he kızzzAntalya da 3 hafta kalıp , badem ve yeşil elmamla denize gittim beeeeee .... beeen beeeen aus
yok işin komiği dün köye çıktık kv bırakmaya .... 1 seneyi aşkındır beni görmeyen bir kadın gördü .... aaaaaa aaaaa ne kadar kilo vermişsin dedio gazla kaynanamda da yedim işte
Aleykum selam de hele kaç oldunSelam bacılarııımmm...
Selamlar hoşgeldinSelam bacılarııımmm...
Canim olur öyle arada birden gidiyor sonra.Ben de bi hafta kacamaksoz sporlu carsambaya kadar sabit kaldim sonra bi 500 bi 600 1100 gitti cumayaKızlaaaaaar günaydın ben şok ben iptal
Baskülümde zerre değişiklik yooook
Neden olur ki böyle bişey miu beni öldürecek kesin
Ve aynı zamanda çok moralim bozuldu saatlerdir aç kalıyorum banamısın demiyor şu kilolar
Menüni gördüm veeee tripli döndü artık aramıza dedimGünaydın canım
Kargo ile yollamak neyse ,yediklerimi yazsam Miu sandalyeye oturtturup,bir yandan merdane ,bir yandan çivili sopa vurmadık yer bırakmazÇekerse yollarsın kargo ile ne var
Bende kenarda alnındaki terini silerim miununKargo ile yollamak neyse ,yediklerimi yazsam Miu sandalyeye oturtturup,bir yandan merdane ,bir yandan çivili sopa vurmadık yer bırakmaz
Benim takımım ne kadar tatlı insanlarla ablalarla dolu yaaaa
Hic gitmiycem burdan kk hayatim boyunca bela olcam miunun başınaburayı da ele geciricem vurucam kirbaci vurucam kirbaci
Hain domdom ,benim kanlarımı silsen,pansuman yapsan daha iyi olmaz mı?Bende kenarda alnındaki terini silerim miunun
Hain domdom ,benim kanlarımı silsen,pansuman yapsan daha iyi olmaz mı?
Hain domdom ,benim kanlarımı silsen,pansuman yapsan daha iyi olmaz mı?
İnanma deynebim demin gördüm masumu yiyorduben silerim seni
Canım ozlemim seviyon beni dimiiahahahah coco
Günaydın canım
Mesajımı bulup tekrar yazayım sana canım
İnanma deynebim demin gördüm masumu yiyorduseni de yer bak
ve aleykümmmm selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Selam Can'ım gelemiyorum çok.nasılsın
selam hülya naber karşılaşamıyoruzz
günlerdir tartılmıyorum kiAleykum selam de hele kaç oldun
sağol Can'ımSelamlar hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?