- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Devam bugün yeni bir gün cumartesi kirlenmekte adettendir gibi bir şeycnm bende ctesi kirlendimm
amaa dün tek ögün yedim sadece akşam 6 da
çorba ve salata
gecede bir şey yemedimm
temiz günlere devam
Değil mi bende leslie + jillian istiyorum şu regli sancılı geçmezse bu akşamdan başlayayım yeniden
degişimi bi görsen müthişşş
dahada iyi olmak için yapıyorum
Ahhh kaptanım aynı ben pis boğazım vallahi doyduğumu pek anlamam canım isterse dibine kadar yerim tabak tabak makarna yerim cips çikolata dondurma tatlı hepsini aynı günde üstüste yerim yetmez üzerine börek çörekte yerimKızlar cidden bende yemenin ölçüsü yoktur .
O yüzden hep sıkı ve disiplinli diyette idim .
Gebelikten değil yani ... ben yerken pis yiyorum
Dün 4 gibi yemek yedim ... orada çay yanında epey ikram olacağını biliyordum ama ...evden tok çıkmak adettendir
Orda 7 den sonra ... gel git yediklerim bi ailenin günlük mutfak gideridiyette değilken hep böyle yerim ... kusana kadar doyduğunu anlamayana deli derlerdi di mi ben anlasam da yerim
Demem o ki ... benim gibi çok arkadaş var aramızda biliyorum , tanıyorum sizi
Hiç açmayın o boğaz geçişini... sıkılmayın salatanızdan yoğurdunuzdan sebzenizden ...
Değişikliğe giden her kaçamak sonu
Cigara illeti gibi ... kullanıyordum biliyorsunuz . Hayret eder imrenirdim , keyfine 2-3 tane içenlere günde .. ben ya hep ya hiççilik akımı öncüsü
Yemekte de öyle işte .
Mide doysa ... göz doymuyor .... göz doysa beyin doymuyor .
Bu çok kötü
Bu hem de çok günah yahu ...
Frenlemek lazım .
Nefsi körlemek ve ayakta kalmak için yemek lazım .
Dün eski ausu gördüm . Masada Erol taş a döndüm resmen
Ayyyyyy sabah sabah
Hadi öpüldünüz
Ahahaha tokluk iyi dinç tutuyor insanı değil mi
Tokluktanminnakım güzelliğim
Günaydınlaaaaaar sana da
bu arada cumadan bu yana güzel devam ediyorum neredeyse -1 kg var, tabi ödem bu, bakalım bu cumaya kadar cıs yemezsem oldum demektir,
Kız ben senin cumartesi kaçamağını okudum .
Onda ne varo tarz kaçamaklar diyetin cilveleri .
Ben şu göz dönmesi ile mutfağa girişlere sakın düşmeyin diyorummm .
Orası çok tehlikeli
Aahahah güzel iltifatAy kizlar size esimin bugunku iltifatini (!)soyleyeyim.Sabah gidiyo ben de kapidan yolcu etcem.Bakti dedi ki baya zayifladin he pijamalar bol oluyo gaffur gibisin su an
bunu ben mi yazdım dedim bir an, aynısıyım canım, öyle kızgınım ki kendime, yaz tatilinden sonra bile 58-59 geliyordum, ne ara bu kadar kilo aldım ben
Ay kizlar size esimin bugunku iltifatini (!)soyleyeyim.Sabah gidiyo ben de kapidan yolcu etcem.Bakti dedi ki baya zayifladin he pijamalar bol oluyo gaffur gibisin su an
Yemeyeceksın tabı ki hadi gireyim senı benım de dun aksam minik bi cisim var ama hemen sporla telafi ettim gecen çarşambadan beri temizim cok sukurbu arada cumadan bu yana güzel devam ediyorum neredeyse -1 kg var, tabi ödem bu, bakalım bu cumaya kadar cıs yemezsem oldum demektir,
Dikkat et Ausum o yemeler bir geldi mı sonu gelmiyor bu seferGidem kahvaltı edem ... sabah bizimkilerle iki lokma attıydım da .... diş kovuk meselesi
Ay kizlar size esimin bugunku iltifatini (!)soyleyeyim.Sabah gidiyo ben de kapidan yolcu etcem.Bakti dedi ki baya zayifladin he pijamalar bol oluyo gaffur gibisin su an
Gidem kahvaltı edem ... sabah bizimkilerle iki lokma attıydım da .... diş kovuk meselesi
Hayırlı sabahlar canım benziyor refluye geçici bısı de olabilir ama gecmis olsun cnmHayırlı sabahlar 7.takım
Kaç gündür midemden boğazıma doğru bir yanma var, ne yesem yanıyor. Sabah sesim de kısık oluyor. Reflü mü bu
İnşallah ablacımBende kursun bitmesini bekliyorum bir kaç haftaya inş
Allah kabul etsin
Amin teşekkür ederimBir kere denedim düzenli yapmadım bı tekrar deneyeceğim inşallah
Allah kabul etsin canım
Günaydın kaptancgim
8
Hadi hayirlisi kuzu. Bazi doktorlar hemen dis gebelik diyor. Ben de hamile oldugumu ruyamda ogrenmistim. Test yaptim sonra cikmamisti ama emindim hamile olduguma, bir iki hafta bekleyince cikti
Ablamin cocugu yok erkek kardesimin bir kizi vardi benim elifle ayni.
Yeni bi mujde aldik gebeymiş erken ogrenmis pespese kan vermis kese gorunmesini bekliyolar bu hafta.
Yumurtalikta kist gorunmus kese gorunmeyincede dis gebelik olabilir demis bi dr. Baska bi dr bunu soylemek icin cok erken demis. Oyyyyle bir telaş işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?