ne yedin ki
Aman sefan olsun afiyet olsun
Amin canım
Kelebek o tarifle sütlü tatlilar yarìşmasına girmisti bizede yaptì 1defa guzel dene hemde sağlıklı ama paket sütlerle pek tutmuyor muş
Sağol kaptanım hemen dün ki menümü de yazayımTemzzzz menü nilişkom afiyet olsuyun sporumuz da var
Cuma 40 dk tempolu
Ctesi 2 saat (belki daha fazla ) temposuz yürüyüş var
nehirnil111 begum75 kızlar hanginizin grubundaydim karıştırdım. Ikinizide etiketledim
Günaydınlaaaaar efenim
Hayırlı mutlu sabahlar ... dipçik gibi pazartesiler
Sağol kaptanım hemen dün ki menümü de yazayımRegli başladı sayılır şanslıyım ama felaket ağrı başladı gibi nasıl spor yapıp Begüşten düşmeyeceğim bilmiyorum
Sabah+öğle; 12:30 - 2 ad.yumurtadan omlet + 2 ad.sucuk + beyaz peynir + 2 dilim çeçil peyniri + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 15:00 - 1 ad.mandalina
Akşam; 19:30 - 1 ad.yeşil elma + 1 kase yoğurt
begum75 sporlarım; Cumartesi 1 saat tempolu + 2 saat normal yürüyüş : 270 point
Pazar; 1 saat pilates + 30 dakika yürüyüş : 240 point
Sarayca Nare83 ada81 Triplimelek Megi @Makbule007 akşamcılar cumartesi az kirlendim pazar temizim
Bendesin kuzu
Günaydın canımGunaydin guzeller :)
Günaydın kuzum vallahi ben kapıyı zor buluyorum sen leslie yapıyorsun daha ne olsunGünaydın
ayyy boş yatak var mı?
çekilin kivrilcammm
gözüm kapalı lesile yaptım
çok uykum var
Hayırlı haftalar olsun pazartesi hersey yeniden basliyor
Gunaydin kizlar benin de gozum acilmiyor uyumak iatiyorum bol bol
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir hafta diliyorum
Sabahınız hayrolsun efenim
Gunaydin herkese
Günaydınlar fıstıklarGünaydınn
Günaydınlaaaaar efenim
Hayırlı mutlu sabahlar ... dipçik gibi pazartesiler
Günaydın canım
Günaydın kuzum vallahi ben kapıyı zor buluyorum sen leslie yapıyorsun daha ne olsun
Günaydınlar fıstıklar
Günaydın güzel anne pazartesi pazartesi bu güzel enerji nereden böyle
Günaydın canım
Günaydın kuzum vallahi ben kapıyı zor buluyorum sen leslie yapıyorsun daha ne olsun
Günaydınlar fıstıklar
Günaydın güzel anne pazartesi pazartesi bu güzel enerji nereden böyle
cnm nasılsın görüşemedikkkkkkkkkkkkk
cnm bende ctesi kirlendimm
amaa dün tek ögün yedim sadece akşam 6 da
çorba ve salata
gecede bir şey yemedimm
temiz günlere devam
Kızlar cidden bende yemenin ölçüsü yoktur .
O yüzden hep sıkı ve disiplinli diyette idim .
Gebelikten değil yani ... ben yerken pis yiyorum
Dün 4 gibi yemek yedim ... orada çay yanında epey ikram olacağını biliyordum ama ...evden tok çıkmak adettendir
Orda 7 den sonra ... gel git yediklerim bi ailenin günlük mutfak gideridiyette değilken hep böyle yerim ... kusana kadar doyduğunu anlamayana deli derlerdi di mi ben anlasam da yerim
Demem o ki ... benim gibi çok arkadaş var aramızda biliyorum , tanıyorum sizi
Hiç açmayın o boğaz geçişini... sıkılmayın salatanızdan yoğurdunuzdan sebzenizden ...
Değişikliğe giden her kaçamak sonu
Cigara illeti gibi ... kullanıyordum biliyorsunuz . Hayret eder imrenirdim , keyfine 2-3 tane içenlere günde .. ben ya hep ya hiççilik akımı öncüsü
Yemekte de öyle işte .
Mide doysa ... göz doymuyor .... göz doysa beyin doymuyor .
Bu çok kötü
Bu hem de çok günah yahu ...
Frenlemek lazım .
Nefsi körlemek ve ayakta kalmak için yemek lazım .
Dün eski ausu gördüm . Masada Erol taş a döndüm resmen
Ayyyyyy sabah sabah
Hadi öpüldünüz
Iyiyim canımmmmmm
Dün kv saadeti yaşadım bende .... fazla radyasyondan enerjim tavan sabah sabah
Kız ben senin cumartesi kaçamağını okudum .
ay bende aynıyım biliyorsun ya ausum
ama dün mesela ctesi kaçamk yapmama ragmen dün çok güzel telafi ettim
çorba +salata yedim tek ögün
akşam çocuklar pasta yedi yemedim..
telafi etmeyi ögrenmemiz lazım bizim
ay benim ki bugün bende olur gittigimde yada salı-çarşamba günü
her hafta bir şey yapıp getiriyor
bunu ben mi yazdım dedim bir an, aynısıyım canım, öyle kızgınım ki kendime, yaz tatilinden sonra bile 58-59 geliyordum, ne ara bu kadar kilo aldım benKızlar cidden bende yemenin ölçüsü yoktur .
O yüzden hep sıkı ve disiplinli diyette idim .
Gebelikten değil yani ... ben yerken pis yiyorum
Dün 4 gibi yemek yedim ... orada çay yanında epey ikram olacağını biliyordum ama ...evden tok çıkmak adettendir
Orda 7 den sonra ... gel git yediklerim bi ailenin günlük mutfak gideridiyette değilken hep böyle yerim ... kusana kadar doyduğunu anlamayana deli derlerdi di mi ben anlasam da yerim
Demem o ki ... benim gibi çok arkadaş var aramızda biliyorum , tanıyorum sizi
Hiç açmayın o boğaz geçişini... sıkılmayın salatanızdan yoğurdunuzdan sebzenizden ...
Değişikliğe giden her kaçamak sonu
Cigara illeti gibi ... kullanıyordum biliyorsunuz . Hayret eder imrenirdim , keyfine 2-3 tane içenlere günde .. ben ya hep ya hiççilik akımı öncüsü
Yemekte de öyle işte .
Mide doysa ... göz doymuyor .... göz doysa beyin doymuyor .
Bu çok kötü
Bu hem de çok günah yahu ...
Frenlemek lazım .
Nefsi körlemek ve ayakta kalmak için yemek lazım .
Dün eski ausu gördüm . Masada Erol taş a döndüm resmen
Ayyyyyy sabah sabah
Hadi öpüldünüz
Gözümün uykusuyla sunu okudum tocbe noluyoz dedimAmannnn ask pıtırcıgısın olmuşsun, sen takımda önüne geleni sulu selli öpücüge boguyosun,pembiş pembiş gözlüklerinde öpmek zorluyor ortalıgı yakıyosun, ama takmakta isralısın, bir türku çıgırıyorsun icinden, takımın massaaallahı var bir anlaşma içindesin,türkü işi Takıma marş bestelemeye kadar gidiyor,çok sevindirik halerdesin,takım icin herseyi düsünüyorsun takım için bayrak yapmak istiyorsunda bence fazla kadınsı,ic dunyamizi yansıtan bir bayrak olmuş ulu orta öyle salanmaz o,yeni gelenlere önce el sallıyorssun sonra takima besteledigin şarkıyı söylüyorsun,onlarda anammmm biz ne gözel yere düştük derken tabi ic dünyanı gösteriyosun yapıştırıyosun tokadı yazık kız gariblerimde aglıyor,tabi aglamanın sonu birincilik gelecek düşüncesindesin sonra tekrar sevigi bıtırcıgı böylelikle kendine bağlıyosun bor reverans bir revans insanları tabi bilmiyorlar bunun arkasından yine tekme tokart allah ne verdiyse takıma kara murat gibi dalıyosun ,bizans orduları dururmu onlardan üzerine geliyor tabi bilmiyolar kara murat level atladı mersecesin marka süpürgesi var atladıgı gibi kacıyon ordan ,arada pisman olsanda içinden ohhh rahatladım deşarz oldumda diyosun,tabi önce sevgi pıtırcı hallerine bürünüyosun sonra takım bu savaşta yerlerde motivasyon için bu dengesizliklerine alışmaları lazım ortalıkta taktik geliştirmeliyim diye dört dönüyosun tabi bu arada kazanlari kaldırmış yeni cericiler sen hepsine kulak tıkıyosun,üzerine afiyet bir şapşaplıkta geliyor, kendinin buhallerine cok sevmiyorsun,aman öksürme takıma bulaŞtırma istersen ,sonra iki menü okuyayım dıyorsun gecmişe dalıyosun ama Bonus un rap sarķilarina kafa salmaktan menüler sıra gelmıyor.
Kısacası ruh halındenge yok hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?