- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bana gelmemiş etiketin kuzumnehirnil111 Canım dün seni etiketlemiştim sporlarda ekledin mi canım?
Ayyy inşallahikinizde cumaya kadar bırakmazsanız ..ikinizden de harika sonuçlar gelecek buna eminim ... şu ödemli başlangıçlarınızla en az 2 kg verme potansiyeliniz var
evet cnm telafi ettim
çokta zor olmadı ama
kilo yönünden bilmiyoum tartılmadım
cuma günü belli olacak
ya çok inceldim miu, sıkı görünüyorum
o yüzden de en az haftada 5 gün yapayım diyorum
kız o neydi ki
Miu nun dili tutuldu bence şu an ..yeminle tek çatal abartı yazmadım eksik vardır belki ama
@MiuLego sevgili kaptanım (hele resmiyete)Ausencia eriyip giderken çok azına şahit oldum ki ben daha öncesini bilmiyorum.
Takıma ne zaman girsem uzun alınıtlı maviş yazılarını görüyodum ama hakim değildim konuya.
Tatilde deniz kenarında yeşil elma ve badem yediğini okudu bu gözler orda bile bozmadı düzenini millet falım reklamındaki gibi uuuuu yapmış bak kadına ne yiyo diye :))
Hamilelik çok farklı bir durum o yüzden yoruma kapalı bence. Ausdan bahsediyoruz yaaa aus aus capslk ile AUShele bi doğursun sağ salim kucağına alsın 10 kilo vermek ona nedir ki?
Bu iştahlı minnoş halleri çok sevimli ellemeyin onu bozmayın yesin içsin
Hamilelik garip şey gece birden camı açıp önünde oturduğumu bilirim çünkü içerisi soğan kokardı1 sene sonra anca soğan ve soğanlı şeyler yedim. Şimdi benzer durumlar yaşayan biri neyi istiyosa neyi içi alıyosa yesin ya 9 ay zaten dahası yok sefası olsun.
Ben hiç yemedim bilmiyorum tadınıama canım bişeyler istedi tarif aradım bunu buldum...
Cevizi çok seviyorum onun girdiği herşey Güzel olur demii
ara ögün 3 dlm ıslak kekli menü ahahahaha
banada gönder
Günaydın canımGünaydın
Mesajımı bulup tekrar yazayım sana canımBana gelmemiş etiketin kuzum
Bi de bebek çok sıkı tutunuyor kürtaj gerekiyor o da sorun benim için 8 tane düşük yapabilirmisim doktor en son onu dedi onun için rapor verecekler.
Spor bildirimim
cuma
60 dk tempolu yürüyüş : 150
Leslie 45 dk : 135
Toplam : 285
Cumartesi
Leslie : 45 dk :135
Tempolu yürüyüş 100 dk: 250
Toplam: 385
Pazar
Tempolu yürüyüş 80 dk: 200
Leslie 45 dk : 135
Toplam : 335
@MiuLego
nehirnil111
@Sarayca
yok yok hatırlıyorum :)) o neydi derken ..bunun yanında o neydi
Selam bacılarııımmm...
Selam bacılarııımmm...
seni de yirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?