Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego sevgili kaptanım (hele resmiyete) Ausencia eriyip giderken çok azına şahit oldum ki ben daha öncesini bilmiyorum.
Takıma ne zaman girsem uzun alınıtlı maviş yazılarını görüyodum ama hakim değildim konuya.
Tatilde deniz kenarında yeşil elma ve badem yediğini okudu bu gözler orda bile bozmadı düzenini millet falım reklamındaki gibi uuuuu yapmış bak kadına ne yiyo diye :))
Hamilelik çok farklı bir durum o yüzden yoruma kapalı bence. Ausdan bahsediyoruz yaaa aus aus capslk ile AUS hele bi doğursun sağ salim kucağına alsın 10 kilo vermek ona nedir ki?
Bu iştahlı minnoş halleri çok sevimli ellemeyin onu bozmayın yesin içsin

Hamilelik garip şey gece birden camı açıp önünde oturduğumu bilirim çünkü içerisi soğan kokardı 1 sene sonra anca soğan ve soğanlı şeyler yedim. Şimdi benzer durumlar yaşayan biri neyi istiyosa neyi içi alıyosa yesin ya 9 ay zaten dahası yok sefası olsun.

evet cnm telafi ettim
çokta zor olmadı ama
kilo yönünden bilmiyoum tartılmadım
cuma günü belli olacak

ya çok inceldim miu, sıkı görünüyorum
o yüzden de en az haftada 5 gün yapayım diyorum

Eminim iyi olacak canım şimdiden stres yapma.
Leslie candır ya çok iyi geliyor.
Bende sabahları yapıyorum leslie, akşamları da yürüyüş

he kızzz Antalya da 3 hafta kalıp , badem ve yeşil elmamla denize gittim beeeeee .... beeen beeeen aus

yok işin komiği dün köye çıktık kv bırakmaya .... 1 seneyi aşkındır beni görmeyen bir kadın gördü .... aaaaaa aaaaa ne kadar kilo vermişsin dedi o gazla kaynanamda da yedim işte

Bi de bebek çok sıkı tutunuyor kürtaj gerekiyor o da sorun benim için 8 tane düşük yapabilirmisim doktor en son onu dedi onun için rapor verecekler.

Anladım canım hayırlı zaman gelmemiş demekki, allah hayırlısı ile versin bu sefer bırakmasın annecigini

Akşam kv de oturuyoruz kaynımın doğum günü hepimiz ordayız ekmek alıncak eşim gitti yeni ekmek çıkıcakmış onu bekliyorum demişti bana.
Kaynım arıyo abisini bi yandan söyleniyo gelseydi beklemeyseydi saat kaç oldu millet yedi zaten yemeğini falan...
Ekmek bekliyo gelir şimdi diyoruz anlamıyo..annesi istemiş 10 dk beklemenin lafı olurmu...olmaz tabi anlamıyo.
Kv durdu durdu bi celallendi çok konuşma beee dedi ben ekmek hastasıyım bilmiyomusun evde ekmek olmadan duramam az daha bekleyin bişey olmaz

Kimsede çıt yok herkes işine devam etti. Evlatta olsa konuşturmıycan hacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…