Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cnm bende ctesi kirlendimm
amaa dün tek ögün yedim sadece akşam 6 da
çorba ve salata
gecede bir şey yemedimm
temiz günlere devam
Devam bugün yeni bir gün cumartesi kirlenmekte adettendir gibi bir şey

degişimi bi görsen müthişşş
dahada iyi olmak için yapıyorum
Değil mi bende leslie + jillian istiyorum şu regli sancılı geçmezse bu akşamdan başlayayım yeniden
Ahhh kaptanım aynı ben pis boğazım vallahi doyduğumu pek anlamam canım isterse dibine kadar yerim tabak tabak makarna yerim cips çikolata dondurma tatlı hepsini aynı günde üstüste yerim yetmez üzerine börek çörekte yerim ama boğaz geçişimi kapattım arada çozutuyorum sadece yoksa dediğin gibi sonu yok bunların dur demek gerekiyor

Tokluktan minnakım güzelliğim

Günaydınlaaaaaar sana da
Ahahaha tokluk iyi dinç tutuyor insanı değil mi
bu arada cumadan bu yana güzel devam ediyorum neredeyse -1 kg var, tabi ödem bu, bakalım bu cumaya kadar cıs yemezsem oldum demektir,

Hadi inşallah canım ödem mödem gidiyor ya Günaydın bu arada

Kız ben senin cumartesi kaçamağını okudum .
Onda ne var o tarz kaçamaklar diyetin cilveleri .
Ben şu göz dönmesi ile mutfağa girişlere sakın düşmeyin diyorummm .
Orası çok tehlikeli

ay eevet evet o fena
hele kusacak kadar yemek ,
sürekli yemek düşünmek feci

bunu ben mi yazdım dedim bir an, aynısıyım canım, öyle kızgınım ki kendime, yaz tatilinden sonra bile 58-59 geliyordum, ne ara bu kadar kilo aldım ben

Hem de sende en az benim kadar diyette çok iyisin ... metan iyi ... iraden iyi .. kilo vermen iyi .. ama
Aması fena işte .
O canavar girmemesi lazım saraycam içimize

Sen kovdun artık onu tripliyi yenecek misin by hafta

bu arada cumadan bu yana güzel devam ediyorum neredeyse -1 kg var, tabi ödem bu, bakalım bu cumaya kadar cıs yemezsem oldum demektir,
Yemeyeceksın tabı ki hadi gireyim senı benım de dun aksam minik bi cisim var ama hemen sporla telafi ettim gecen çarşambadan beri temizim cok sukur

Gidem kahvaltı edem ... sabah bizimkilerle iki lokma attıydım da .... diş kovuk meselesi

Ablamin cocugu yok erkek kardesimin bir kizi vardi benim elifle ayni.
Yeni bi mujde aldik gebeymiş erken ogrenmis pespese kan vermis kese gorunmesini bekliyolar bu hafta.

Yumurtalikta kist gorunmus kese gorunmeyincede dis gebelik olabilir demis bi dr. Baska bi dr bunu soylemek icin cok erken demis. Oyyyyle bir telaş işte.

Hadi hayirlisi kuzu. Bazi doktorlar hemen dis gebelik diyor. Ben de hamile oldugumu ruyamda ogrenmistim. Test yaptim sonra cikmamisti ama emindim hamile olduguma, bir iki hafta bekleyince cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…