- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Sabah işgecesinide yaptıktan sonraGünaydın Efendim
Gunaydin guzeller :)
Günaydın
ayyy boş yatak var mı?
çekilin kivrilcammm
gözüm kapalı lesile yaptım
çok uykum var
Hayırlı haftalar olsun pazartesi hersey yeniden basliyor
Gunaydin kizlar benin de gozum acilmiyor uyumak iatiyorum bol bol
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir hafta diliyorum
Sabahınız hayrolsun efenim
Gunaydin herkese
Günaydın hayırlı sabahlar olsun inşallahGünaydınn
Aaaa cok zor bir bekleyiş allah yardımcıları olsun
Ablamin cocugu yok erkek kardesimin bir kizi vardi benim elifle ayni.
Yeni bi mujde aldik gebeymiş erken ogrenmis pespese kan vermis kese gorunmesini bekliyolar bu hafta.
Yumurtalikta kist gorunmus kese gorunmeyincede dis gebelik olabilir demis bi dr. Baska bi dr bunu soylemek icin cok erken demis. Oyyyyle bir telaş işte.
Yeni bi mujde aldik gebeymiş erken ogrenmis pespese kan vermis kese gorunmesini bekliyolar bu hafta.
Yumurtalikta kist gorunmus kese gorunmeyincede dis gebelik olabilir demis bi dr. Baska bi dr bunu soylemek icin cok erken demis. Oyyyyle bir telaş işte.
Günaydın canımGünaydınlar herkese efenimçok özledim sizleri
@MiuLego ve @begum75 sizlere ayrıca öpücük kondurayımSoldaki Begüş
Eki Görüntüle 2077593
Cevabını biliyorsun ausummm
Hem de sende en az benim kadar diyette çok iyisin ... metan iyi ... iraden iyi .. kilo vermen iyi .. ama
Aması fena işte .
O canavar girmemesi lazım saraycam içimize
Sen kovdun artık onutripliyi yenecek misin by hafta
Nare83 aynen Öyle bizim her zaman yedıklerımızın telafisini ogrenmemız lazım kişi verme aşamasında pek yok ama korumada cıslar da olacak sonuçta dengelemeyı yapamazsak eski kiloya donmek 1 ayı almıyor of ne kadar kotu ya
geçmiş olsun cnmHayırlı sabahlar 7.takım
Kaç gündür midemden boğazıma doğru bir yanma var, ne yesem yanıyor. Sabah sesim de kısık oluyor. Reflü mü bu
Ayyyy 2. kahvaltımı yapmadım efenim .
Bi kahve yanında bişeyler :) alıp geldim .
Günaydın hayırlı sabahlar olsun inşallah
Hayırlı sabahlar canım.Hayırlı sabahlar 7.takım
Kaç gündür midemden boğazıma doğru bir yanma var, ne yesem yanıyor. Sabah sesim de kısık oluyor. Reflü mü bu
Günaydın
günaydın hayırlı sabahlar canlar
Günaydın kızlarHerkese günaydın. Oglum 6.45te alarma uyansi ve uyumadi.bugun herkes uykusuz galiba :)
Gözümün uykusuyla sunu okudum tocbe noluyoz dedim
aynen makbule ögrencez öyle böyle dengelemeyi
yani süreklide hayır hayır diyemiyorsun
diyeti hayatmıza göre yönlendircezzz
geçmiş olsun cnm
nasılsın megim , toparladın iyice degil mi ?
Hayırlı olsun canım.
Leslie sıcacık yataktab iyidir banuuuuuuGünaydın
ayyy boş yatak var mı?
çekilin kivrilcammm
gözüm kapalı lesile yaptım
çok uykum var
Helaaal nilişkom haftasonhna göre süper geçirmişsin beeee çok sevindimmmSağol kaptanım hemen dün ki menümü de yazayımRegli başladı sayılır şanslıyım ama felaket ağrı başladı gibi nasıl spor yapıp Begüşten düşmeyeceğim bilmiyorum
Sabah+öğle; 12:30 - 2 ad.yumurtadan omlet + 2 ad.sucuk + beyaz peynir + 2 dilim çeçil peyniri + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 15:00 - 1 ad.mandalina
Akşam; 19:30 - 1 ad.yeşil elma + 1 kase yoğurt
@begum75 sporlarım; Cumartesi 1 saat tempolu + 2 saat normal yürüyüş : 270 point
Pazar; 1 saat pilates + 33 dakika tempolu yürüyüş : 262,5 point
@SaraycaNare83 ada81 Triplimelek Megi Cutemom007 akşamcılar cumartesi az kirlendim pazar temizim
Bendesin kuzu
Anammmmm onlar ne dadluuuuGünaydınlar herkese efenimçok özledim sizleri
@MiuLego ve @begum75 sizlere ayrıca öpücük kondurayımSoldaki Begüş
Eki Görüntüle 2077593
Hahahahahahs bonu kahkaha attım
Helal saraycam aynen devam güxel gidiyor bu kezbu arada cumadan bu yana güzel devam ediyorum neredeyse -1 kg var, tabi ödem bu, bakalım bu cumaya kadar cıs yemezsem oldum demektir,
Övdün mü gömdün mü diyeydinAy kizlar size esimin bugunku iltifatini (!)soyleyeyim.Sabah gidiyo ben de kapidan yolcu etcem.Bakti dedi ki baya zayifladin he pijamalar bol oluyo gaffur gibisin su an
Hepimiz ausuz #direnausencia
Geçmiş olsun kuzucumHayırlı sabahlar 7.takım
Günaydın canım.günaydın kızlar
Gecmis olsun canim reflu olabilir midenin asit dengesini bozacak seyler yeme mesala sogan , mandalina , portakal , domates ve baharatli seyler yeme canim dere otu cigne yut iyi geliyor..Hayırlı sabahlar 7.takım
ikinizde cumaya kadar bırakmazsanız ..ikinizden de harika sonuçlar gelecek buna eminim ... şu ödemli başlangıçlarınızla en az 2 kg verme potansiyeliniz varCevabını biliyorsun ausummm
Benden duymus olma kiloda aldiŞöyle diyim canımmm , normal standartlarda 3 insan doyardı
Can çeker diye yazmıyorum ama inan her şeyden 2 şer 3 şer
Ahhhhh ahhhhh yine gelse de bize incir uyutması yapsa kelebek
İyiyim canım çok şükür.
Oruç tutuyorum bugün hem borcum var hemde nefis terbiyesi için. İyi gelecek bana inşallah.
Sabah akşam sporlarıma da başladım.
Sen nasılsın? Dün iyi telafi etmişssin süpperr
Leslie sıcacık yataktab iyidir banuuuuuu
Helaaal nilişkom haftasonhna göre süper geçirmişsin beeee çok sevindimmm
Sporlarını sen yaparaın düşmeZsin ki begüşğn gruptN:)
Anammmmm onlar ne dadluuuu
Hahahahahahs bonu kahkaha attım
Salaklıkları o tipleri
Helal saraycam aynen devam güxel gidiyor bu kez
Övdün mü gömdün mü diyeydin
Hatun eriyip giderken niden hepimizausuz hashtag i yapmadın a bonus
Geçmiş olsun kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?