Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nasılsın ausum..cinsiyet belli oldu mu?

Selam Can'ım gelemiyorum çok.nasılsın

günlerdir tartılmıyorum ki

sağol Can'ım

iyiyim hülyam ilk aylar zorladı epey ama 4. ayın doluşu ile enerji geliyor şükür .

canım en son göremedi ama kıza benzetmişti ...önümüzdeki hafta tekrar gideceğim kesinleşir herhalde

miu işini bitirsin hele sonrada sana dönecem
ben silerim seni

İnanma deynebim demin gördüm masumu yiyordu seni de yer bak
Kime güveneceğimi şaşırdım
Aus ne taşıyorsun karnında Nutella raklamı mıydı neydi,karnındaki çocuk devamlı birşeyler istiyordu ,senin karnındaki de aynısından galiba Konuşsana Onunla,annem ben bu kiloya kolay gelmedim desene

konuşuyorum kız ...annneeeeeeeeeem bi daha mı düşeceksin karnıma ... bak keyfine diyorum çıkınca hayat zor diyorum

Sadece pasta mı yedimm sence

Ya evden çıkmadan tartıldım ... gelince tartıldım 1.9 fark ... tek öğünde
odemdir inşallah

Amin canım

Kelebek o tarifle sütlü tatlilar yarìşmasına girmisti bizede yaptì 1defa guzel dene hemde sağlıklı ama paket sütlerle pek tutmuyor muş

Ankara Da olan varsa aoç günlük sütle tutuyor

Canım ozlemim seviyon beni dimii miu beni sevmiyo artik eskisi kadarspor yaptığım zamanlar cok seviyodu.hep whatsaptan takip ediyo mesaj atiyodu.artık sevmiyo vazgecti benden
Cıss cosss görünce fena oluyor bizim kaptan
Canım sen hamile olabilirim dedin ya o yüzden üstüne gelmiyordur stres olma diye.
Yoksa çok minnoş kaptan

Aaaa seviyorum tabikide canım çok değerlisin benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…