,arada pisman olsanda içinden ohhh rahatladım deşarz oldumda diyosun,tabi önce sevgi pıtırcı hallerine bürünüyosun sonra takım bu savaşta yerlerde motivasyon için bu dengesizliklerine alışmaları lazım ortalıkta taktik geliştirmeliyim diye dört dönüyosun tabi bu arada kazanlari kaldırmış yeni cericiler sen hepsine kulak tıkıyosun,üzerine afiyet bir şapşaplıkta geliyor, kendinin buhallerine cok sevmiyorsun,aman öksürme takıma bulaŞtırma istersen ,sonra iki menü okuyayım dıyorsun gecmişe dalıyosun ama Bonus un rap sarķilarina kafa salmaktan menüler sıra gelmıyor.
Kısacası ruh halın denge yok hiç

Ya hahahahahah efser bi solukta okudum çok iyisin ya demek yeniçeriler falan

Çoooook başarılısın bunu haftada en az bir kere yapalım

Temkinli konuşmak iyidir canım.
Ayyy Rabbim korusun olmayanlara nasip etsin...
Amin canım

Ben hiç yemedim bilmiyorum tadını ama canım bişeyler istedi tarif aradım bunu buldum...
Cevizi çok seviyorum onun girdiği herşey Güzel olur demii
Kelebek o tarifle sütlü tatlilar yarìşmasına girmisti bizede yaptì 1defa guzel dene hemde sağlıklı ama paket sütlerle pek tutmuyor muş

Sogan kürunu denedin mi yaşın dahagenc
Benim eren 10yasinda oda tripli 5.büyük konusmayacam başıma geliyor Hayirlisi

Bir kere denedim düzenli yapmadım bı tekrar deneyeceğim inşallah

Günaydın
Hayırlı
Huzurlu
Sağlıklı
Bol eksili bir hafta diliyorum herkese

Allahım kabul ederse bugün oruç tutucam Şuan sahur yapıyorum

Allah kabul etsin canım

İLk günaydın benden olsun o zamannnnn

Günaydın

Günaydın kaptancgim
8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…