geçmiş olsun kuzucuğunaNe değişik bi gün ya gece kızım ateşlendi sabahladim hala ateşli dış galiba bütün evi temizledim kocaya halıları silkelettirdim misss gibi oldu şimdi bi çay yapayım kahvaltılık atisturacagim sabah canım bir şey istemedi atiatirdim sadece ve hala onunlayim
Ne değişik bi gün ya gece kızım ateşlendi sabahladim hala ateşli dış galiba bütün evi temizledim kocaya halıları silkelettirdim misss gibi oldu şimdi bi çay yapayım kahvaltılık atisturacagim sabah canım bir şey istemedi atiatirdim sadece ve hala onunlayim
sayende şarkı dinledim bonusum, ben çok çok nadir müzik dinlerim, ruhumu beslemiyorum hiç
3 avuç öyle dolu avuç değil ki yemiş kaselerin yarısı kadar3 avuç leblebi ara mı
Ne ettin kuzum
Meyveyi de bol keseden yeme şeker yemiş oluyorsun unutma
Ana öğünler güzel
Dediğimiz gibi ara öğünlere dikkat
Geçmiş olsun ve afiyet olsun vaytım
Sağol saraycamgeçmiş olsun kuzucuğuna
Teşekkürler ederim canımCoookkk geçmiş olsun kuzuna
levent yüksel beğendiğim şarkıcı, gençken dinlerdim,Benim ruhum şişman :)))
Şu dinlenmezmi yavv
çok az yemişsin mortimMenü vereyim
Sabah
Azıcık yumurta
Yarım dilim tb ekmek
Az üzüm
Ara bi çay kaşığı muz kizima yaptım ısınmış mi diye baktım
Akşam
1 dilim tb ekmek
Yumurta
Az üzüm
Az peynir zeytin domates salatalık
1 bardak çok ama çok az şekerli çay
Su 3 litre şimdilik
@MiuLego
Aman aman masum valla sonu yok ne yedim ne yedim sadece kilo olarak döndübugün bi yiyesimmm var ki
Aman aman masum valla sonu yok ne yedim ne yedim sadece kilo olarak döndü
yaa öyle ama ne bilim ne yeidmse kesmedi bugün beni
menüümü yazayım hep bi ekleme var
Geçmiş olsun canımNe değişik bi gün ya gece kızım ateşlendi sabahladim hala ateşli dış galiba bütün evi temizledim kocaya halıları silkelettirdim misss gibi oldu şimdi bi çay yapayım kahvaltılık atisturacagim sabah canım bir şey istemedi atiatirdim sadece ve hala onunlayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?