- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Nasılsın ausum..cinsiyet belli oldu mu?
Selam Can'ım gelemiyorum çok.nasılsın
günlerdir tartılmıyorum ki
sağol Can'ım
Hain domdom ,benim kanlarımı silsen,pansuman yapsan daha iyi olmaz mı?
Tartı bu kez güldürmediartı var azcık 
miu işini bitirsin hele sonrada sana dönecem
ben silerim seni
Kime güveneceğimi şaşırdımİnanma deynebim demin gördüm masumu yiyorduseni de yer bak
Kime güveneceğimi şaşırdım
Aus ne taşıyorsun karnındaNutella raklamı mıydı neydi,karnındaki çocuk devamlı birşeyler istiyordu ,senin karnındaki de aynısından galiba Konuşsana Onunla,annem ben bu kiloya kolay gelmedim desene
Bu desteğin içinAlınmı silinecekti seninde abla evelallah burdayım
Onu bilmem de senin hayatın biraz zorlaşacakkonuşuyorum kız ...annneeeeeeeeeem bi daha mı düşeceksin karnıma ... bak keyfine diyorumçıkınca hayat zor diyorum
Bu desteğin için
Bu da abla dediğin için
Onu bilmem de senin hayatın biraz zorlaşacak
Bu desteğin için
Bu da abla dediğin için
Onu bilmem de senin hayatın biraz zorlaşacak
Sadece pasta mı yedimm sence
Ya evden çıkmadan tartıldım ... gelince tartıldım 1.9 fark ... tek öğünde
Amin canım
Kelebek o tarifle sütlü tatlilar yarìşmasına girmisti bizede yaptì 1defa guzel dene hemde sağlıklı ama paket sütlerle pek tutmuyor muş
Cıss cosss görünce fena oluyor bizim kaptanCanım ozlemim seviyon beni dimiimiu beni sevmiyo artik eskisi kadar spor yaptığım zamanlar cok seviyodu.hep whatsaptan takip ediyo mesaj atiyodu.artık sevmiyo vazgecti benden
Kız temizliçiler yardımcılar hep abla der ya ondan dedim. Ne kadar genç dinç ve diri olduğunu tartışacak değilm burdasahi kaç doğumluydun sen
Neeee benim evimi temizlemeye mi geleceksiiiinnnKız temizliçiler yardımcılar hep abla der ya ondan dedim. Ne kadar genç dinç ve diri olduğunu tartışacak değilm burdasahi kaç doğumluydun sen
Ben seni çok sevdim... sen oku kelimeleri gözlerimdenduygusallaştırdın begüşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?