Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar ablamın rahatsızlığı döneminde bende doktor fobisi çıktı..dişçi dışında doktora gidemiyorum..sancılarım devam ediyor biraz eşim gitsene diyor gidemiyorum sanki kötü birşey çıkacakmış gibi..ne yapacağım bilmiyorum..

Woovvv handecik naptın 11 kg vermişsin
verdim hülya abla yaa
ama valla korkuyorum aeben dünyayı sıralayacak bana diye
o hızlı gitmesine çok kızıyor
aslında elimde olmadan verdim ilaçların vücuda uyumuyla alakalı
şimdi dozlarım düştü
bağırsaklar normale döndü
artık bu kadar hızlı gitmez

Tamam ablacim tesekkur ederim 1 hafta bekliycem artik nolur nolmaz.sağolsun arkadaslar gece yazmislar okudum hepsini.yine de 1 hafta bekliyim eğer hamilelik varsa pişman olmayayim sonra dedim.bence yine hamile degilimdir ama nasip bakalim

Coco az rahat ol kuzum ya böyle stresle gergin mutsuzmu hamile kalmak istiyosun? geri dünüp düşününce bu günlerin için üzülürsün canım benim biraz daha rahat olmaya çalış lütfen.
Rahatlığın allaha bırakmanla olsun. O bebek sana nasip olacaksa her türlü olur. Bizim hiç bir etkimiz yok bunda.
Allah bir canı var etmek isterse ol der ve olur.
Senin üzüntün sıkıntın eşine kırgınlığın hep bomboş kalıcak elinde.
Az daha mutlu görelim seni emi

Hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah

Evet canım geçen seferden ders almışsındır bence

neyin var ne oldu

Bonusumm yaaa kurban olurum sana ben cok sagol canim benim,gercekten nasipte varsa bir şekilde tutunur zaten diymi?ben bir hamilelik yaşadım,kalp atışı durdu.demekki nasip degildi ki durdu.vakti zamani vardi belki.yinede üzülüyor insan ne bilim bende istiyorum anne olmak yaşım geçiyor 4 sene oldu üzülüyorum.zaten doğunun en ucra yerlerinde yaşıyoruz yalniz başıma artik kafayi yedim.kk olmasa hepten yerdim Allahtan siz varsiniz

Ahu060812 dikkat dikkat tehlike çanları 7ler gelmis menu fenaymis geri dön girdigin yoldan
Ay sorma ablam çok sabote ediliyorum direnemedim.dün adam gelmiş proteinli tatlı varya hani bitane ondan almış dayanamadım yedim sabah ki kahvaltı ile o tatlı dünü mahvetti kirlendim çok mutsuzum..
Ahu060812 ne haberrrrr

Kahvaltimi yaptim misler gibiiii )) birazdan ev toplamaca sonra spor yapmaca )
bende yaptım kahvaltımı evi toparladım komşuda çay içiyorum eve gidince sporumu yapcam bugün diper öğünleri çok hafif geçircem inşaallah çok amin

deynep çok geçmiş olsun gözün aydın olsun,rabbim tekrar aynı korkuyu yaşatmasın inşallah
ohh sefan olsun iç sıcacık çayını rahat rahat

Sıze söylemem lazım bu sabah bi toplantı vardı toplantıdan cıktık arkadaşlardan biri bize kahvaltıya gidelim dedi dedım canım ben salata Balik yiyecektim sonra migrostan su ısıtılan tek yemelik balıklar var ya onlardan aldım arkadasın evinde Bı de salata yaptım afiyetle yedım ay o kadar huzurluyum ki onlarda receller patates kızartması vs vs kendimle gurur duyuyorum @MiuLego gor bunu gor
Bunu yaptıysam artık 50 bile yaparım

Geçmiş olsun deynebim rutin kontrol mu
Yok canım kadınsal problemler ağrı ,akıntı vs

Benim abimin eşi 83 doğumlu abla demiyor bana
Bekarken tanışıyorduk ,beraber oyun oynamışlığımız vardı ,ne diyeyim sana dedi,ben de içinden ne geliyorsa dedim ,adımı söylüyor

Ne güzel temiz çıkmışşş , simitle kutlamama mı yaptın daha artık kahvaltıda ekmek yeme he miiiiiiiiiiiiii

gülmeeeeeeeeeeee

Ekmeği ısınmaya koydum bu mesajı gördüm ,artık çok geç ,1 dilim çayvar ekmeği indi mideye

İnan bende de var Ama sonradan ,ihmal edince daha da kötü ilerlemesi sorunu da var rahatsızlığın ,o yüzden dr şart

Amin inşallah sağolun hepiniz hala olmak güzel :)
Hala oldun kız sen Gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…