- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
İnşallah bende de öyle olur canım çok sağolCanim olur öyle arada birden gidiyor sonra.Ben de bi hafta kacamaksoz sporlu carsambaya kadar sabit kaldim sonra bi 500 bi 600 1100 gitti cumaya
Teşekkür ederim canımMenüni gördüm veeee tripli döndü artık aramıza dedim
Sende benim kiymetlimsin kiiiiiiiiCıss cosss görünce fena oluyor bizim kaptan
Canım sen hamile olabilirim dedin ya o yüzden üstüne gelmiyordur stres olma diye.
Yoksa çok minnoş kaptan
Aaaa seviyorum tabikide canım çok değerlisin benim için
Ben yapmadım da yapmayı düşünüyorumKızlar bugün soğan kürüne başladım..bir sürü faydası varmış..yapan var mı?
15 gün yapayım diyorum bende..sonra ayda 10 gün 4 aya tamamlanıyormuş..Regl bittikten 1 hafta sonra başlanıyormuş..gerçi benim 5 gün önce bitti ama sorun olmaz sanırım.Ben yapmadım da yapmayı düşünüyorum
Teşekkür ederim tatlımOoo sporlara bak Megim bunlar nasıl görünmezHarikasın dönüşün muhteşem olmuş
Stres yapma canım daha hafta başı hadi toparlarsınTartı bu kez güldürmediartı var azcık 
Günaydınlar herkese efenimçok özledim sizleri
@MiuLego vebegum75 sizlere ayrıca öpücük kondurayım Soldaki Begüş
Eki Görüntüle 2077593
Kızlar cidden bende yemenin ölçüsü yoktur .
O yüzden hep sıkı ve disiplinli diyette idim .
Gebelikten değil yani ... ben yerken pis yiyorum
Dün 4 gibi yemek yedim ... orada çay yanında epey ikram olacağını biliyordum ama ...evden tok çıkmak adettendir
Orda 7 den sonra ... gel git yediklerim bi ailenin günlük mutfak gideridiyette değilken hep böyle yerim ... kusana kadar doyduğunu anlamayana deli derlerdi di mi ben anlasam da yerim
Demem o ki ... benim gibi çok arkadaş var aramızda biliyorum , tanıyorum sizi
Hiç açmayın o boğaz geçişini... sıkılmayın salatanızdan yoğurdunuzdan sebzenizden ...
Değişikliğe giden her kaçamak sonu
Cigara illeti gibi ... kullanıyordum biliyorsunuz . Hayret eder imrenirdim , keyfine 2-3 tane içenlere günde .. ben ya hep ya hiççilik akımı öncüsü
Yemekte de öyle işte .
Mide doysa ... göz doymuyor .... göz doysa beyin doymuyor .
Bu çok kötü
Bu hem de çok günah yahu ...
Frenlemek lazım .
Nefsi körlemek ve ayakta kalmak için yemek lazım .
Dün eski ausu gördüm . Masada Erol taş a döndüm resmen
Ayyyyyy sabah sabah
Hadi öpüldünüz
Tamam ablacim tesekkur ederim 1 hafta bekliycem artik nolur nolmaz.sağolsun arkadaslar gece yazmislar okudum hepsini.yine de 1 hafta bekliyim eğer hamilelik varsa pişman olmayayim sonra dedim.bence yine hamile degilimdir ama nasip bakalimCocoChanelmademoiselle ben okudum da yazmadım galiba sporu biraz askıya al ... ilk 3 ay önerilmez ... ilk ay tutunma evresidir hele iyice ... şimdi bir emin ol .
ha evet konuşulmuş , kesinlikle sağlıklı bebek tutunuyor , bir şekilde kromozon eksikliği olan bebek düşüyor zaten derler ama yine de tedbir gülüm .
Gözün aydın Can'ım..Hastaneden biraz önce geldim ,alına polip ,patoloji sonucum temiz çıktı,şimdi de meme ultrasonu istendi ,hastaneye bir git ,daha çıkamıyorsun bea.Ben az birşeyler yiyeyim Aus kızacak simit yedim ama kesmedi,sıcak sıcak çay içip geleyim ,yanına Allah ne verdiyse
Kız iyi şükür bende iyi olucam inşallah.Hiç böyle bir hastalık geçirmemiştimGünaydın canım.
Nasıl oldunuz kızın iyi mi sen?
Geçmiş olsun deynebim rutin kontrol muHastaneden biraz önce geldim ,alına polip ,patoloji sonucum temiz çıktı,şimdi de meme ultrasonu istendi ,hastaneye bir git ,daha çıkamıyorsun bea.Ben az birşeyler yiyeyim Aus kızacak simit yedim ama kesmedi,sıcak sıcak çay içip geleyim ,yanına Allah ne verdiyse
Neeee benim evimi temizlemeye mi geleceksiiiinnn
Çok sevindim çooookkkkk,79 doğumluyum (ruhum en fala 2000 )
ayy yetiştim geldimEki Görüntüle 2077623
geldim kuzum,sabah biraz arkadaşa takıldımda ondan gelemedim
Ay kizlar size esimin bugunku iltifatini (!)soyleyeyim.Sabah gidiyo ben de kapidan yolcu etcem.Bakti dedi ki baya zayifladin he pijamalar bol oluyo gaffur gibisin su an
Woovvv handecik naptın 11 kg vermişsinKız iyi şükür bende iyi olucam inşallah.Hiç böyle bir hastalık geçirmemiştim
Hastaneden biraz önce geldim ,alına polip ,patoloji sonucum temiz çıktı,şimdi de meme ultrasonu istendi ,hastaneye bir git ,daha çıkamıyorsun bea.Ben az birşeyler yiyeyim Aus kızacak simit yedim ama kesmedi,sıcak sıcak çay içip geleyim ,yanına Allah ne verdiyse
O kadar iyi anlıyorum ki, midem küçüldü yiyemiyorum diyenlere hayret ediyorumama şöyle erol taş gibi koca buta gömülmüş düşününce çok feci güldüm
Tamam ablacim tesekkur ederim 1 hafta bekliycem artik nolur nolmaz.sağolsun arkadaslar gece yazmislar okudum hepsini.yine de 1 hafta bekliyim eğer hamilelik varsa pişman olmayayim sonra dedim.bence yine hamile degilimdir ama nasip bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?