Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cıss cosss görünce fena oluyor bizim kaptan
Canım sen hamile olabilirim dedin ya o yüzden üstüne gelmiyordur stres olma diye.
Yoksa çok minnoş kaptan

Aaaa seviyorum tabikide canım çok değerlisin benim için
Sende benim kiymetlimsin kiiiiiiii

Ben yapmadım da yapmayı düşünüyorum
15 gün yapayım diyorum bende..sonra ayda 10 gün 4 aya tamamlanıyormuş..Regl bittikten 1 hafta sonra başlanıyormuş..gerçi benim 5 gün önce bitti ama sorun olmaz sanırım.

CocoChanelmademoiselle ben okudum da yazmadım galiba sporu biraz askıya al ... ilk 3 ay önerilmez ... ilk ay tutunma evresidir hele iyice ... şimdi bir emin ol .
ha evet konuşulmuş , kesinlikle sağlıklı bebek tutunuyor , bir şekilde kromozon eksikliği olan bebek düşüyor zaten derler ama yine de tedbir gülüm .

O kadar iyi anlıyorum ki, midem küçüldü yiyemiyorum diyenlere hayret ediyorum ama şöyle erol taş gibi koca buta gömülmüş düşününce çok feci güldüm

Tamam ablacim tesekkur ederim 1 hafta bekliycem artik nolur nolmaz.sağolsun arkadaslar gece yazmislar okudum hepsini.yine de 1 hafta bekliyim eğer hamilelik varsa pişman olmayayim sonra dedim.bence yine hamile degilimdir ama nasip bakalim

Gözün aydın Can'ım..

Geçmiş olsun deynebim rutin kontrol mu

Neeee benim evimi temizlemeye mi geleceksiiiinnn
Çok sevindim çooookkkkk,79 doğumluyum (ruhum en fala 2000)

Siksinbiş doğumlu halimle sana abla diyecek değilim dimi yav benim abla dediğim insan 5 i geçmez buda benim yaramdır eltim bende 3 yaş büyük ona abla diyorum bigün bi akrabamızla konuşuyoruz kadın ikimzdende büyük.
Eltim banu abla dedi...bende mal mal banu diyorum bi an sanki sorun ondaymış gibi döndüm eltime dedim hayır niye abla diyosun ki beni kesseler banuya abla diyemem banane beeee

Ne güzel temiz çıkmışşş , simitle kutlamama mı yaptın daha artık kahvaltıda ekmek yeme he miiiiiiiiiiiiii

O kadar iyi anlıyorum ki, midem küçüldü yiyemiyorum diyenlere hayret ediyorum ama şöyle erol taş gibi koca buta gömülmüş düşününce çok feci güldüm

gülmeeeeeeeeeeee

Tamam ablacim tesekkur ederim 1 hafta bekliycem artik nolur nolmaz.sağolsun arkadaslar gece yazmislar okudum hepsini.yine de 1 hafta bekliyim eğer hamilelik varsa pişman olmayayim sonra dedim.bence yine hamile degilimdir ama nasip bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…