oy canlar herkese merhaba.gene ateş nöbetindeyiz geceden beri.kızımda hiç böyle olmamıştı bu oğlanın dişleri çok nazlıAllah bu günümüzü aratmasın
Geçmiş olsun cicegeemm benimm ara sayfalarda okudum bisey çıkmamış şükür ama tabi soğan kurunu uygulasan iyi olur ❤Yok canım kadınsal problemler ağrı ,akıntı vs
Benim abimin eşi 83 doğumlu abla demiyor bana
Bekarken tanışıyorduk ,beraber oyun oynamışlığımız vardı ,ne diyeyim sana dedi,ben de içinden ne geliyorsa dedim ,adımı söylüyor
Ekmeği ısınmaya koydum bu mesajı gördüm ,artık çok geç ,1 dilim çayvar ekmeği indi mideye
İnan bende de varAma sonradan ,ihmal edince daha da kötü ilerlemesi sorunu da var rahatsızlığın ,o yüzden dr şart
Hala oldun kız senGözün aydın
Okulda@MiuLego okulda mısın işte mi bugün ? bi yoksun ama nerdesin
Geçmiş olsun..oy canlar herkese merhaba.gene ateş nöbetindeyiz geceden beri.kızımda hiç böyle olmamıştı bu oğlanın dişleri çok nazlıAllah bu günümüzü aratmasın
Ben de nobet tutmaktan. Ama mecburOkuldayyyyııııımmmm
1 hafta işten izin aldımm
Ders çalışmam ödevleri yetiştirmem lazımm
Ders çalışmaktan nefret ediyorum
Sabah göz jimlastıgı yapıyosun ne güzelHerkese günaydın. Oglum 6.45te alarma uyansi ve uyumadi.bugun herkes uykusuz galiba :)
Gözümün uykusuyla sunu okudum tocbe noluyoz dedim
Tamamen katılıyorumCoco az rahat ol kuzum ya böyle stresle gergin mutsuzmu hamile kalmak istiyosun? geri dünüp düşününce bu günlerin için üzülürsün canım benim biraz daha rahat olmaya çalış lütfen.
Rahatlığın allaha bırakmanla olsun. O bebek sana nasip olacaksa her türlü olur. Bizim hiç bir etkimiz yok bunda.
Allah bir canı var etmek isterse ol der ve olur.
Senin üzüntün sıkıntın eşine kırgınlığın hep bomboş kalıcak elinde.
Az daha mutlu görelim seni emi
Oyyy bala mı oldun bonus kafanla seeeennnAmin inşallah sağolun hepiniz hala olmak güzel :)
Yıllık izin aldım begüşümmm:)ayılamadı heralde
bugün işyerinde olması lazım,okul salı günleri
Senşnle en büyüğünden gurur duyuyorum beeeeSıze söylemem lazım bu sabah bi toplantı vardı toplantıdan cıktık arkadaşlardan biri bize kahvaltıya gidelim dedi dedım canım ben salata Balik yiyecektim sonra migrostan su ısıtılan tek yemelik balıklar var ya onlardan aldım arkadasın evinde Bı de salata yaptım afiyetle yedım ay o kadar huzurluyum ki onlarda receller patates kızartması vs vs kendimle gurur duyuyorum @MiuLego gor bunu gor
Bunu yaptıysam artık 50 bile yaparım
Regl şişkinliği mi oldu acep pınaaarİnşallah ya moralim bozuldu sabah sabah, çok değil artı ama olsun
İyiyim hülyammmm seni görmek ne güzel yahuMiucuuuukk nasılsın
Oyuyyy kaçta bitiyor çiçeaaamBen de nobet tutmaktan. Ama mecbur
Bonus kacirmisim ablan mi hamile eger oyleyse insallah tamami gelir kucagina hayirlisi ile alirHadi hayirlisi kuzu. Bazi doktorlar hemen dis gebelik diyor. Ben de hamile oldugumu ruyamda ogrenmistim. Test yaptim sonra cikmamisti ama emindim hamile olduguma, bir iki hafta bekleyince cikti
26. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA
1. TAKIM
540. Etap => %0,009 => 1. NOTA
541.Etap => %0.220 => 2.NOTA 1.SARI KART
542. Etap => %0,172 => 1. NOTA
543.Etap =>%0.273 => 2. NOTA 2. SARI KART
544.Etap => % 0,148 => 1. NOTA
545. Etap => %0,116 =>2. NOTA 3. SARI KART
2. TAKIM
540.Etap => %0.284 => 1.NOTA
542.Etap => %-1.662 => 2.NOTA 1. SARI KART
544.Etap =>% -0,353 => 1. NOTA
545. Etap => %-2.893 =>2. NOTA 2. SARI KART
546.Etap =>% 0,125 => 1. NOTA
547. Etap => ETAP İKİNCİSİ 1. NOTA SİLİNDİ
3. TAKIM
545. Etap => %0,055 =>1. NOTA
546.Etap => ETAP ÜÇÜNSÜSÜ 1. NOTA SİLİNDİ
4. TAKIM
BAŞARILI
5. TAKIM
544.Etap => % 0,071 => 1. NOTA
545. Etap => -%0,321=>2. NOTA 1. SARI KART
547.Etap => -% 0,625 => 1. NOTA
6. TAKIM
540.Etap => %0.111 => 1.NOTA
543.Etap => %0.158 => 2. NOTA 1. SARI KART
544.Etap => % 0,166 => 1. NOTA
546.Etap => % -0,524 => 2. NOTA 2. SARI KART
7. TAKIM
BAŞARILI
8. TAKIM
541.Etap => %-0.225 => 1.NOTA
543.Etap => ETAP ÜÇÜNSÜSÜ 1. NOTA SİLİNDİ
9. TAKIM
BAŞARILI
12. TAKIM
BAŞARILI
13. TAKIM
541.Etap => %0.016 => 1.NOTA
547.Etap => % 0,146 => 2. NOTA 1. SARI KART
14. TAKIM
543.Etap => 0.050 => 1.NOTA
SONUÇ: Performans uygulaması 26. turda 3 adet sarı kartı olan 1. takım takip eden 3 hafta boyunca, 2 adet sarı kartı olan 2. ve 6. takım 2 hafta etap sonuç listelerini hazırlayacaktır. Program karar defterinde güncellenecektir. 23. tur boyunca hiç nota almamış 4,7, 9 ve 12. takımı tebrik ederiz
Daha iyi misin bakayım çakılım hııııı?Bonus kacirmisim ablan mi hamile eger oyleyse insallah tamami gelir kucagina hayirlisi ile alir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?